Kartta

Lennot Prahaan Skyscannerilla

Miten löydät halvat lennot Prahaan?

Skyscanner on mitä parhain kumppani sinulle silloin, kun haet lentoja Prahaan. Skyscannerin kautta löydät myös aina parhaimmat tarjoukset, kun teet hintavertailuita varataksesi lennot Prahaan. Matkasuunnitteluasi helpottaa huomattavasti Skyscannerin kattava lentohaku, jolla löydät kätevästi kaikki suorat lennot Prahaan, ja voit tutkia myös muiden lähimpien lentokenttien lentotarjonnan samalla haulla. Skyscannerin lentohaulla voit hakea lentoja Prahaan päiväkohtaisesti tai koko kuukauden ajalta, jolloin sinun on helppo bongata kaikkein halvimmat lennot Prahaan juuri tiettynä ajankohtana. Jos haluat seurata Skyscannerin lentohaun tarjoamia hintoja, kannattaa kytkeä päälle hintahälytys, joka lähettää sinulle parhaimmat lentotarjoukset Prahaan suoraan sähköpostiisi.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Prahaan

Suomesta ainoat suorat lennot Prahaan tarjoaa Helsinki-Vantaan lentoasema. Voit helposti tarkistaa Skyscannerin etusivulta löytyvästä lentohausta kaikki lentokentät, jotka tarjoavat suorat lennot Prahaan asettamalla hakukenttään lähtöpaikaksi ”Suomi” ja valitsemalla pienen laatikon "Direct flights only".

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Prahaan?

Suomesta suoria lentoja Prahaan tarjoavat lukuisat lentoyhtiöt, joten valinnanvaraa riittää! Helsinki-Vantaan lentoasemalta Prahaan lentävät muun muassa seuraavat lentoyhtiöt: Finnair, Norwegian, Lufthansa ja Air Berlin.

Prahan lentokentät

Tsékin pääkaupungissa Prahassa toimii yksi lentokenttä, joka on Václav Havelin lentoasema.
Kaikki lennot Prahaan saapuvat tälle kentälle. Václav Havelin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Prahan keskustasta. Prahan keskustaan pääset Václav Havelin kansainväliseltä lentoasemalta taksilla tai bussiyhteyksillä. On hyvä huomioida jo etukäteen, että lentokentältä ei ole metro- tai junayhteyttä keskustaan. Kaikkein luotettavimmin pääset keskustaan lentokentältä lähtevillä julkisilla bussiyhteyksillä ja Airport Express -bussilinjoilla. Bussiyhteyksien aikatauluista kannattaa ottaa selvää hyvissä ajoin, koska Prahassa bussit eivät liikennöi lentokentältä enää klo 23.40 jälkeen.

Milloin on parhain aika vierailla Prahassa?

Praha on todella ympärivuotinen kaupunkikohde ja se houkuttelee matkailijoita vierailulle jopa joulukuussa, joka on monessa kaupunkikohteessa lomasesongin hiljaisinta aikaa. Sää ei olekaan useimmalle Prahan matkaajalle se ykkösjuttu, vaan kaupunkiin lähdetään tutkimaan sen kaunista arkkitehtuuria ja historiallisia nähtävyyksiä. Talvikausi eli loppuvuosi on Prahan kiireisintä matkustusaikaa, ja jos haluat välttää ruuhkaisia aikoja, kannattaa matkustusaika valikoida hiljaisemmille kuukausille. Käytännössä tämä tarkoittaa aikaa tammikuusta huhtikuuhun, jolloin kaupungissa päästään usein jo lämpöasteiden puolelle. Heti toukokuussa Prahassa käynnistyvät erilaiset festivaaliriehat ja näistä kuuluisimpana klassisen musiikin festivaali, jonka seurauksena useimmat kaupungin hotellit varataan loppuun tuona aikana. Kesäisin upea Praha tarjoaa kaikenlaista tapahtumaa ja ulkoilmakonserttia, joten jos kulttuuri on lähellä sydäntäsi, ovat hellekuukaudet sinulle parhain aika vierailla kaupungissa.

Mitä nähdä ja tehdä Prahassa?

Kun olet saanut hankittua vihdoin lennot Prahaan, on aika ryhtyä suunnittelemaan tulevaa matkaa! Praha on hengästyttävän kaunis kaupunki ja sen upea Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva Vanhakaupunki tulee kokea ainakin kerran elämässä pehmeän lämpiminä kesäiltoina. Prahaan saavutaan usein tutustumaan Vanhankaupungin keskiaikaisiin kortteleihin, joiden uumenista löytyvät mitä mielenkiintoisimmat nähtävyydet, kuten Pyhän Vituksen tuomiokirkko ja Franz Kafkan kuuluisaksi tekemä Kultaisen kujan alue. Nauti Prahan vilkkaasta elämänmenosta kaupungin uuden puolen kahviloissa ja ravintoloissa tai tutustu kaupungin vehreämpiin alueisiin Petrinin kukkulalla, jonne pääsee näppärästi junalla. Tutustu myös Skyscannerin laatimaan vinkkilistaan siitä, mitä kannattaa nähdä ja kokea Prahassa.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Prahan Vanhakaupunki, Palacký Bridge, Hradčany, Prahan linna, Petrinin kukkula ja paljon muuta!

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Praha lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.