Kartta

Halvat lennot Vaasa-Malaga

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Málaga...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Vaasa kohteeseen Málaga

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

275 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 3435 kilometriä

6t 10min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Málaga

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Málaga on yksi lentokenttä: Málaga.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Vaasa kohteeseen Málaga on 275 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
6t 10min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Vaasa kohteeseen Málaga.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Vaasa kohteeseen Málaga.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Vaasa-Malaga

Suoria lentoja Vaasasta Malagaan ei löydy juuri tällä hetkellä. Kätevintä on ottaa Finnairin lento Helsinkiin ja jatkaa Helsinki-Vantaalta Malagaan joko Finnairin tai Norwegianin lennoilla.

Helsinki-Vantaan lentokentällä on kaksi terminaalia, T1 ja T2; Finnairin ja Norwegianin jatkolennot lähtevät terminaalista T2. Kaikki Helsinki-Vantaan lentokentän palvelut ovat käytettävissäsi jatkolentoa odottaessasi. Lähtöporttien läheisyydessä on istumapaikkoja, työskentelytiloja ja pistokkeita, joissa voit ladata mobiililaitteita. Kentällä on myös ilmainen wifi-yhteys.

Lue lisää Finnairin matkatavararajoituksista. Tässä myös vinkkimme kuinka pakkaat matkatavarat oikein Norwegianin lennolle!

Muista, ettet tarvitse välttämättä passia matkustaessasi Espanjaan eli EU:n sisällä Schengen-alueella. Sinulla pitää kuitenkin olla mukanasi virallinen henkilökortti, esimerkiksi ajokortti. Matkalle lähtiessä on myös hyvä tehdä matkustusilmoitus, sen voi tehdä kätevästi netissä tai tekstiviestillä.

Näin etsit halvat lennot Vaasa Malaga -reitille

Matkahakumme on näppärä ja ilmainen, sen avulla löydät halvat lennot Vaasa Malaga -reitille kätevästi. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Lue vinkkimme: Tämä on paras aika varata lennot Malagaan. Kannattaa olla joustava matkapäiviesi suhteen: Voit valita matka-ajaksi koko kuukauden ja matkahakumme näyttää sinulle näppärän hintakalenterin. Näet siis koko kuukauden lennot yhdellä silmäyksellä. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen.

Lennolle lähtö Vaasan lentokentältä

Vaasan lentokenttä sijaitsee vajaan kymmenen kilometrin päässä Vaasan keskustasta ja lentokentälle pääsee helposti myös muista Pohjanmaan lähikaupungeista. Seinäjoelta on lentokentälle matkaa noin 75 kilometriä, Pietarsaaresta reilut 100 kilometriä ja Kristiinankaupungista noin 100 kilometriä.

Vaasan paikallisliikenteen bussilla nro 4 pääsee kätevästi Vaasan keskustasta lentokentälle. Matka keskustasta kentälle kestää 20 minuuttia, bussilipun hinta on 3,20€. Seinäjoen kaupungin ja Vaasan lentoaseman väliltä löytyy myös ns. kutsuperustaista reittiliikennettä, jota hoitaa Pahkakankaan liikenne.

Kentälle voit ajella myös omalla autollasi, sillä kentällä on kaksi pysäköintialuetta. Jos sinut saatetaan kentälle, suunnatkaa P2-pysäköintialueelle, jossa alle 25 minuutin pysäköinti on maksutonta.

Vaasan lentokentällä palvelee Vasa Cafe -kahvila ja terassi. Kentältä löytyy myös apteekkipiste ja pieni myymälä. Osta mukaasi vaikkapa paikallinen herkku, Maalahden limppu. Vaasa-loungessa voit istuskella rauhassa, tehdä töitä tai vain odotella lennon lähtöä lähtöaulassa, keinutuolissa kiikkuen. Vaasa-loungessa on myös kirjanvaihtopiste, josta saatat löytää uutta matkalukemista.

Käytössä on myös ilmainen wifi, jota voit käyttää ilman erillisiä tunnuksia tai salasanoja.

Lennolta saapuminen Malagan lentokentälle

Sijainti

Malagan lentokenttä on Espanjan Costa del Solin eli Aurinkorannikon suurin lentokenttä. Se sijaitsee noin 8 kilometriä Malagan kaupungin keskustasta. Suosittuihin lomakohteisiin on myös hyvin lyhyt matka. Esimerkiksi Torremolinokseen on matkaa vain 5 kilometriä.

Junalla liikut kätevästi

Liikenneyhteydet lentokentältä ovat hyvät. Suora junayhteys kulkee Malagan kaupungista lentokentän kautta Benalmadenaan, Torremolinokseen ja Fuengirolaan. Juna-asema sijaitsee kätevästi saapuvien lentojen terminaali 3:sen alapuolella. Junalla matkustaminen onkin helppo tapa liikkua Espanjan Aurinkorannikolla kaupungista toiseen. Junat kulkevat 20 min välein ja matka-ajat ovat lyhyet. Esimerkiksi lentokentältä Malagaan matkustaa vain 12 minuutissa. Muihin Aurinkorannikon kohteisiin pääsee myös nopeasti: matka Torremolinokseen kestää junalla 10 minuuttia, Benalmadenaan 17 minuuttia ja suomalaisten suosikkikohteeseen Fuengirolaan 35 minuuttia. Malagan keskustaan pääsee kätevästi lentokentältä myös lentokenttäbussilla tai taksilla.

Hyvä tietää: Malaga

Näe ja koe: Malaga on Espanjan Costa del Solin helmi. Malagassa riittää paljon nähtävää ja koettavaa: historiaa, taidetta, hiekkarantoja, luontoa ja harrastusmahdollisuuksia. Lue top 10 parhaat vinkit Malagan matkaasi varten.

Sää ja ilmasto: Malaga sijaitsee Espanjan Aurinkorannikolla ja siellä paistaa aurinko lähes aina täydeltä terältä. Sadepäiviä on hyvin vähän. Mukava kesäinen sää alkaa jo pääsiäisen tienoilla ja jatkuu monesti jopa jouluun asti. Aivan keskikesällä Malagassa voi olla jopa liian kuuma, joten jos olet herkkä kuumille keleille, vältä liiallisia helteitä heinä-elokuussa.

Hintataso: Malagan hintataso on huomattavasti Suomen hintatasoa alhaisempi. Kaupoissa ja ravintoloissa hinnat voivat olla jopa puolet edullisempia kuin Suomessa. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle maksaa Malagan keskustassa keskimäärin 30€ ja oluttuopin saa Malagassa 2-3€, Vaasan keskustan ravintoloissa se maksaa keskimäärin 6€.

Tiedot on tarkistettu kesäkuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.