Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Alicante - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

alam
eury
avis
sixt
budg
erac

Autonvuokraus: Alicanten lentokenttä

Autonvuokraus Alicanten lentokentältä on helppoa! Olit sitten matkalla Alicanten kaupunkiin tai upean Costa Blancan rannikkokaupunkeihin, vuokra-auto Alicanten lentokentältä löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla. Kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Alicanten lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi.

Nappaat siis aina helposti parhaat autonvuokraustarjoukset!

Nämä autovuokraamot toimivat Alicanten lentokentällä

Löydät muun muassa seuraavat autovuokraamot Alicanten lentokentältä: Avis / Budget, Hertz, Sixt, Goldcar, Record Go, Centauro ja Europcar. Autovuokraamoiden palvelupisteet sijaitsevat terminaalirakennuksen tuloaulassa, P0-kerroksessa. Voit tarkistaa autovuokraamoiden aukioloajat niiden nettisivuilta. Suurin osa palvelupisteitä on auki aikaisesta aamusta myöhään yöhön.

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Alicantesta Skyscannerin matkahaun avulla, ja nouse auton rattiin Alicanten lentokentällä.

Vuokra-autolla Alicanteen

Alicanten lentokentältä ajaa kaupunkiin noin 20 minuutissa. Voit valita joko rantareitin (N-332-tie) tai nopeakulkuisen A-70-tien. Rantareittiä pitkin matkan pituus on 12 km, autovistaa pitkin 15 km. Mitä tehdä Alicantessa? Lue lisää: Alicanten top 10 nähtävyydet!

Vuokra-autolla Torreviejaan

Kaunis ja aurinkoinen Torrevieja on mitä parhain matkakohde. Ajomatka Alicanten lentokentältä Torreviejaan kestää 40 minuuttia. Reitti rannikkoa pitkin N-332-tietä on noin 45 kilometrin mittainen. N-332 on yksi alueen tärkeimmistä tullivapaista teistä. Teillä ajaminen on hiukan hitaampaa kuin moottoriteillä, joten jos ajat mielummin nopeasti, pääset Torreviejaan AP-7-moottoritietä pitkin. AP-7-tiellä on tulli, mutta jos poistut liittymästä 745 “Torrevieja (norte)”, vältät tullimaksut.

Vuokra-autolla Murciaan ja Cartagenaan

Eloisa ja autenttisen espanjalainen Murcia sijaitsee 75 km päässä Alicanten lentokentältä. Ajat sinne kätevästi A-7-mottoritietä pitkin noin 50 minuutissa. Murciasta on helppoa jatkaa matkaa rannikolle, kauniiseen Cartagenan satamakaupunkiin. Ajoreitti A30-tietä pitkin kestää reilut puoli tuntia, matkaa on 50 kilometriä.

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Alicanten lentokentältä

Alicanten parhaat pysäköintipaikat löytyvät satama-alueen molemmin puolin: Melia-hotelllin vierestä ja Panoramis-ostoskeskuksen läheltä. Kadunvarsipysäköinnissä on hyvä muistaa, että pysäköinti sinisten viivojen kohdalla on maksullista yleensä ma-pe klo 9-14 ja klo 16-20 sekä lauantaisin klo 9-14. Tarkista ajat liikennemerkeistä ja lippuautomaateista. Yleensä maksimiparkkiaika on kaksi tuntia. Huomioi, että keltaisten viivojen kohdalle et saa pysäköidä ja valkoisten viivojen kohdalla pysäköinti on maksutonta.

Yleensä autovuokraamot edellyttävät, että palautat auton tankki täynnä. Lentokenttää lähin huoltoasema on Galp, aivan lentokentän vieressä N-338-tien varressa.

Lennot ja hotelli matkalle Alicanteen

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Alicanten lentokentältä, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Alicanteen esimerkiksi välille Helsinki-Alicante sekä sinulle sopivin majoitus.

Tiedot tarkistettu marraskuussa 2018.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.