Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Frankfurt | Vuokraa auto Skyscannerin avulla

Autonvuokraus: Frankfurt

Autonvuokraus Frankfurtista on helppoa! Vuokra-auto Frankfurtin lentokentiltä ja kaupungista löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla: Tee haku ja kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Frankfurtin lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi! Skyscannerin avulla saat aina kätevästi parhaat autonvuokraustarjoukset.

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Frankfurtista Skyscannerin matkahaun avulla ja näet kaikki kaupungin nähtävyydet ja lähialueen käyntikohteet helposti!

Autonvuokraus: Frankfurt am Mainin lentokenttä

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteet molemmista terminaalirakennuksista. Terminal 1:ssä Concourse A, Level 0. Terminal 2:ssa Concourse D, Level 2. Kentällä palvelevat mm. seuraavat autovuokraamot:

 • Avis / Budget autovuokraamo, Frankfurt am Mainin lentokenttä
 • Buchfinder autovuokraamo, Frankfurt am Mainin lentokenttä
 • Europcar autovuokraamo, Frankfurt am Mainin lentokenttä
 • Hertz / Dollar / Thrifty autovuokraamo, Frankfurt am Mainin lentokenttä
 • Enterprise / Alamo / National autovuokraamo, Frankfurt am Mainin lentokenttä
 • Sixt autovuokraamo, Frankfurt am Mainin lentokenttä

Autonvuokraus: Frankfurt Hahnin lentokenttä

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteet terminaalirakennuksen tuloaulasta. Kentällä palvelevat seuraavat autovuokraamot:

 • Avis autovuokraamo, Frankfurt Hahnin lentokenttä
 • Buchfinder autovuokraamo, Frankfurt Hahnin lentokenttä
 • Europcar autovuokraamo, Frankfurt Hahnin lentokenttä
 • Hertz autovuokraamo, Frankfurt Hahnin lentokenttä
 • Thrifty autovuokraamo, Frankfurt am Mainin lentokenttä
 • Sixt autovuokraamo, Frankfurt am Mainin lentokenttä

Autonvuokraus: Frankfurtin kaupunki

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteitä kaupungista esimerkiksi päärautatieaseman (Hauptbahnhof) yhteydestä:

 • Europcar autovuokraamo, Frankfurt
 • Hertz autovuokraamo, Frankfurt
 • Budget autovuokraamo, Frankfurt

Vuokra-autolla Frankfurtissa

Frankfurt Am Mainin lentokenttä sijaitsee noin 15 km kaupungista länteen. Keskustaan ajat kätevästi B43-tietä ja B-44 tietä pitkin vajaassa 20 minuutissa. Frankfurt Hahnin lentokenttä sijaitsee kauempana kaupungista, matkaa keskustaan on 125 ajokilometriä pitkin B50-, A61- ja A60-teitä. Joko tiedät, mitä kaikkea tehdä ja nähdä Frankfurtissa? Lue vinkit ja lähde matkaan: Tässä ovat Frankfurtin top nähtävyydet!

Viehättävä Mannheim on mitä parhain matkakohde, kun haluat lähteä autoretkelle Frankfurtin lähistölle. Näe kaupungin barokkipalatsi, satama-alue ja maaginen Waldpark-puisto. Ajomatka Frankfurtista Mannheimiin on 85 km pitkin A5- ja A67-tietä pitkin. Voit pysähtyä matkalla vaikkapa Darmstadtin kaupungissa.

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Frankfurtista

Yleensä autovuokraamot edellyttävät, että palautat vuokra-autosi tankki täynnä. Frankfurt Am Mainin lentokentältä löydät Shell-asemia, jotka ovat avoinna 24/7. Frankfurt Hahnin lentokenttää lähin huoltoasema on Shell-asema lentokentän liittymätien varressa. Kaupungin alueella ja suurimpien teiden varsilla on runsaasti huolto- ja bensa-asemia, joten tankkaaminen onnistuu helposti.

Kadunvarsipysäköinti on Frankfurtin kaupungissa melko mahdotonta. Paikkoja on hyvin vähän verrattuna autojen määrään, joten on fiksumpaa etsiä vapaata paikkaa jostakin kaupungin suurista parkkihalleista ja -alueilta. Niissä hinnat ovat noin 1-3€/tunti, iltaisin ja viikonloppuisin parkkeeraat hieman halvemmalla.

Lennot ja hotelli matkalle Frankfurtiin

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Frankfurtista, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot esimerkiksi reitille Helsinki - Frankfurt sekä sinulle sopivin hotelli.

*

Tiedot tarkistettu tammikuussa 2019.

*

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.