Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Budapest - vertaile Skyscannerin avulla

###AUTONVUOKRAUS: BUDAPEST

Moni haluaa kokea unelmiensa kaupunkiloman vapaana aikatauluista. Kun varaat vuokra-auton Skyscannerin kautta, sinun ei tarvitse käyttää kallisarvoista aikaasi matkasuunnitelman tekoon, koska teemme kaiken tämän puolestasi! Skyscanner tarjoaa maailman tunnetuimpien autovuokraamoiden vuokra-autojen lisäksi kattavan ajotietopaketin Budapestista ja sen ympäristöstä ja kaupungin pysäköimismahdollisuuksista. Tämän lisäksi haluamme jakaa juuri sinulle sopivat vinkkimme Budapestin alueen nähtävyyksistä, joihin kannattaa tutustua ajaen.

###AUTONVUOKRAUS BUDAPESTISSA

####Autovuokraamot Budapestissa on lähes kaikkien maailman tunnetuimpien autovuokraamoiden, kuten Hertzin, Europcarin, Alamon, Sixtin ja Avisin toimipisteet. Tarjolla on myös pienempiä autovuokraamoita, mutta matkailijoiden kannattaa ensisijaisesti suosia tunnettuja ja luotettavia autovuokraamoita. ####Vuokra-autojen noutopisteet Vuokra-autojen noutopisteet sijaitsevat Budapestissa kaupungin lentokentällä, rautatieaseman läheisyydessä sekä eri puolilla kaupungin keskustaa. ####Ajoneuvoja Budapestin autovuokraamot tarjoavat automalleja hyvin erilaisten matkaajien tarpeisiin. Valikoimasta löytyy sekä perinteisiä kaupunkikäyttöön erinomaisesti soveltuvia economy-luokan autoja että tilavampia perheautoja, avoautoja ja luksustason kulkuvälineitäkin.

###HYVÄ TIETÄÄ: LIIKENNE BUDAPESTISSA

####Nopeusrajoitukset Unkarissa nopeusrajoitukset ovat seuraavat: kaupunkialueilla 31 mph (50 km/h), kaupungin ulkopuolisilla alueilla 55 mph (90 km/h), 68 mph (110 km/h) moottoriliikenneteillä ja 80 mph (130 km/h) moottoriteillä. Alhaisemmat nopeusrajoitukset saattavat koskea tasoristeyksiä. Autot, joissa on lumiketjut eivät saa ylittää 31 mph (50 km/h) nopeusrajoitusta. ####Ruuhka-ajat Budapestin liikenne on hektistä. Pahimmat ruuhka-ajat ovat klo 7:30–9.30 ja klo 16:00–18:00. Ennen matkaa on myös hyvä tarkastaa etukäteen esimerkiksi kaikki kesän suuret tapahtumat, jotka voivat aiheuttaa kaupunkialueella ruuhkautumisia. ####Julkiset kulkuvälineet Vaikka Budapestin autoliikenne voi olla välillä kaoottista, yllättäen sen julkiset kulkuvälineet toimivat erittäin hyvin. Yksi suosituimmista matkustustavoista on raitiovaunu, jotka ovat erittäin kehittyneitä Budapestissa. Kannattaakin ottaa etukäteen selvää raitiovaunulinjoista keskusta-alueella liikkuessa. ####Tiet Unkarissa on viisi moottoritietä ja neljä päätietä. Kahdeksan näistä pääteistä lähtee Budapestista lukuun ottamatta tietä numero 8. Jotta voit käyttää näitä moottoriteitä, sinun tulee ostaa moottoritietarra M1, M3, M5, M6, tai M7, joita saa rajanylityspaikoista ja huoltoasemilta. ####Pysäköinti Pysäköinti Budapestissa voi olla haastavaa, koska vapaata pysäköintipaikkaa voi olla vaikea löytää. Jos onnistut kuitenkin löytämään parkkipaikan, paikka tulee maksaa klo 08:00-16:00 välillä maanantaista perjantaihin. Muutoin parkkipaikat ovat ilmaisia viikonloppuisin.

###KOE BUDAPEST TIEN PÄÄLLÄ

Sinulla on vuokra-auto käytössäsi, joten miksi et lähtisi pienelle tutkimusmatkalle? Budapestin ympäristöstä löytyy monia kiehtovia nähtävyyksiä, joihin pääsee näppärästi autolla. Listasimme Budapestissa ja sen ympäristössä sijaitsevat vierailun arvoiset paikat, jotka voisivat kiinnostaa juuri sinua. ####Kaupungin yläpuolelle Budapestin taatusti tunnetuimpia nähtävyyksiä on Géllertin-vuori, joka on kukkula kaupungin ja Tonavan länsirannalla. Se kohoaa 140 metrin korkeuteen, ja kaupunki avautuu kokonaisuudessaan kukkulan laelta. Budapestin puolelta Gellertin-vuorelle ajaa noin 5 minuutissa; sinne pääsee näppärästi autolla eikä nousu ole jyrkkä. Ylhäältä löytyy parkkipaikkoja. ####Nautiskelijoille Budapestiin saavutaan tavallisesti kylpylälomalle. Kylpylöitä kaupungista löytyykin lukuisia. Useimmat kuuluisimmista kylpylöistä, kuten Széchenyi sijaitsevat aivan Budapestin keskustassa, joten sopivan paikan löytämisen ei tulisi olla haastavaa. Széchenyista lähin parkkipaikka sijaitsee Keskuspuiston ohessa Felvonulas Squarella. ####Historiaa halajaville Budapestista löytyy huikeita historiallisia nähtävyyksiä, kuten barokkipalatsi eli Sisin linna Gödöllőssa. Gödöllő sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päästä Budapestin keskustasta, ja jokainen ajokilometri on vaivansa arvoinen.

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.