Kartta

Lennot kohteeseen Suomi

Monien tunnelmien Suomi

Suomen vahvuus matkailumaana on ehdottomasti sen ainutlaatuinen luonto, minkälaista ei ole missään muualla maailmassa. Hyvät kulkuyhteydet maassamme mahdollistavat sen, että tänne matkaavat - olivatpa he sitten seikkailuhenkisiä omatoimimatkaajia, perheen keskeen reissaavia tai luontoelämyksiä hakevia aktiivilomailijoita - voivat yhdistellä hyvin erilaisia lomatunnelmia keskenään.

Suomen seikkailun voi aloittaa vaikkapa pääkaupungistamme, merellisestä Helsingistä, joka tarjoaa upeita nähtävyyksiä, kuten ainutlaatuisen Suomenlinnan sekä arkkitehtiemme ja taiteilijoidemme taidonnäytteitä, kuten Sibelius-monumentin ja Katajanokan Art Nouveau -korttelit. Historiallinen Turku huokuu vanhan ajan arvokkuutta ja sen parhainta antia ovatkin sen monet nähtävyydet, kuten Turun linna, Aurajoki ja sen laivat sekä II kaupunginosa.

Etelästä voi hypätä junaan tai vuokrata auton Suomen läpikulkumatkalle halki maaseutumaisemien. Pohjoisen pääkaupungiksi ristitty Oulu tarjoaa matkaajille henkeä salpaavan kauniin Nallikarin ranta-alueen ja vain kivenheiton päässä - tarkemmin sanottuna lauttamatkan - sijaitsee Hailuoto, jossa voi yöpyä leirintäalueella tai omassa mökissä Perämeren äärellä.

Suomen Lappi on aivan oma ainutlaatuinen alueensa ja siellä voi suunnata patikoimaan vaikkapa Kuusamon Ruka-luonto- ja laskettelukeskukseen tai Levi-Kittilän alueelle.

Skyscannerin lentohaku löytää yhteydet kaikkiin Suomen isoimpiin kaupunkiin etelästä pohjoiseen! Kaikki reitit Helsingistä Kittilään ovat suoria ja niitä operoivat Finnair ja Norwegian. Suomessa lentoyhteydet lähes kaikkiin kaupunkeihin ovat vain tunnin matkan päässä.

Suomessa on neljä selkeää vuodenaikaa: kevät, kesä, syksy ja talvi, joista matkaajat voivat valita oman suosikkinsa. Kesä Suomessa on lyhyt ja tuolloinkin ilmasto on hyvin epävakaa. Kesäkuukausina Suomessa lomansa voi viettää joko kaupungeissa, maaseudulla tai Lapissa vaeltaen. Talvella eniten maastamme saa irti matkaamalla pohjoiseen, joka mahdollistaa eksoottisen lomakokemuksen joko revontulia ihaillen tai hiihtoladuilla hikoillen. Se, minä ajankohtana päätät hankkia lennot Suomeen, perustuu täysin omiin mieltymyksiisi. Meidän mielestämme lennot Suomeen voit hankkia jopa ympäri vuoden!

Tutustu Suomeen lähemmin matka-artikkeleissamme, jotka löydät täältä. Siellä voit lukea esimerkiksi Suomen kauneimmista luontokohteista tai mistä päin maata löytyy Suomen parhaimmat saunat.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.