Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Alicante - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autonvuokraus Alicanten lentokentällä

Olipa suunnitelmissasi vauhdikas biletysviikko Benidormissa tai rauhallinen rantaloma Torraviejassa perheen kesken, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Alicanten lentokentältä Skyscannerin avulla.

Missä autovuokraamot sijaitsevat Alicanten lentokentällä?

Alicanten lentokentällä toimii kahdeksan autovuokraamoa: Goldcar, Enterprise Atesa, Avis, Hertz, Europcar, RecordGo, Centauro ja Sixt. Kaikkien näiden asiakaspalvelutiskit sijaitsevat näppärästi sisäterminaalin kerroksessa 0, joten sinun ei tarvitse hakea autoasi terminaalia kauempaa.

Tankkausasemat lähellä Alicanten lentokenttää

Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.

Löydät paikallisen Tangerina Galp -huoltoaseman A-70-tieltä noin 2 kilometrin päästä Alicanten lentokentältä. Toinen lähellä oleva huoltoasema Campsa löytyy El Altetin kaupungista, joka sijaitsee N-332-tien vieressä saapuessasi etelän suunnasta.

Yksi Galp-huoltoasema löytyy myös Alicanten lentokentän uutta terminaalia vastapäätä. Ongelmana kuitenkin on, että se sijaitsee moottoritien toisella puolella saapuessasi kentälle. Jotta pääsisit sinne, sinun tulisi ohittaa lentokenttä, kääntyä tielle N-332 kohti Alicantea ja tämän jälkeen kääntyä takaisin seuraavasta liikenneympyrästä. Huoltoasema löytyy sen jälkeen oikealta puolelta tietä.

Alicanten lentokentän ympäristö autolla

Alicanten lentokenttä on erittäin hyvin linkittynyt maakunnan pääteihin. Kun lähdet ajamaan lentokentältä poispäin, tulet liikenneympyrälle. Käänny tästä vasemmalle AP-7-moottoritielle (paikallisesti Autopista del Mediterráneo) ja tästä tielle N-340 tai käytä ramppia kääntyäksesi N-332-tielle oikealla. AP-7 on tullitie ja sen kummassakin palvelukopissa käyvät tunnetuimmat pankki- ja luottokortit. Jos et halua maksaa tullimaksuja, voit kiertää ne käyttämällä pienempiä N-teitä.

Miten pääset perille?

Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Alicanten ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Alicanten lentokentältä.

Benidorm

Benidorm tunnetaan Costa Blancan bilemekkana, josta löytyy lukuisia baareja ja yökerhoja jokaiseen makuun. Vaikka Benidorm koettiin pitkän aikaa hieman mauttomana lomakohteena, on siitä viime vuosina tullut jälleen varsin trendikäs lomapaikka.

Benidormiin ajaa noin 35 minuutissa AP-7-tullitietä pitkin tai 40 minuutissa N-332-tietä pitkin, jos haluaa välttää tullimaksut. Vilkkaassa Benidormissa voi olla haastavaa löytää tienvarsipaikkaa, joten on hyvä ottaa etukäteen selvää, tarjoaako hotellisi ilmaisen paikoituksen käyttöösi.

Torrevieja

Ikisuosikki Torrevieja tarjoaa vierailijoilleen kuusi upeaa hiekkarantaa ja kaksi kaunista luonnonpuistoa. Torreviejasta löytyy myös yksi Euroopan suurimmista katumarkkinoista, jossa riittää kuhinaa illasta toiseen.

Alicanten lentokenttä on noin 40 minuutin päästä Torreviejasta. Kummatkin kaupungit sijaitsevat tullitien AP-7 ja ilmaistien N-332 varrella. Jos haluaa päästä paikan päälle nopeammin, kannattaa näistä kahdesta valita N-tie. Sesonkiaikaan Torreviejasta voi olla lähes mahdotonta löytää parkkipaikkoja sivuteiltä ja rannan läheisyydestä, mutta kaupungista löytyy kaksi suurta ja maksullista parkkialuetta, joista löytyy lähes aina tilaa. Ota etukäteen selvää tarjoaako hotellisi asiakkailleen pysäköintimahdollisuuden.

Alicante

Costa Blancan pääkaupungissa Alicantessa voi viettää täydellisen kaupunkiloman meren äärellä. Tässä kompaktin kokoisessa kaupungissa aistii kansainvälisen tunnelman, joka on kaukana perinteisestä turistilomakohteesta. Alicante tarjoaa samalla kertaa pariisilaistyyppisiä puistoja, kahviloita sekä huikeat ostosmahdollisuudet.

Lentokentältä Alicanten keskustaan ajaa N-332-tietä tai A-7-tietä pitkin noin 15 minuutissa. N-tie voi olla nopeampi, koska tie kulkee rannikkoa pitkin.

Alicantessa on kaksi kadunvarsipysäköintiin tarkoitettua vyöhykettä: oranssi ja sininen. Voit pysäköidä autosi oranssille vyöhykkeelle enintään yhdeksi tunniksi ja siniselle enintään kahdeksi tunniksi. Oranssilla vyöhykkeellä pysäköinti maksaa 1.40 €/tunti. Sinisellä vyöhykkeellä pysäköinti maksaa 0.60 €/tunti ja 1.80 €/2 tuntia. Alicantesta löytyy myös monikerroksisia ja maanalaisia pysäköintihalleja, jotka ovat kalliimpia, mutta usein aikarajoittamattomia. Joissain Alicanten hotelleissa on parkkialue, mutta tavallisesti pysäköinti näissä on maksullista.

Maksut voivat muuttua

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.