Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Amsterdam Schiphol - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autonvuokraus Amsterdamin lentokentällä

Olipa suunnitelmissasi vierailla viettää vauhdikas bileloma Amsterdamissa ystävien kanssa tai kulttuurilomailla huipputaiteen parissa, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Amsterdamin lentokentältä Skyscannerin avulla.

Missä autovuokraamot sijaitsevat Amsterdamin lentokentällä?

Amsterdamin lentokentällä toimivat seuraavat autovuokraamot: Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz ja National. Kaikkien näiden asiakaspalvelutiskit sijaitsevat terminaalissa 3.

Tankkausasemat lähellä Amsterdamin lentokenttää

Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.
Aivan Amsterdamin Schipholin lentokentän läheltä löytyy Shellin huoltoasema tieltä 4. Kaikkein parhain tankkauspaikka löytyy kuitenkin noin 100 metrin päästä lentokentästä. Tämä huoltoasema on Total Gas Station. Totalin löydät, kun lähestyt lentokenttää, ja vastaasi tulee kyltti, jossa lukee ”Cargo”. Seuraa tätä tietä päähän saakka ja käänny ”Stop”-kyltistä oikealle. Total sijaitsee tien oikealla puolella.

Amsterdamin lentokentän ympäristö autolla

Amsterdamin Schipholin lentokenttä on siitä erikoinen, että se sijaitsee käytännössä Amsterdamin kaupunkialueella, joten sieltä on erittäin lyhyt matka keskustaan. Lentokentältä pääsee näppärästi myös De Haagiin 35 minuutissa ja Rotterdamiinkin vain 44 minuutissa.

Miten pääset perille?

Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Amsterdamin ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Amsterdamin lentokentältä.

Düsseldorf

Düsseldorf on ennen kaikkea Saksan kaupallinen keskus, jossa tehdään bisnestä erityisesti muodin ja mainosalan saralla. Tämä jo tuhat vuotta vanha kaupunki tunnetaan myös kallista maustaan, ja osaavatpa paikalliset pitää myös hauskaa monin eri tavoin! Düsseldorfiin kannattaa kesäisin saapua kevyellä mielellä ja istahtaa alkutöikseen vaikkapa yhdelle kaupungin lukuisista ulkoilmaterasseista.
Amsterdamin Schipholin lentokentältä ajaa Düsseldorfiin noin kahdessa tunnissa. Düsseldorfiin pääsee suorimmin teiden A3, A12 ja A57 kautta.

Rotterdam

Kuten Amsterdam, myös Rotterdam tunnetaan kansainvälisyydestään ja vilkkaasta yöelämästään. Rotterdamia sanotaankin aiheellisesti Alankomaiden ”toiseksi kaupungiksi”. Bilettämisen lisäksi Rotterdamissa kannattaa tutustua sen kauniiseen arkkitehtuuriin ja historiaan. Yksi suosituimmista ajanviettopaikoista on kaupungin hengästyttävän upea Delfshavenin satama-alue ravintoloineen ja kahviloineen. Rotterdam on Amsterdamin lailla myös suosittu museokaupunki.
Amsterdamin Schipholin lentokentältä ajaa Rotterdamiin noin 40 minuutissa. Rotterdamiin pääsee teiden A4 ja A12 kautta.

Amsterdam

Iloiseen Amsterdamiin tullaan juhlimaan, nauttimaan tulppaaniloistosta ja pyöräilemään sen ihanissa kanaalimaisemissa. Amsterdam tunnetaan vapaamielisyydestään ja kansainvälisestä värikkyydestään – ja osin myös syntisyydestään. Toisaalta kaupunki tarjoaa runsain määrin kiehtovaa historiaa, kuten Anne Frankin talon ja lukuisia korkean tason museoita, kuten Van Goghin taidemuseo.
Amsterdamin Schipholin lentokentältä löydät kyltin Uitgang tai Exit. Seuraa ohjeita kohti Amsterdamia ja päädyt tielle A4. Aja tietä A4–A10 noin 15 kilometriä. Tämän jälkeen valitse s112 Exit ja näet kyltin Duivendrecht/Diemen-Zuid/Amsterdam-Zuidoost. Tästä pääset ajamaan suoraan kaupunkiin.
Paikalliset eivät suosittele parkkeeraamaan autoa aivan ydinkeskustan alueelle. Kannattaakin pysäköidä auto keskustan ulkopuolelle ja käyttää julkisia kulkuvälineitä keskustaan päin kulkiessa. Voit myös käyttää edullista ”Park and Ride” -pysäköintialuetta. Näitä alueita löytyy erityisesti A10-alueen ympäristöstä. Yhden tunnin pysäköinti maksaa Amsterdamin keskustassa 5 euroa ja yhden päivän pysäköinti 30-45 euroa.

Maksut voivat muuttua.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.