Matkustaminen on kaikkia varten

Olemme siis tekemässä Skyscannerista entistä saavutettavamman

Matkustaminen antaa sinulle mahdollisuuden päästä eri paikkoihin, tutustua maailmaan ja luoda koko elämän kestäviä muistoja. Tämä vuoksi tavoitteenamme on tehdä matkojen suunnittelusta vaivatonta kaikille erilaisista saavutettavuustarpeista riippumatta.

Lue lisää matkastamme tähän mennessä

Parempia kokemuksia verkossa

Suunnittelijamme ja insinöörimme ottavat työskentelyssään huomioon kaikenlaiset ihmiset, jotta sovelluksestamme ja verkkosivustostamme saadaan kehitettyä entistä saavutettavammat.

Omistautunut tiimi

Saavutettavuuden edistäminen ei ole vain yhden ihmisen tehtävä. Sen vuoksi olemme luomassa erityistä saavuttavuuden puolestapuhujien tiimiä, jotta tämä tärkeä työ on mahdollista yrityksemme kaikessa toiminnassa.

Käyttäjäkokeilu

Paras tapa ymmärtää toimintarajoitteisten matkustajien tarpeita on lähestyä heitä asiaan omistautuneen tutkimuksen ja käyttäjäkokeilun kautta.

Jatkuva koulutus

Säännöllisten työpajojen ja koulutusten avulla emme opi pelkästään kehittämään saavutettavia tuotteita, vaan myös empatiaa toimintarajoitteisia asiakkaitamme kohtaan.
Kuvituskuva, jossa monipuolinen ryhmä eri kansalaisuuksia ja sukupuolia edustavia ja esteettömyystarpeiltaan erilaisia ihmisiä rakentaa Skyscannerin logoa.
Olemme ylpeitä kuuluessamme The Valuable 500 -yhteisöön
The Valuable 500

Saavutettavuusluokitus

Teemme töitä saavuttaaksemme digitaalisten palvelujen saavutettavuusstandardit, jotka on määritelty Verkkosisällön saavutettavuusohjeissa 2.1 (AA-taso).

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, jos olet kohdannut ongelmia verkkosivustollamme tai sovelluksessamme.