Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Bangkok | Vuokraa auto Skyscannerin avulla

Autonvuokraus: Bangkok

Autonvuokraus Bangkokista on helppoa! Vuokra-auto Bangkokin lentokentältä tai kaupungin keskustasta löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla: Tee haku ja kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Bangkokin lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi! Skyscannerin avulla saat aina kätevästi parhaat autonvuokraustarjoukset.

Autonvuokraus: Bangkokin lentokenttä

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteet terminaalirakennuksen kupeessa sijaitsevasta autonvuokrauskeskuksesta. Kentällä palvelevat muun muassa seuraavat autovuokraamot:

  • Avis autovuokraamo, Bangkokin lentokenttä
  • Europcar autovuokraamo, Bangkokin lentokenttä
  • Hertz autovuokraamo, Bangkokin lentokenttä
  • Sixt autovuokraamo, Bangkokin lentokenttä
  • Budget autovuokraamo, Bangkokin lentokenttä
  • Thai Rent a car autovuokraamo, Bangkokin lentokenttä

Autonvuokraus: Bangkokin kaupunki

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteitä kaupungin keskustasta muun muassa metroasemien läheisyydessä. Kaupungissa palvelevat esimerkiksi seuraavat autovuokraamot:

  • Avis autovuokraamo, Bangkok
  • Europcar autovuokraamo, Bangkok
  • Hertz autovuokraamo, Bangkok
  • Sixt autovuokraamo, Bangkok

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Bangkokista Skyscannerin matkahaun avulla, ja nouse auton rattiin Bangkokin lentokentällä. Vuokra-autolla näet kaikki alueen nähtävyydet, luontoihmeet ja käyntikohteet helposti!

Vuokra-autolla Bangkokissa

Bangkokin lentokenttä sijaitsee vajaan 30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta itään. Ajomatka keskustaan kestää noin 40 minuuttia. Helppo ajoreitti kulkee 7-tietä pitkin kohti länttä suoraan keskustaan.

Löydä Bangkokin ja koko Thaimaan parhaat nähtävyydet: Thaimaan parhaat nähtävyydet!

Thaimaan suurimpia pääteitä on neljä (Route 1, 2, 3 ja 4). Tunnetuin Pohjois-Thaimaan teistä ja reiteistä on Route 1, joka kulkee Bangkokin ja Chiang Rain välillä. Route 1 -tien reitti kulkee aina Burman rajalle saakka.

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Bangkokista

Monet vuokraamot tarjoavat myös palvelua, jossa vuokra-auto tuodaan sinulle suoraan hotellille.

Metropolissa autoilu voi olla päätähuimaavaa, joten ole tarkkana liikenteessä. Ajaminen ei ole hankalaa, mutta aasialaisessa suurkaupungissa ajelu ei ole aivan helppo nakki.

Monet autovuokraamot edellyttävät, että palautat vuokra-auton tankki täynnä. Keskustan alueelta löydät paljon huoltoasemia. Lentokentän vuokraamoiden palvelupisteiden yhteydessä on Shell-asema, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Jos ajat kentälle 7-tietä pitkin, löydät huoltoasemia heti kun käännyt lentokentän liittymätielle.

Lennot ja hotelli matkalle Bangkokiin

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Bangkokista, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Bangkokiin esimerkiksi reitille Helsinki-Bangkok sekä sinulle sopivin hotelli.

*

Tiedot tarkistettu tammikuussa 2019.

*

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.