Kartta

Lennot kohteeseen Italia

Innostava Italia

Saapasjalkamaa Italia on yksi maailman rakastetuimpia lomakohteita. Tästä kertoo myös Skyscannerin laaja valikoima lentoja Italiaan. Kaikissa Italian kaupungeissa on jotain omaleimaista: jos yksi ei vedä vertoja nähtävyyksille, paikkaa toinen sen varmasti oman kylän pizzalla tai pastalla! Muodikas Milano on moderneimpia lomakohteita Italiassa ja sinne kannattaakin lähteä nauttimaan ensisijaisesti vilkkaasta ja vehreästä cityelämästä. Voit lukea lisää täältä, miten saat hankittua lennot Italiaan helpoiten ja mitä kaikkea voit tässä meneväisessä kaupungissa touhuta!

Ei ole ihmistä maailmassa, joka ei tietäisi Firenzen merkitystä, minkälainen merkitys sillä on Italialle kulttuurin ja taiteen mekkana. Kaupunki, joka on itsekin kuin maalaus, houkuttelee vuosittain miljoonia matkaajia vierailemaan sen monissa ylväissä taidemuseoissa- ja gallerioissa. Näistä tunnetuimpina Uffizin palatsi, jossa on esillä Firenzen tunnetuimpia teoksia aina 1100-luvulta saakka. Suosittelemme reippailemaan Firenzen nähtävyyksille jo heti aamutuimaan, koska muuten edessä saattaa olla useiden tuntien jonotus.

Brindisi ei välttämättä ole vielä kovinkaan tunnettu suurelle osalle matkaajista, mutta italialaiset tietävät kaupungin varsin hyvin. Brindisi on nimittäin Italian entinen pääkaupunki! Se onkin maan asukkaiden syvästi rakastama lomakohde, jonne saavutaan nauttimaan auringosta, rennosta tunnelmasta ja nähtävyyksistä.

Lentoja Italiaan operoidaan Suomesta useamman lentoyhtiön toimesta. Ja reittejä on todella monipuolinen tarjonta. Suoria lentoja Italiaan operoidaan Suomesta muun muassa Venetsiaan, Bolognaan ja Veronaan.

Jos sinulla on suunnitelmissa hankkia lennot Italiaan kuumimpina kesäkuukausina heinä-elokuussa, kannattaa miettiä perusteellisesti lomakohde Nimittäin suurimmat ja tunnetuimmat kaupungit, kuten Rooma, Milano tai Firenze ovat tuolloin erittäin ruuhkaisia ja tämä koskee myös hotelleja. Tästä syystä suosittelemme tsekkaamaan hotellitilanteen hotellihaullamme. Jos haluat välttää ruuhkat ja ajoittain tuskaisenkin kuuman ilmaston, hanki lennot Italiaan mieluummin kesäkuussa tai syksyllä.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.