Kartta

Lennot Malagaan

Miten löydät halvat lennot Malagaan?

Anna Skyscannerin viedä sinut Andalusian aurinkorannoille! Skyscannerin avulla löydät varmasti sellaiset lennot Malagaan, että sinulle jää reilusti matkabudjettia käytettäväksesi. Voit vertailla lentohintoja helposti Skyscannerin lentohaun kautta ja saat tutkailtavaksesi kaikki lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lennot Malagaan. Jos sinua ei kiinnosta viettää montaa tuntia lentokoneen kyyditettävänä, vaan mieluummin käyttäisit matka-ajan Malagan rannoilla löhöten, kannattaa valikoida suoraan kohta ”Direct Flights Only” hakulaatikon alapuolelta. Lentohaku kertoo sinulle myös lähimpien lentokenttien tilanteen kaupungin päälentokentän lisäksi. Hintavahti on erinomainen työväline sinulle, joka haluat seurata hintoja jonkin aikaa ennen kuin teet lopullisen päätöksen lentolippujen ostamisesta. Tällöin saat Skyscannerilta heti tiedon sähköpostiisi siitä, kun tsekkaamasi hinta muuttuu - ylös- tai alaspäin!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Malagaan

Etelä-Suomen päälentokenttä Helsinki-Vantaa on ainoa kenttä, joka tarjoaa suorat lennot Malagaan. Jos Malaga on valintasi ykköslomakohteeksesi, tarjoaa Helsinki-Vantaan lentoasema sinulle helpoimman reitin perille pääsyyn.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Malagaan?

Helsinki-Vantaan lentoasemalta Malagaan lentää lukuisia eri lentoyhtiöitä. Valikoimasta löytyy sekä halpalentoyhtiöitä että kansainvälisiä tunnettuja lentoyhtiöitä. Malagaan pääset Helsingistä suomalaisten suosikeilla Finnairilla tai Norwegianilla. Jos kuitenkin haluat tietää kaikki lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Malagaan, kannattaa poistaa valinta ”Direct Flights Only” Skyscannerin lentohaun yhteydessä.

Malagan lentokentät

Malagan lentokenttä eli Malaga-Costa del Solin lentokenttä on koko Espanjan aurinkorannikoiden päälentokenttä, joka palvelee ainoana kaikkia alueen lomakaupunkeja. Malagan lentokenttä sijaitsee hyvin keskeisellä paikalla lähellä rannikkoa, ja sieltä pääsee vaivattomasti lähialueen suosittuihin rantakohteisiin, kuten Torremolinokseen, Fuengirolaan ja Marbellaan Malagan lisäksi. Malagan lentokenttä on lähinnä Torremolinosta, mutta Malaga on vain 12 minuutin päässä lentoasemalta. Kaupunkiin pääsee C1-paikallisjunalla, joka lähtee lentokentän terminaalissa 3 sijaitsevalta juna-asemalta. Myös bussi kulkee lentoasemalta Malagaan: hyppäät vain A-Expressiin kyytiin, joka vie matkaajat aina Malagan linja-autoasemalle saakka.

Milloin on parhain aika vierailla Malagassa?

Malaga on yksi suomalaisten matkaajien ikisuosikkeja muiden Espanjan aurinkorannikon kohteiden ohella. Ja miksipä ei, suorat lennot Malagaan tarjoavat suorastaan häikäisevää aurinkotakuuta koko lomasi ajaksi, koska Malagassa valoa ja lämpöä riittää suurimaksi osaksi vuotta. Lämmintä siellä on ympäri vuoden, joten valitsitpa minkä tahansa vierailuajan lomamatkallesi, et tule seisoskelemaan sateessa. Jos pidät tirisevän kuumasta ilmasta, kannattaa Malagaan matkata kesäkuukausina heinäkuusta alkaen, mutta päälle kahdenkymmenen asteen lämpötiloihin päästään jo maalis-huhtikuun aikana. Marraskuusta tammikuuhun aurinkorannikoilla on sateisinta, mutta tuolloinkaan sadepäiviä ei ole kuin muutamia kuukaudessa. Talvisinkaan Malagassa ei tarvita toppatakkia, lähinnä vain pidempää paitaa.

Mitä nähdä ja tehdä Malagassa?

No löhötä tietenkin rannalla, nauttia auringosta ja aallokosta ja upeista ruokakokemuksista! Malaga on myös aurinkorannikon kaupungeista se, jossa suurimmalla todennäköisyydellä järjestetään nimekkäimpien artistien konsertteja ja se on myös merkittävä kulttuurikaupunki. Malaguetan ranta on kaupungin vilkkain ja sieltä pääsee näppärästi kävellen keskustan vilskeeseen, kun ihoa alkaa liiaksi polttelemaan. Malaga tarjoaa kivasti shoppailumahdollisuuksia: esimerkiksi vanhan kaupungin tunnelmaa huokuvasta centro historicosta löytyy paljon paikallisia putiikkeja. Kaupungista löytyy myös moderneja ostoskeskuksia, ja niistä tunnetuimpia on El Corte Inglés. Malagan kulinaristisiin nautintoihin voi tutustua paikallisissa kauppahalleissa, kuten Mercado Mercedissä tai ravintoloissa, joista laadukkaimmat sijaitsevat vanhassa kaupungissa. Paikallisista ravintoloista löytyvätkin maan herkullisimmat perinneruoat, joita kannattaa rohkeasti kokeilla. Tutustu myös Skyscannerin laatimaan vinkkilistaan Malagan parhaimmista nähtävyyksistä!

Kuuluisimmat nähtävyydet:Alcazaba, Roomalainen teatteri, Malagan katedraali ja Picasso Museum.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Málaga lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Málaga on yksi lentokenttä: Málaga.
Gulf Air, Transavia France, transavia, KLM, Norwegian, Air Malta, TUI sekä Laudamotion lentävät suoraan kohteeseen Málaga.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Málaga on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.