Autonvuokraus lentokentällä: Helsinki Vantaa - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Helsinki-Vantaan lentokenttä

Autonvuokraus Helsinki-Vantaan lentokentältä on helppoa! Olit sitten menossa Helsinkiin vierailulle tai ajelemassa muualle etelärannikon tuntumassa, vuokra-auto Helsinki-Vantaan lentokentältä löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla. Kun olet löytänyt itsellesi sopivimman vuokra-auton, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi.

Löydät siis aina helposti parhaat autonvuokraustarjoukset!

Nämä autovuokraamot toimivat Helsinki-Vantaan lentokentällä

Helsinki-Vantaan lentokentältä löydät seuraavat autovuokraamot: Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Sixt.

Autovuokraamoiden palvelutiskit sijaitsevat lentokentän terminaalien 1 ja 2 välisellä yhdyskäytävällä. Autonvuokraus Helsinki-Vantaan lentokentältä onnistuu yleensä arkisin klo 7-24 välillä ja viikonloppuisin klo 9-20 välillä. Autovuokraamoiden tarkat auioloajat löytyvät heidän omilta nettisivuiltaan.

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Helsingin matkalle Skyscannerin matkahaun avulla, ja nouse auton rattiin Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Vuokra-autolla Helsinkiin

Helsinki-Vantaan lentokentältä ajaa Helsinkiin noin puolessa tunnissa. Lähde lentokentältä Lentoasemantietä ja suuntaa kohti tietä E18. E18-tieltä pääset kääntymään Tuusulanväylälle eli tielle 45 liittymästä nro 44. Tuusulanväylää pitkin pääset Käpylän ohi Mäkelänkadulle ja edelleen kohti keskustaa tai vaikkapa Kalliota tai Töölöä.

Tiedätkö, mitkä Helsingissä kannattaa nähdä ja kokea? Lue lisää: Tässä ovat Helsingin top 10 nähtävyydet!

Vuokra-autolla Espooseen

Helsinki-Vantaan lentokentältä ajaa Espooseen noin puolessa tunnissa. Lähde lentokentältä Lentoasemantietä ja suuntaa kohti tietä E18, jota pitkin pääset suoraan Espoon keskukseen. Jos matkaat Leppävaaraan, käänny E18:lta tielle 120 ja sieltä Kehä ykköselle (Kehä I länteen).

Muuta tärkeää tietoa: Autonvuokraus Helsinki-Vantaan lentokenttä

Pysäköinti on Helsingin kantakaupungissa maksullista lähes kaikilla kaduilla työpäivinä ja ydinkeskustan kaduilla myös lauantaisin. Kantakaupungin kadut on jaettu kahteen pysäköintimaksuvyöhykkeeseen. 1. vyöhykkeellä hinta on 4 € / tunti, 2. vyöhykkeellä 2 € / tunti. Pysäköinti on maksullista kantakaupungissa yleensä ma-pe klo 9-21 ja la klo 9-18. Tarkista aina maksulliset pysäköintiajat liikennemerkeistä.

Ydinkeskustan suurimmat parkkihallit ovat EuroPark P-Kluuvi, Stockmann Q-Park, EuroPark P-Eliel ja Erottajan Q-Parkit.

Yleensä autovuokraamot edellyttävät, että palautat vuokra-auton tankki täynnä. Lentokenttää lähin huoltoasema St1-asema osoitteessa Ilmailukuja 1, aivan lentokenttäalueella. Muita huoltoasemia matkan varrella ovat mm. Neste Oil Express osoitteessa Teknobulevardi 1, Shell Vantaa Ruskeasanta Tuusulantie 10 ja Teboil Koivuhaka Ohtolankatu 2.

Autonvuokrauksen ikäraja on Suomessa monilla yhtiöillä 19 vuotta, sillä ne vaativat vähintään yhden vuoden ajokokemusta. Monet autovuokraamot saattavat veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksun alle 25-vuotiailta kuskeilta.

Lennot ja hotelli matkalle Helsinkiin

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Helsinki-Vantaan lentokentältä, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Helsinkiin sekä sinulle sopivin majoitus.

*

Tiedot tarkistettu marraskuussa 2018.

*

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.