Kartta

Halvat lennot Milanoon

Miten löydät halvat lennot Milanoon?

Milano tarjoaa matkailijoille visuaalista ilotulitusta aina arkkitehtuurista huippumuotiin. Etsit kaikki halvat lennot Milanoon helposti Skyscannerin lentohaulla ja tsekkaat kaupungin hotellivalikoiman laajalla hotellihaullamme.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Milanoon

Suomesta suorilla lennoilla Milanoon pääsee matkaamaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta sekä Lappeenrannan lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Milanoon?

KLM ja Finnair ovat yksiä useista lentoyhtiöistä, jotka tarjoavat suoria entoja Milanoon Suomesta.

Milanon lentokentät

Lentoja Milanoon operoidaan kahdelle kansainväliselle lentokentälle: Malpensaan ja Linateen. Milanon alueella toimii myös kolmas lentokenttä, Bergamo-Orio al Serio, mutta se on lähinnä halpalentoyhtiöiden käytössä. Suomalaisten lennot Milanoon kohdistuvat ensisijaisesti Malpensaan. Lentokentältä Milanon keskustaan pääset vaivattomasti hyppäämällä Malpensa Express -junan kyytiin, joita lähtee kentältä puolen tunnin ja tunnin välein. Kentän edestä löytyvät myös taksitolppa ja metroyhteydet, jotka levittäytyvät pitkin Milanoa.

Milloin on parhain aika vierailla Milanossa?

Parhain aika hankkia lennot Milanoon on keväällä huhtikuusta toukokuuhun tai syksyllä syyskuusta lokakuuhun. Nämä ovat miellyttävintä aikaa vierailla suositussa kaupungissa, koska kesäkuukaudet ovat Milanossa erittäin ruuhkaisia ja kuumia. Talvikaikaan on myös mahdollista löytää edulliset lennot Milanoon, mutta tuolloin sää on epävakaampi.

Mitä nähdä ja tehdä Milanossa?

Milano voi vaikuttaa ensi näkemältä hieman kylmältä ja etäiseltä, mutta kun annat sille muutaman päivän aikaa näyttäytyä sinulle nähtävyyksien, puistojen ja upean arkkitehtuurin kautta, niin huomaat, minkälainen kaupunki on pinnan alta. Jos olet kovan luokan fashionista, niin olet tietoinen myös Milanon vaikutuksesta muodin mailmaan. Tavallinen turisti ei pääse käsiksi ”high coutureen”, mutta huippumuotia on saatavilla lähes joka paikassa Milanon putiikeissa ja tavarataloissa, kuten keskustan vanhimmassa shoppailukeskittymässä Galleria Vittorio Emanuele II:ssa. Milanon keskusaukio eli Piazza del Duomo tarjoaa huikeita nähtävyyksiä samalla alueella ja sieltä löydät muun muassa Milanon tuomiokirkko Duomon ja hulppean Teatro Alla Scala -oopperatalon.

Kuuluisimmat nähtävyydet:Duomo di Milano, Teatro alla Scala, Navigli, Castello Sforzesco

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Milano lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.