Kartta

Halvat lennot Lontooseen

Miten löydät halvat lennot Lontooseen?

Olemme todenneet sen monta kertaa: kun olet kerran hankkinut lennot Lontooseen, teet sen myös toisen ja kolmannen kerran. Lontoo tekee vaikutuksen matkailijoihin jokaisella kerralla ja tästä Iso-Britannian kuninkaallisesta pääkaupungista löydätkin taatusti jokaisella vierailulla jotain uutta. Edullisimmat lennot Lontooseen löydät tottakai Skyscannerin lentohaulla. Hintahälytys on reipas oma matka-assistenttisi, joka lähettää sähköpostin lennoista Lontooseen heti, kun hinnat ne vaihtuvat.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Lontooseen

Suorilla lennoilla Lontooseen pääset matkaamaan Suomesta Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Lontooseen?

Lontoo on yksi vierailluimpia metropoleja maailmassa, joten eri lentoyhtiöt lentävät sinne aktiivisesti. Suomesta suoria lentoja Lontooseen operoivat esimerkiksi Finnair ja Norwegian.

Lontoon lentokentät

Lontoossa toimii kaikkiaan kolme lentokenttää: Heathrow, Gatwick sekä Stansted. Suomalaisille matkaajille tutuin näistä on Heathrow´n lentokenttä, josta pääsee matkaamaan Lontoon keskustan Paddingtonin rautatieasemalle Heathrow Express -junalla 15 minuutin välein. Varaudu maksamaan junamatkasta 25 euroa suuntaansa. Toki voit ottaa myös taksin tai bussin lentokentältä keskustaan.

Milloin on parhain aika vierailla Lontoossa?

Lennot Lontooseen voit hankkia ympäri vuoden, koska suosittuna kaupunkikohteena tämä kaunis metropoli tarjoaa jokaiselle jotain säästä tai vuodenajasta huolimatta. Kuten suomalaisetkin, ovat myös lontoolaiset tottuneet hyvin ailahtelevaiseen säähän. Lontoon ilmastoa voisi kuvailla sanalla leuto ja ajoittain aikaisin keväällä voidaan päästä nauttimaan jopa 20 asteen lämpötiloista. Harvemmin kaupungissa tarvitsee kuitenkaan talvitakkia. Kesäkaudet kesäkuusta elokuuhun ovat kaupungissa ruuhkaisimpia, joten tuolle ajanjaksolle kannattaa varautua hankkimaan lennot Lontooseen jo hyvissä ajoin keväällä.

Mitä nähdä ja tehdä Lontoossa?

Karu totuus heti alkuun. Jos sinulla on hankittuna lennot Lontooseen vain viikonlopuksi, ehdit näkemään kaupungista vain pienen murto-osan. Lontoo on nimittäin pinta-alaltaan Euroopan Unionin suurin kaupunki. Sotasuunnitelma kaupungin nähtävyyksien ja kaupunginosien valloittamiseen kannattaa siis tehdä hyvissä ajoin! Jos olet saapumassa Lontooseen ensimmäistä kertaa, tulet todennäköisimmin viihtymään lähinnä Westminsterin kaupunginosassa, jossa sijaitsevat kaupungin tunnetuimmat nähtävyydet, kuten Big Ben -kellotorni. West Endistä löydät Lontoon shoppailu- ja huvittelualueen eli maailmankuulun Oxford Streetin. Elokuvastakin tuttu Notting Hill tekee vaikutukseen boheemilla tunnelmallaan ja Hyde Parkin vehreän ympäristö houkuttelee puistopiknikille. Ja oikea Lontoon turistihan ei ole ilman, että on vieraillut Buckinghamin palatsissa tai sen uljaissa museoissa, kuten V & A (Victoria & Albert) -museossa.

Kuuluisimmat nähtävyydet:Big Ben, London Eye, Hyde Park, Westminsterin palatsi, London Bridge

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Lontoo lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Lontoo on 6 lentokenttää: Lontoo Heathrow, Lontoo Gatwick, Lontoo Stansted, Lontoo Luton, Lontoo City ja Lontoo Southend.
Gulf Air, Oman Air, Norwegian, Tianjin Airlines, TUI, Azerbaijan Airlines, Laudamotion sekä Thai Airways lentävät suoraan kohteeseen Lontoo.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Lontoo on helmikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.