Kartta

Lennot Helsinkiin

Miten löydät halvat lennot Helsinkiin?

Skyscannerin avulla löydät lennot Helsinkiin markkinoiden halvimmilla hinnoilla. Vertaile useiden eri lentoyhtiöiden tarjouksia helposti Skyscannerin lentohaulla, jolla voit hakea juuri tietyn kuukauden edullisimmat lennot Helsinkiin. Helsinkiin on tarjolla eniten reittejä Suomessa, joten sinulla on paljon vaihtoehtoja ja useita lentoyhtiöitä, joiden valikoimasta poimia halvat lennot Helsinkiin. Hintavahti antaa sinulle mahdollisuuden seurata Helsingin lentohintoja pidemmällä tähtäimellä.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Helsinkiin

Suomessa käytännössä kaikki lentokentät tarjoavat suorat lennot Helsinkiin. Suurimpia näistä lentoasemista ovat muun muassa Oulun lentoasema, Kuusamon lentoasema, Kuopion lentoasema, Tampere-Pirkkalan lentoasema ja Turun lentoasema.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomessa suoraan Helsinkiin?

Lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat suorat lennot Helsinkiin, ovat muun muassa Finnair, Norwegian, Air Baltic ja SAS. Helsinkiin lentävät lentoyhtiöt vaihtelevat hieman kaupungeittain.

Helsingin lentokentät

Helsinki-Vantaan lentoasema on Suomen suurin lentoasema, joka sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Helsingin kaupunkialueelta. Helsinki-Vantaan lentokenttä on Suomen lisäksi myös koko Pohjois-Euroopan merkittävin lentokenttä Euroopan ja Aasian kaukoliikenteessä.
Helsinki-Vantaalta on erinomaiset liikenneyhteydet Helsingin keskustaan. Bussiyhteydet kulkevat lentoaseman edestä tasaisin väliajoin, ja juna-aseman sisäänkäynti sijaitsee terminaalien 1 ja 2 välisellä käytävällä tulohallien tasolla. Myös taksiasema löytyy lentokentän edestä.

Milloin on parhain aika vierailla Helsingissä?

Helsinki on mainio kaupunkikohde minä vuodenaikana tahansa, mutta parhaimmillaan tämä merellinen kaupunki on ehdottomasti kesäisin. Tuolloin kaupunki herää eloon ja vaikka Suomen säät voivatkin olla epävakaat, on Etelä-Suomen alue maan lämpimintä aluetta kesäkuukausina. Myös pimenevät syysillat tuovat oman tunnelmansa toreilla ja keskustan kaduilla. Talviaika on pimeää ja loskaista ja iso osa kaupunkilaisista karkaakin talvilomiensa aikaan pohjoisen laskettelukeskuksiin.

Mitä nähdä ja tehdä Helsingissä?

Helsinki on Suomen pääkaupunki ja yksi maan vanhimmista kaupungeista. Tämän vuoksi Helsinki tarjoaakin aimo annoksen historiallisia nähtävyyksiä, kuitenkin nykyaikaisella twistillä. Jos sinulla ei ole aikaa kuin viikonlopun verran, se riittää mainiosti kauniin Helsingin kiertelyyn. Voit vaikka aloittaa päiväsi vierailemalla Katajanokalla sijaitsevassa Uspenskin katedraalissa, josta on myös upeat näkymät yli Presidentin linnan ja Kauppatorin. Tämän jälkeen kannattaa ehdottomasti tutustua Helsingin uuteen, vuonna 2017 valmistuneeseen Allas-merikylpylään, jollaista vastaavaa ei löydy Euroopasta lähimailta. Ruokailuvaihtoehtoja löytyy samaisesta ympäristöstä useita, koska Kauppatori on aivan Altaan edessä, ja Senaatintorin ja keskustan välisillä pikkuteillä voit tehdä ostoksia paikallisilta pienyrittäjiltä vaatteista koruihin. Muodista kiinnostuneiden kannattaa suunnata Helsingin Punavuoren suuntaan, jossa sijaitsee kaupungin design-kortteli. Kansainvälisiä matkaajia kiinnostavat ensisijaisesti keskusta-alueen suomalaisen designin huippumerkit, kuten Marimekko, Iittala ja Arabia. Merellisyys on vahva osa Helsingin identiteettiä, joten miksi et hyppäisi kauppatorilta lauttaan ja Suomenlinnan idyllisiin saarimaisemiin. Siellä saat katsauksen Helsingin sotahistoriaan ja kesäisin se on myös suosittu piknik- ja auringonottopaikka. Tutustu ihmeessä myös Skyscannerin laatimaan vinkkilistaan siitä, mitkä ovat Helsingin 10 hienointa nähtävyyttä.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Presidentin linna, Uspenskin katedraali, Suomenlinna, Kauppatori, Senaatintori.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Helsinki Vantaa lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Helsinki on yksi lentokenttä: Helsinki Vantaa.
Qatar Airways, KLM, transavia, Sichuan Airlines, Norwegian Air International, Norwegian Air Sweden, BRA sekä Norwegian lentävät suoraan kohteeseen Helsinki Vantaa.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Helsinki Vantaa on helmikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.