Kartta

Lennot Kööpenhaminaan

Miten löydät halvat lennot Kööpenhaminaan? ?

Hakusessa lennot Kööpenhaminaan? Älä etsi kauempaa, koska löydät parhaimmat lentotarjoukset tähän sympaattiseen kalastajakaupunkiin Skyscannerin avulla. Skyscannerin lentohaku tarjoaa sinulle tiedot parhaimmista lentodiileistä Kööpenhaminaan päivän tai jopa kuukauden ajalta. Eikä tässä kaikki, jos olet joustava matkustuspäiviesi suhteen, voit etsiä lentohaulla halvimman kuukauden, jolloin sinun kannattaa napata itsellesi lennot Kööpenhaminaan. Myös Hintavahti tarjoaa mahdollisuuden seurailla tarjouksia pidemmällä aikavälillä, jolloin Skyscanner lähettää sinulle tiedon sähköpostiisi, kun tarjolla on lennot Kööpenhaminaan edullisilla hinnoilla!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Kööpenhaminaan

Suorat lennot Suomesta Kööpenhaminaan tarjoaa Helsinki-Vantaan lentoasema. Listan suorat lennot Kööpenhaminaan tarjoavista lentoyhtiöistä löydät helposti Skyscannerin lentohaulla , johon voit syöttää joko lähtömaan tai kaupungin ja valikoida vieläpä suorat lennot hakukentän alapuolelta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Kööpenhaminaan?

Suomesta lentoja Kööpenhaminaan tarjoavat lukuisat lentoyhtiöt. Suomalaisten ykkösvalinta on luonnollisesti Finnair, joka lentää tähän Tanskan kauniiseen pääkaupunkiin noin puolessatoista tunnissa. Muita suomalaisten suosimia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat suorat lennot Kööpenhaminaan, ovat muun muassa Norwegian ja SAS.

Kööpenhaminan lentokentät

Kööpenhaminan ainoa lentokenttä tunnetaan nimellä Kastrup, mutta sen virallinen nimi on Lufthavnen lentoasema ja se sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Kööpenhaminan keskusta-alueelta. Liikkuminen lentokentältä Kööpenhaminaan on helppoa: hyppäät vain lentokentältä lähtevään terminaalissa 3 sijaitsevaan metroon, joka kuljettaa sinut muun muassa suoraan Kööpenhaminan päärautatieasemalle Christianshavniin. On hyvä huomioida, että Kööpenhamina on aina suhteellisen kallis kaupunki, joten julkista liikennettä kannattaa taksin sijaan suosia.

Milloin on parhain aika vierailla Kööpenhaminassa?

Tämä Tanskan vilkas pääkaupunki tunnetaan ympärivuotisena matkustuskohteena, mutta suosittelemme varaamaan lennot Kööpenhaminaan varsinkin kevään kynnyksellä tai kesällä. Kesä alkaa Köpiksessä hieman aiemmin kuin Suomessa, joten ei kannata ihmetellä, jos ihmisiä löytyy sankoin joukoin kaupungin kaduilta jo maaliskuun aikana! Kööpenhamina on myös oivallinen pyöräilykaupunki, joten jos liikut mieluiten pyörällä, kannattaa matkustusajankohdaksi valikoida vähemmän ruuhkaisempi ajankohta, kuten alkukevät tai syksy. Ei talvikaan tieten huonompi vaihtoehto ole, koska kaupungissa sataa lunta tai räntää hyvin harvoin.

Mitä nähdä ja tehdä Kööpenhaminassa?

Kööpenhamina on tänä päivänä todellinen hipstereiden pyhiinvaelluskeskus, koska kaupunki onnistuu tarjoamaan lähes kaikkea, mitä tämä alakulttuuri edustaa: muotia, panimoita, trendikkäitä baareja ja värikästä pyöräilykulttuuria. Kööpenhaminasta löytyy lukuisia ihania aamiais- ja brunssipaikkoja, joista aloittaa vaikkapa viikonlopun mittainen kaupunkiloma. Netistä löytyy paljon vinkkejä siihen, mistä päin kaupunkia näitä herkkupaikkoja kannattaa katsastaa ja suositellaanko niihin ennakkovarausta. Pohjoismainen design näkyy joka puolella Kööpenhaminaa, ja erityisesti sisustuksen ja arkkitehtuurin viimeisimmät trendit voi bongata kaupungin museoista ja näyttelyistä. Toki mennyt aika näyttäytyy myös Kööpenhaminassa vahvasti sen katukuvassa, mutta syväluotaavamman katsauksen esimerkiksi viikinkien seikkailuihin saat Tanskan kansallismuseossa. Tutustu myös Skyscannerin vinkkilistaan Kööpenhaminan mielenkiintoisimmista mestoista.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Tivoli, Pieni merenneito, Christiansborg, Rosenborgin linna ja Tanskan kansallismuseo.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Kööpenhamina lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.