Kartta

Lennot Newcastleen

Miten löydät halvat lennot Newcastleen?

Lennot Newcastleen löydät erittäin helposti Skyscannerin lentohaulla. Vain sekunneissa etsimme sinulle kaikki lennot Newcastleen - parhaimmilla hinnoilla tietenkin! Jos tarkoituksenasi on seurata Newcastlen lentohintoja vielä ennen kuin teet päätöksen matkasta, suosittelemme sinua ottamaan käyttöön Skyscannerin Hintavahdin, joka lähettää sinulle tuoreimmat lentohinnat haluamillesi päiville suoraan sähköpostiisi.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Newcastleen

Helsinki-Vantaan lentoasema sekä Turun lentoasema ovat ainoat lentoasemat, jotka tarjoavat lentoja Newcastleen. Huomioithan, että lennot Newcastleen eivät ole suoria, vaan reitin varrella on kummaltakin lentokentältä lähtiessä yksi tai kaksi vaihtoa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Newcastleen?

Lentoja Newcastleen operoivat Suomesta muun muassa seuraavat lentoyhtiöt: Air France, Air Berlin sekä SAS.

Newcastlen lentokentät

Newcastlen lentokenttä sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Newcastlen kaupunkialueesta. Lentokentältä keskustaan pääsee kulkemaan monella eri tavalla, kuten metrolla, junalla, taksilla tai bussilla. Bussipysäkit ja taksitolpan löydät heti terminaalin edestä. Juna lentokentältä kulkee noin 12 minuutin välein ja itse matka kestää noin 25 minuuttia. Metro kulkee täysin samoilla aikatauluilla kuin junayhteyskin.

Milloin on parhain aika vierailla Newcastlessa?

Newcastle tunnetaan brittien omana bilepääkaupunkina, joten jos klubbailu tai baareissa notkuminen ei ole sinun juttusi, kannattaa kaupunkiin lähteä lomalle arkipäivinä. Viikonloppuna kun kovaäänistä menoa ja meininkiä riittää! Paikalliset suosittelevat vierailemaan kaupungissa keväällä tai alkukesästä, jolloin hotellihinnat ovat vielä alhaiset. Kesäsesonkien aikaan Newcastlessa järjestetään monenlaisia festareita, jotka ovat omiaan ruuhkauttamaan hotellit.

Mitä nähdä ja tehdä Newcastlessa?

Newcastle on Iso-Britannian suurimpia kaupunkeja, joka sijaitsee Tyne ja Wearin metropolikreivikunnassa Koillis-Englannissa. Newcastle tunnetaan ”siltojen kaupunkina”, koska kaupungin läpi kulkevan Tyne-joen ylitse kaartuu jopa seitsemän eri siltaa. Näistä vanhin on vuonna 1849 rakennettu Rober Stephensonin silta. Kaupunki onkin sekoitus vanhaa ja kaunista historiallista arkkitehtuuria yhdistettynä moderniin kaupunkikuvaan. Newcastle on brittien keskuudessa suosittu viikonlopun lomakohteena ja sinne saavutaan tavallisesti shoppailemaan, tutkimaan nähtävyyksiä ja bilettämään. Aktiivisen yöelämän selittääkin kaupungin kaksi yliopistoa, Newcastlen ja Northumbrian yliopistot. Matkaajien kannattaa tutustua erityisesti kaupungin moniin museoihin, joissa voit tutkia esimerkiksi alueen rikasta historiaa. Onhan Newcastle sijoittunut jo Rooman aikana rakennetun Hadrianuksen muurin varrelle. Tunnetuimpia nähtävyyksiä, jossa kannattaa vierailla ovat Discovery-museo sekä Newcastlen linna.

Kuuluisimmat nähtävyydet: The castle, Tyne Bridge, Life Science Centre, Newcastlen tuomiokirkko

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Newcastle lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.