Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Berliini - vertaile Skyscannerin avulla

AUTONVUOKRAUS: BERLIINI

Moni haluaa kokea unelmiensa kaupunkiloman vapaana aikatauluista. Skyscannerin avulla sinun ei tarvitse käyttää kallisarvoista aikaasi matkasuunnitelman tekoon, koska teemme kaiken tämän puolestasi! Skyscanner tarjoaa maailman tunnetuimpien autovuokraamoiden vuokra-autojen lisäksi kattavan ajotietopaketin Berliinistä, sen ympäristöstä ja kaupungin pysäköimismahdollisuuksista. Tämän lisäksi haluamme jakaa juuri sinulle sopivat vinkkimme Berliinin alueen nähtävyyksistä, joihin kannattaa tutustua ajaen.

AUTONVUOKRAUS BERLIINISSÄ

Autovuokraamot

Berliinistä löytyy suurin osa kansainvälisesti tunnetuista autovuokraamoista, kuten Sixt, Europcar ja Expedia. Kaupungissa toimii myös paikallisia saksalaisia pieniä vuokraamoita.

Vuokra-autojen noutopisteet

Vuokra-autojen toimi- ja noutopaikkoja sijaitsee Berliinissä muun muassa Schoenefeldin ja Tegelin lentokentillä, päärautatieasemalla ja kaupungin muilla rautatieasemilla, kuten Ostkreuzissa ja Gesundbrunnerissa. Myös Alexanderplatzin ympäristöstä löytyy vuokraamoiden toimipaikkoja.

Ajoneuvoja

Berliinin autovuokraamot tarjoavat automalleja hyvin erilaisten matkaajien tarpeisiin. Valikoimasta löytyy economy-luokan autoja, pienempiä mini-autoja vaikkapa pariskunnille sekä tilavampia perheautoja isommalle seurueelle.

HYVÄ TIETÄÄ: LIIKENNE BERLIINISSÄ

Nopeusrajoitukset

Saksassa nopeusrajoitukset ovat seuraavat: kaupunkimoottoriteillä 80 km/h, läpikulkuväylillä 50 km/h ja paikalliskaduilla 30 km/h. Nämä yleiset nopeusrajoitukset pätevät kaikkialla, ellei muuta ole liikennemerkein osoitettu. Saksan moottoriteillä eli Autobahnilla ei tavallisesti ole nopeusrajoituksia, mutta suositeltu nopeus Saksan alueella on 130 km/h. Varsin usein tämä nopeus kuitenkin ylitetään.

Ruuhka-ajat

Berliinissä on harvemmin pahoja liikenneruuhkia, koska paikalliset suosivat julkisia kulkuvälineitä, kuten metro- ja kaupunkijunia sekä pyöräilyä. Perinteisesti aamulla klo 7:30–9:30 ja iltapäivällä 16:00–18:00 toki Berliininkin liikenteessä on enemmän autoja liikkeellä. Berliinissä ei ole käytössä ruuhkamaksuja.

Julkiset kulkuvälineet

Berliinin julkisesta liikenteestä pitävät huolen ensisijaisesti metro- ja kaupunkijunat, raitiovaunut, bussit ja lautat. On hyvä huomioida, että Berliinissä esimerkiksi ratikat eivät liiku joka kaupunginosassa, joten tutustuminen alueeseen etukäteen on suotavaa. Berliinin metro- ja kaupunkijunat toimivat erittäin tehokkaasti ja aikataulullaan, joten monet paikalliset suosivat tätä liikkumismuotoa auton sijaan. Myös pyöräilijät ovat tavanomainen näky Berliinin liikenteessä.

Tiet

Berliiniä ympäröi kehämäinen moottoritie Autobahn 10, josta keskusta-alueelle pääsee näppärästi riippuen siitä, miltä suunnalta saavut. Lisätietoa tarkemmista teistä kannattaa lukea osoitteesta www.visitberlin.de.

Pysäköinti

Berliinistä löytyy monia parkki alueita autolla keskustaan saapuville. Hyvää tietoa parkkialueista löytyy osoitteesta www.visitberlin.de. Sivustolta löytyvät sekä merkityt parkkialueet että kadunvarsipysäköintitietoa.

KOE BERLIINI TIEN PÄÄLLÄ

Sinulla on vuokra-auto käytössäsi, joten miksi et lähtisi pienelle tutkimusmatkalle? Berliinin ympäristöstä löytyy monia kiehtovia nähtävyyksiä, joihin pääsee näppärästi autolla. Listasimme Berliinissä ja sen ympäristössä sijaitsevat vierailun arvoiset paikat, jotka voisivat kiinnostaa juuri sinua.

Historiasta kiinnostuneille

Berliinissä ei voi välttyä merkittäviltä historiallisilta nähtävyyksiltä, onhan kaupunki ollut todistamassa muun muassa Saksan yhdistymistä ja holokaustiaikoja. Berliinin nähtävyyksille järjestetään bussikierroksia, mutta niille pääsee näppärästi myös autolla. Esimerkiksi suosittu nähtävyys Holokaustin muistomerkki sijaitsee Berliinin keskustassa Brandenburgin portilta etelään.

Kulttuuria kaipaaville

Charlottenburgissa sijaitseva Charlottenburgin linna on erinomainen vierailukohde kulttuurin nälkäisille, koska alueen historian lisäksi siellä voi nauttia museon antimista. Linnaan on vapaa pääsy. Alueelta löytyy hyvin parkkipaikkoja kadunvarsilta.

Berliini yläilmoista

Berliinin tunnetuin maamerkki on varmasti 368 metriä korkea televisiotorni, josta on luonnollisesti huikaisevat näkymät pitkin kaupunkia. Se sijaitsee Berliinin suositulla shoppailukeskittymällä Aleksanderplatzilla, josta löytyy hyvin parkkialueita esimerkiksi tavaratalojen yhteydestä. Aleksanderplatz on muutenkin miellyttävää aluetta autoiluun sen väljyyden ja leveiden teiden ansiosta.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.