Bangkok

25.5.2019 - 26.5.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Hotel Royal Bangkok@Chinatown, GLOW Sukhumvit 5 by Centropolis sekä Mercure Bangkok Makkasan ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Bangkok perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Bangkok klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Bangkok

alkaen 47 €
alkaen 82 €
alkaen 157 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Bangkok?

9,8
Herkuttelijat
9,0
Reppureissaajat
8,4
Seikkailumatkailijat
8,4
Yöelämän ystävät
7,0
Perhematkailijat
Jäsenten arvostelut (945)
Tim Major
Tim Major
18.5.2019

Miss Thailand in general. Bangkok had a lot going on. I want to go back with fresh eyes and go at it again.

Evie Black
Evie Black
20.4.2019

So much going on all of the time! You're never short of things to do whatever your preference of activities! Adored it

Ruby Kaur
Ruby Kaur
17.4.2019

Thailand country of beautiful Islands and either you are a solo Traveler or with friends you gonna love this Place I have been Pattaya, Bangkok,Pattaya is famous for its Nightlife and Bangkok is good for shopping and boat market. Must try its also for budget Travelers.

Keane
KeaneSan Francisco
9.4.2019

Bangkok offers lots to see in terms of culture and cuisine. The Grand Palace is, of course, stunning, despite the hoards of tourists. The air isn't the freshest and it's hot as hell, but that's how it is. People are pretty friendly, which I appreciated.

UKK

Edullisin kuukausi on kesäkuu, jonka keskiarvohinta on 50 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Bangkokssa yöpymiseen on syyskuu, jonka keskiarvohinta 64 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille toukokuussa viime vuonna oli 52 € per yö. Tämä on 5 % edullisempi kuin keskiarvohinta 56 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Bangkok odotettu keskilämpötila kuukautena toukokuu on 30,5 °C/86,8 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä huhtikuu, jonka keskilämpötila on 35,3 °C/95,5 °F. Viilein kuukausi on joulukuu, jonka keskilämpötila on 22,0 °C/71,6 °F.
Kohteen Bangkok lähin lentokenttä on Bangkok Don Meung (DMK) (21,48 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Bangkok Suvarnabhumi (27,74 km)

Suunnittele matka kohteeseen Thaimaa