Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Berliini | Vuokraa auto Skyscannerin avulla

###AUTONVUOKRAUS: BERLIINI

Autonvuokraus Berliinistä on helppoa! Vuokra-auto Berliinin lentokentältä ja kaupungista löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla: Tee haku ja kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Berliinin lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi! Skyscannerin avulla saat aina kätevästi parhaat autonvuokraustarjoukset.

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Berliinistä Skyscannerin matkahaun avulla ja näet kaikki kaupungin nähtävyydet ja lähialueen käyntikohteet helposti!

Skyscanner tarjoaa maailman tunnetuimpien autovuokraamoiden vuokra-autojen lisäksi kattavan ajotietopaketin Berliinistä, sen ympäristöstä ja kaupungin pysäköimismahdollisuuksista. Tämän lisäksi haluamme jakaa juuri sinulle sopivat vinkkimme Berliinin alueen nähtävyyksistä, joihin kannattaa tutustua ajaen.

###AUTONVUOKRAUS BERLIINISSÄ

Autonvuokraus: Berliinin Tegelin lentokenttä

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteet terminaalirakennuksen alakerroksesta, E-terminaalin ja P2-parkkitalon läheisyydestä. Kentällä palvelevat muun muassa seuraavat autovuokraamot:

 • Alamo / Enterprise / National autovuokraamo, Berliinin lentokenttä
 • Avis / Budget autovuokraamo, Berliinin lentokenttä
 • Europcar autovuokraamo, Berliinin lentokenttä
 • Hertz / Dollar / Thrifty autovuokraamo, Berliinin lentokenttä
 • Sixt autovuokraamo, Berliinin lentokenttä
 • Buchbinder / Global rent a car autovuokraamo, Berliinin lentokenttä

Autonvuokraus: Berliinin keskusta

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteitä kaupungin keskustasta muun muassa ydinkeskustan U-Bahn-aseman kupeesta (Stadtmitte). Siellä palvelevat esimerkiksi seuraavat autovuokraamot:

 • Budget autovuokraamo, Berliini
 • Avis autovuokraamo, Berliini
 • Europcar autovuokraamo, Berliini
 • Sixt autovuokraamo, Berliini
 • Thrifty autovuokraamo, Berliini
 • Buchbinder / Global rent a car autovuokraamo, Berliini

###HYVÄ TIETÄÄ: LIIKENNE BERLIINISSÄ

####Nopeusrajoitukset Saksassa nopeusrajoitukset ovat seuraavat: kaupunkimoottoriteillä 80 km/h, läpikulkuväylillä 50 km/h ja paikalliskaduilla 30 km/h. Nämä yleiset nopeusrajoitukset pätevät kaikkialla, ellei muuta ole liikennemerkein osoitettu. Saksan moottoriteillä eli Autobahnilla ei tavallisesti ole nopeusrajoituksia, mutta suositeltu nopeus Saksan alueella on 130 km/h. Varsin usein tämä nopeus kuitenkin ylitetään. ####Ruuhka-ajat Berliinissä on harvemmin pahoja liikenneruuhkia, koska paikalliset suosivat julkisia kulkuvälineitä, kuten metro- ja kaupunkijunia sekä pyöräilyä. Perinteisesti aamulla klo 7:30–9:30 ja iltapäivällä 16:00–18:00 toki Berliininkin liikenteessä on enemmän autoja liikkeellä. Berliinissä ei ole käytössä ruuhkamaksuja. ####Julkiset kulkuvälineet Berliinin julkisesta liikenteestä pitävät huolen ensisijaisesti metro- ja kaupunkijunat, raitiovaunut, bussit ja lautat. On hyvä huomioida, että Berliinissä esimerkiksi ratikat eivät liiku joka kaupunginosassa, joten tutustuminen alueeseen etukäteen on suotavaa. Berliinin metro- ja kaupunkijunat toimivat erittäin tehokkaasti ja aikataulullaan, joten monet paikalliset suosivat tätä liikkumismuotoa auton sijaan. Myös pyöräilijät ovat tavanomainen näky Berliinin liikenteessä. ####Tiet Berliiniä ympäröi kehämäinen moottoritie Autobahn 10, josta keskusta-alueelle pääsee näppärästi riippuen siitä, miltä suunnalta saavut. Lisätietoa tarkemmista teistä kannattaa lukea osoitteesta www.visitberlin.de. ####Pysäköinti Berliinistä löytyy monia parkki alueita autolla keskustaan saapuville. Hyvää tietoa parkkialueista löytyy osoitteesta www.visitberlin.de. Sivustolta löytyvät sekä merkityt parkkialueet että kadunvarsipysäköintitietoa.

###KOE BERLIINI TIEN PÄÄLLÄ

Sinulla on vuokra-auto käytössäsi, joten miksi et lähtisi pienelle tutkimusmatkalle? Berliinin ympäristöstä löytyy monia kiehtovia nähtävyyksiä, joihin pääsee näppärästi autolla. Listasimme Berliinissä ja sen ympäristössä sijaitsevat vierailun arvoiset paikat, jotka voisivat kiinnostaa juuri sinua. ####Historiasta kiinnostuneille Berliinissä ei voi välttyä merkittäviltä historiallisilta nähtävyyksiltä, onhan kaupunki ollut todistamassa muun muassa Saksan yhdistymistä ja holokaustiaikoja. Berliinin nähtävyyksille järjestetään bussikierroksia, mutta niille pääsee näppärästi myös autolla. Esimerkiksi suosittu nähtävyys Holokaustin muistomerkki sijaitsee Berliinin keskustassa Brandenburgin portilta etelään. ####Kulttuuria kaipaaville Charlottenburgissa sijaitseva Charlottenburgin linna on erinomainen vierailukohde kulttuurin nälkäisille, koska alueen historian lisäksi siellä voi nauttia museon antimista. Linnaan on vapaa pääsy. Alueelta löytyy hyvin parkkipaikkoja kadunvarsilta. ####Berliini yläilmoista Berliinin tunnetuin maamerkki on varmasti 368 metriä korkea televisiotorni, josta on luonnollisesti huikaisevat näkymät pitkin kaupunkia. Se sijaitsee Berliinin suositulla shoppailukeskittymällä Aleksanderplatzilla, josta löytyy hyvin parkkialueita esimerkiksi tavaratalojen yhteydestä. Aleksanderplatz on muutenkin miellyttävää aluetta autoiluun sen väljyyden ja leveiden teiden ansiosta.

Näe ja koe Berliini! Tässä ovat Berliinin top 10 nähtävyydet

Löydä lennot Helsingistä Berliiniin: Lennot Helsinki-Berliini

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.