Kartta

Halvat lennot Helsinki-Praha

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Praha...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Praha

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

102 €

Suoraa lentoyhtiötä

6

Lentoa viikossa

21

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 1322 kilometriä

2t 5min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Praha

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Praha on yksi lentokenttä: Praha.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Praha on 102 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
2t 5min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Praha.
6 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Praha.
Kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Praha lentää 21 lentoa viikossa tammikuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Helsinki-Praha

Suoria lentoja Helsingistä Prahaan tarjoavat Finnair, Norwegian ja Czech Airlines . Lentoja lennetään useita päivittäin.

Näin etsit halvat lennot Helsinki Praha -reitille

Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton, ja sen avulla löydät halvat lennot Helsinki Praha -reitille kätevästi. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle.

Voit löytää halvat lennot Helsinki Praha -reitille myös etsimällä lentoja useille eri lentokentille, samassa kaupungissa tai lähialueilla. Etsi lentoja Skyscannerin matkahaun avulla ja valitse kohta "Lisää lähiseudun lentokentät". Helppoa! Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla.

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Helsinki Praha -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen. Skyscanner kertoo myös, mikä on paras aika varata lennot!

Lennolle lähtö Helsinki-Vantaan lentokentältä

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee noin 20 km Helsingin keskustasta ja 5 km Vantaan Tikkurilasta.

Suora junayhteys on kätevä tapa kulkea lentokentälle niin Helsingin keskustasta kuin Vantaalta. Muista ostaa junalippu etukäteen. Lippujen hinnat ovat: Helsinki-lentokenttä 5,50€ ja Vantaa-lentokenttä 3,20€ ja niitä saa mm. kioskeilta ja asemien lippuautomaateista, sekä suoraan puhelimeen HSL:n mobiilisovelluksella. Voit tarkistaa juna-aikataulut täältä: I-juna, Helsinki - Tikkurila - Lentoasema ja P-juna, Helsinki - Myyrmäki - Lentoasema.Lentoaseman juna-asemalta pääsee kävellen lentokentälle, terminaalien T1:n ja T2:n väliselle käytävälle.

Helsingistä pääsee lentokentälle helposti myös paikallisliikenteen busseilla, esim. linjat 615 ja 415 kulkevat keskustasta ja linja 617 Hakaniemiestä. Bussimatka maksaa seutulipun verran (5,50€). Taksimatka Helsingin keskustasta lentokentälle maksaa noin 45€ ja kestää 30-40 minuuttia, riippuen ruuhkasta. Lentokentälle on helppoa tulla myös omalla autolla, sillä lentokentän pysäköintialueilta on ilmainen bussikuljetus terminaaleihin. Jos sinut saatetaan kentälle, voi saattaja jättää sinut terminaalin eteen tai pysäköidä autonsa ns. pikaparkkiin.

Helsinki-Vantaan lentokentän palvelut ovat hyvät, sillä kentältä löytyy myymälöitä ja kioskeja, joista voit ostaa mukaasi vaikkapa merkkituotteita, apteekkitavaraa, pientä evästä, leluja ja matkalukemista. Ravintoloissa, kahviloissa ja baareissa voit nauttia kahvia, lounasta, pikkupurtavaa ja viinejä lentoasi odotellessa. Matkustajien käytössä on ilmainen wifi-yhteys. Kentällä on paljon istumapaikkoja ja niiden yhteydessä pistokkeita mobiililaitteiden lataamista varten.

Lennolta saapuminen Prahaan

Prahan Vaclav Havel -lentokenttä sijaitsee vain 17 km päässä kaupungin keskustasta. Lentokentältä kulkee bussi nro 119 Nádraží Veleslavín metroasemalle, josta on helppoa päästä keskustaan metrolinjalla A. Bussimatka maksaa noin 1,5€. Lentokentän ja kaupungin keskustan välillä liikennöi myös AE-bussi, joka kulkee suoraan päärautatieasemalle. Matka AE-bussilla maksaa reilut 2€. Bussiliput voi ostaa kuljettajilta. Kentällä on myös runsaasti takseja ja shuttle-busseja. Jos siis olette matkalla isommalla porukalla, shuttle-bussi on oiva tapa matkata kaupunkiin.

Mitä muuta sinun tulee muistaa, kun matkustat Prahaan

Muista varata riittävästi aikaa lähtöselvitykseen, matkatavaroiden jättöön ja turvatarkastukseen. Lentoasemilta ja lentoyhtiöiltä saat tietoja siitä, mitä tavaroita voit ottaa mukaasi käsimatkatavaroihin ja mitkä matkatavarat tulisi laittaa kuljetettavaksi ruumaan meneviin matkalaukkuihin. Muista myös, että et tarvitse välttämättä passia matkustaessasi Prahaan. Sinulla pitää kuitenkin olla mukanasi virallinen henkilötodistus.

Hyvä tietää: Praha

Sää ja ilmasto: Prahan talvet ovat leutoja ja kesät aurinkoisia. Paras aika matkustaa Prahaan on huhti-kesäkuu, jolloin ilma on jopa kesäinen eikä kaupungissa ole vielä loppukesän turistitungosta. Lämpimät ilmat jatkuvat pitkälle syksyyn, jopa lokakuun lopulle asti.

Hintataso: Prahan hintataso on huomattavasti Helsinkiä alhaisempi. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle Prahan ravintoloissa maksaa keskimäärin 25€, kun taas Helsingissä noin 75-80€. Oluttuopin saa Prahassa 1,50€, kun taas Helsingin keskustassa se maksaa noin 6,50€.

Muuta: Praha on upea kaupunkikohde, josta löytyy niin kulttuurihistoriaa kuin aktiviteetteja. Kävele pitkin Kaarlensiltaa, näe tanssiva talo ja maistele tšekkiläisiä oluita. Lue tästä vinkkimme Prahan parhaista nähtävyyksistä.

Tiedot on tarkistettu helmikuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.