Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Amsterdam Schiphol - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autonvuokraus: Amsterdamin lentokenttä

Autonvuokraus Amsterdamin lentokentältä on helppoa! Olit sitten matkalla Amsterdamiin tai road tripille Hollantiin, vuokra-auto Amsterdamin lentokentältä löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla. Kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Amsterdamin lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi.

Avullamme saat siis aina helposti parhaat autonvuokraustarjoukset!

Nämä autovuokraamot toimivat Amsterdamin lentokentällä

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteet lentokentän pääaulasta, Schiphol Plazalta. Kentällä palvelevat muun muassa seuraavat autovuokraamot:

  • Avis / Budget autovuokraamo, Amsterdam
  • Europcar autovuokraamo, Amsterdam
  • Hertz autovuokraamo, Amsterdam
  • Sixt autovuokraamo, Amsterdam
  • Enterprise autovuokraamo, Amsterdam

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Amsterdamista Skyscannerin matkahaun avulla, ja nouse auton rattiin Amsterdamin lentokentällä. Vuokra-autolla näet vaikka koko Hollannin nähtävyydet, luontoihmeet ja käyntikohteet helposti!

Vuokra-autolla Amsterdamissa

Amsterdamin lentokenttä sijaitsee reilun 20 km päässä kaupungin ydinkeskustasta. Keskustaan on helppoa ajaa kentältä. Jos olet matkalla kaupungin pohjoispuolelle, aja pitkin A5-tietä, jos taas eteläpuolelle, aja pitkin A4-tietä. Kaupungin ympärillä kulkee A10-kehätie, josta lähtee 18 erilaista S-tietä. S-tiet kulkevat eri kaupunginosiin, joten ajaminen kaupungissa on yllättävän helppoa.

Joko tiedät, mitä kaikkea Amsterdamissa kannattaa tehdä ja nähdä? Lue lisää Amsterdamin nähtävyydet top 10!

Vuokra-autolla Zandvoort aan Zeehen

Kansallispuistoa, maisemia ja hiekkarantaa, sitä kaikkea tarjoaa Zandvoort aan Zee vain noin 25 kilometrin päässä Amsterdamin lentokentältä. Matka Zandvoort aan Zeehen kestää puolisen tuntia ja helpointa on ajaa ensin kentältä A4-tietä pohjoiseen ja sitten A9- ja N205-tietä länteen.

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Amsterdamin lentokentältä

Kadunvarsipysäköinti on maksullista A10-kehätien sisäpuolella, ydinkeskustassa parkkeeraus on kalleinta. Parkkimaksu maksetaan parkkiautomaatteihin pankki- tai luottokortilla. Pysäköinti Amsterdamissa onnistuu helpoimmin keskustan pysäköintihalleissa ja -alueilla sekä keskustan liepeillä Park+Ride -parkkipaikoilla. Niiltä pääset kätevästi mihin tahansa keskustassa julkisella liikenteellä. P+R-pysäköinti maksaa ainoastaan 1-8€ / 24 tuntia. P+R-alueilta ovat mm:

  • P+R ArenA
  • P+R Zeeburg I and P+ R Zeeburg II
  • P+R Bos en Lommer
  • P+R Olympisch Stadion

Yleensä autovuokraamot edellyttävät, että palautat auton tankki täynnä. Lentokenttäalueella palvelee huoltoasemia ympäri vuorokauden, muun muassa Total- ja CNG Net -asemat kentän lounaispuolella.

Lennot ja hotelli matkalle Amsterdamiin

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Amsterdamin lentokentältä, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Amsterdamiin esimerkiksi reitille Helsinki-Amsterdam sekä sinulle sopivin majoitus.

*

Tiedot tarkistettu joulukuussa 2018.

*

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.