Kartta

Halvat lennot Bangkokiin

Miten löydät halvat lennot Bangkokiin?

Eksoottinen, mutta hyvin moderni metropoli Bangkok vie monenlaisten matkailijoiden sydämen. Olitpa sitten nuori seikkailija, perheellinen tai olette lähdössä matkalle kahdestaan, lennot Bangkokiin sujahtavat lennokkaasti minkälaisen matkailijan takataskuun tahansa! Ota avuksesi tehokas lentohakumme ja tsekkaa hotellivalikoima hotellihaullamme, niin olet vain sekunneissa lähtövalmis!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Bangkokiin

Suomesta suorilla lennoilla Bangkokiin pääsee lentämään Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suorat lennot Bangkokiin kestävät Suomesta alle 10 tuntia.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Bangkokiin?

Matkustajat Suomesta pääsevät lentämään Bangkokiin esimerkiksi Finnairin kyydillä.

Bangkokin lentokentät

Lennot Bangkokiin saapuvat Suvarnabhumin lentoasemalle, joka on Bangkokin päälentokenttä. Sieltä operoivat kaikki kansainväliset lentoyhtiöt, mutta lentokentältä lennetään myös kotimaan sisäisesti. Bangkokin toinen lentoasema eli Don Muang, josta lentävät ensisijaisesti halpalentoyhtiöt. Matkailijat pääsevät lentokentältä Bangkokiin esimerkiksi taksilla ja bussilla.

Milloin on parhain aika vierailla Bangokissa?

Ostitpa lennot Bangkokiin milloin tahansa, voimme taata, että lämpöä riittää! Suosittelemme matka-ajankohdaksi mieluisasti kuitenkin talviaikaa, koska tuolloin lämpötilat pysyttelevät vielä suomalaisillekin inhimillisissä 25–30 asteen lukemissa. Kesäkuukausina Bangkokin helteet voivat olla monelle liikaa.

Mitä nähdä ja tehdä Bangkokissa?

Bangkok on Thaimaan trendikäs pääkaupunki, joka on sekoitus modernia ja mennyttä maailmaa. Kaupunkikuva välkehtii miljoonissa neonväreissä ja mainostauluissa, mutta jo seuraavan nurkan takaa voi löytyä tunnelmallinen pyhäkkö, jonne matkaajat voivat halutessaan luikahtaa valosaastetta pakoon. Hankkiessasi lennot Bangkokiin, saat taatusti kokea unohtumattoman kaupunkiloman, jota et hevillä unohda. Bangkok on suurkaupunki, joka kokoaa sen kaduille sekä nuoret reppureissaajat, lapsiperheet että luksusmatkaajat. Vieraile ainakin Bangkokin tunnetuilla Chatuchakin viikonloppumarkkinoilla, käy ihmettelemässä lepäävää Buddhaa Wat Pho -temppelissä ja koe ihmeellinen Chinatown!

Kuuluisimmat nähtävyydet: Suuri Palatsi, Wat Pho, Wat Saket, Wat Arun, Golden Buddha

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Bangkok lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Bangkok on kaksi lentokenttää: Bangkok Suvarnabhumi ja Bangkok Don Meung.
Gulf Air, Oman Air, Batik Air, Bangkok Airways, Scoot, Norwegian, GoAir sekä Thai VietJet Air lentävät suoraan kohteeseen Bangkok.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Bangkok on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.