Barcelona

25.5.2019 - 26.5.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Catalonia Passeig de Gràcia 4* Sup, Wilson Boutique Hotel sekä Cotton House Hotel, Autograph Collection ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Barcelona perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Barcelona klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Barcelona

alkaen 134 €
alkaen 154 €
alkaen 272 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Barcelona?

9,8
Herkuttelijat
9,6
Historian harrastajat
8,7
Yöelämän ystävät
8,4
Taiteen ja designin ystävät
7,7
Ulkoilmaihmiset
Jäsenten arvostelut (1408)
Jhon Pakazta
Jhon Pakazta
6.1.2017

ei

Карина Дубова
Карина Дубова
14.5.2019

В Барселоне больше всего впечатлил парк Тибидабо и обзорная вышка в нём (на неё самая короткая очередь, а вид с неё самый лучший!). Фуникулёр в Монжуик тоже очень понравился, хотя по парку погуляли недолго из-за погоды. Зоопарк Барселоны большой и просторный, в нем есть прекрасная детская игровая площадка с тарзанками, ребёнка оттуда было сложно увести. По центральным улочкам Барселоны гулять не так приятно из-за большого количества туристов (хотя ездили в несезон), но город чистый и красивый.

Vale L
Vale L
4.5.2019

Cette ville est juste incroyable, la nourriture, le soleil, le parc Güell, la casa Batlló,...et tant d'autres, destination à ne pas rater !

Claudia Geanta
Claudia Geanta
26.4.2019

Barcelona muss man sehen! Das Meer, die Berge, das Essen, einfach zum verlieben❤

UKK

Edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskiarvohinta on 84 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Barcelonassa yöpymiseen on syyskuu, jonka keskiarvohinta 147 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille toukokuussa viime vuonna oli 126 € per yö. Tämä on 1 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 125 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Barcelona odotettu keskilämpötila kuukautena toukokuu on 17,6 °C/63,6 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 28,9 °C/84,0 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 5,3 °C/41,5 °F.
Kohteen Barcelona lähin lentokenttä on Barcelona (BCN) (11,37 km).

Suunnittele matka kohteeseen Espanja