Kartta

Halvat lennot Helsinki-Budapest

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Budapest...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Budapest

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

66 €

Suoraa lentoyhtiötä

4

Lentoa viikossa

13

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 1482 kilometriä

2t 15min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Budapest

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Budapest on yksi lentokenttä: Budapest.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Budapest on 66 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
2t 15min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Budapest.
4 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Budapest.
Kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Budapest lentää 13 lentoa viikossa lokakuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Helsinki-Budapest

Suoria lentoja Helsingistä Budapestiin tarjoavat mm. Finnair ja Norwegian. Lentoja lennetään useita päivittäin.

Näin etsit halvat lennot Helsinki Budapest -reitille

Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton, ja sen avulla löydät halvat lennot Helsinki Budapest -reitille kätevästi. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle.

Voit löytää halvat lennot Helsinki Budapest -reitille myös etsimällä lentoja useille eri lentokentille, samassa kaupungissa tai lähialueilla. Etsi lentoja Skyscannerin matkahaun avulla ja valitse kohta "Lisää lähiseudun lentokentät". Helppoa! Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla.

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Helsinki Budapest -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen. Skyscanner kertoo myös, mikä on paras aika varata lennot!

Lennolle lähtö Helsinki-Vantaan lentokentältä

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee noin 20 km Helsingin keskustasta ja 5 km Vantaan Tikkurilasta.

Helsinki-Vantaan lentokentältä löytyy paljon palveluita ja ostosmahdollisuuksia. Kentällä on erilaisia myymälöitä ja kioskeja, joista voit ostaa mukaasi vaikkapa merkkituotteita, apteekkitavaraa, pientä evästä, leluja ja matkalukemista. Kentällä toimii myös Book Swap -kirjanvaihtopiste, johon matkustajat voivat jättää lukemiaan kirjoja ja ottaa mukaansa uutta luettavaa matkalle. Ravintolat, kahvilat ja baarit tarjoilevat muun muassa kahvia, lounasta, pikkupurtavaa ja viinejä. Matkustajien käytössä on ilmainen wifi-yhteys. Lähtöporttien läheisyydessä on istumapaikkoja, työskentelytiloja ja pistokkeita puhelinten ja tietokoneiden lataamista varten.

Helsingistä pääsee lentokentälle helposti paikallisliikenteen busseilla, esim. linjat 615 ja 415 kulkevat keskustasta ja linja 617 Hakaniemiestä. Bussimatka Helsingistä maksaa 5,50€, pyydä kuljettajalta seutulippu. Keskustasta suoraan lentokentälle ajaa myös Finnairin oma City Bus, jonka lähtöpysäkki sijaitsee Elielinaukiolla.

Suora junayhteys on kätevä tapa kulkea lentokentälle niin Helsingin keskustasta kuin Vantaalta. Kehäradan junat pysähtyvät päärautatieaseman lisäksi muun muassa Pasilassa ja Tikkurilassa. Junamatka maksaa seutulipun verran Helsingistä (5,50€) ja normaalilipun verran Vantaalta (3,20€). Junalippu täytyy ostaa ennen junaan astumista esimerkiksi lippuautomaatista, R-kioskilta tai HSL:n mobiilisovelluksella. Lentokentän juna-asemalta pääsee kätevästi käytävää pitkin suoraan kentälle.

Taksimatka Helsingin keskustasta maksaa noin 45€ ja kestää 30-40 minuuttia, riippuen ruuhkasta. Jos sinut saatetaan kentälle, voi saattaja jättää sinut terminaalin eteen tai pysäköidä autonsa ns. pikaparkkiin. Lentokentälle on kätevää ajaa myös omalla autolla, sillä lentokentän pysäköintialueilta on ilmainen bussikuljetus terminaaleihin.

Lennolta saapuminen Budapestiin

Budapestin lentokenttä sijaitsee 16 km päässä kaupungin keskustasta. Kentältä on paljon liikenneyhteyksiä keskustaan sekä myös muualle Unkariin. Helpoin tapa matkata Budapestin keskustaan on hypätä terminaali 2 edestä bussiin numero 200E, jonka päätepysäkki on Kőbánya-Kispestin metroasemalla. Siitä voit jatkaa matkaa metrolla M3 aivan ydinkeskustaan tai muuhun haluamaasi suuntaan. Lentokenttää lähin juna-asema on Ferihegy, josta pääsee keskustaan Nyugatin asemalle. Lentokentän edessä on myös minibusseja ja takseja. Virallinen taksiyhtiö on Főtaxi ja taksimatka keskustaan maksaa 22€.

Mitä muuta sinun tulee muistaa, kun matkustat Budapestiin

Muista, että et tarvitse välttämättä passia matkustaessasi Budapestiin. Sinulla pitää kuitenkin olla mukanasi virallinen henkilötodistus. Ennen matkalle lähtöä kannattaa aina tehdä matkustusilmoitus, se onnistuu kätevästi netissä tai tekstiviestillä. Muista myös varata riittävästi aikaa lähtöselvitykseen, matkatavaroiden jättöön ja turvatarkastukseen. Lentoasemilta ja lentoyhtiöiltä saat tietoja siitä, mitä tavaroita voit ottaa mukaasi käsimatkatavaroihin ja mitkä matkatavarat tulisi laittaa kuljetettavaksi ruumaan meneviin matkalaukkuihin.

Hyvä tietää: Budapest

Sää ja ilmasto: Sanotaan, että Budapest on Keski-Euroopan aurinkoisin kaupunki, tai ainakin yksi niistä. Talvet ovat lyhyet ja lämmintä riittää huhtikuulta lokakuun lopulle asti. Budapest on loistava kaupunkimatkakohde!

Hintataso: Budapestin hintataso on huomattavasti Helsinkiä alhaisempi. Kaupoissa ja ravintoloissa hinnat ovat puolet edullisempia kuin Suomessa, jopa enemmän. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle Budapestin keskustassa maksaa keskimäärin 30€, Helsingissä noin 75-80€. Oluttuopin saa Budapestissa 2€, kun taas Helsingin keskustassa se maksaa noin 6,50€.

Muuta: Budapestin parhaat nähtävyydet löytyvät Tonavan varrelta ja Linnavuorelta. Kävele pitkin Tonavan rantaa ja aisti tämän ”Idän Pariisin” tunnelmaa. Lue tästä vinkkimme Budapestin parhaista nähtävyyksistä.

Tiedot on tarkistettu helmikuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.