Kartta

Halvat lennot Tukholmaan

Miten löydät halvat lennot Tukholmaan?

Vaikka Tukholma ei sijaitse kovinkaan kaukana Suomesta, on maa varsin erilainen kuin kotimaamme. Ja juurikin tämä tekee tästä komeasta kuninkaallisesta varsin mielenkiintoisen kaupunkikohteen. Kaikki lennot Tukholmaan löydät vaivattomasti Skyscannerin lentohaulla.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Tukholmaan

Suomesta operoidaan lentoja Tukholmaan useilta eri lentokentiltä, kuten Helsinki-Vantaan lentoasemalta, Tampere-Pirkkalan lentoasemalta sekä Turun lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Tukholmaan?

Tukholman reitti on yksi suosituimmista Suomesta lennettävistä, joten hyvin monet lentoyhtiöt tarjoavat lentoja sinne. Lentoja Tukholmaan operoivat muun muassa Finnair ja Norwegian.

Tukholman lentokentät

Tukholman Arlandan lentoasema on yksi Pohjoismaiden merkittävimmistä kentistä. Matkailijat pääsevät lentokentältä vaivattomasti Tukholmaan keskustaan. Jokaisen terminaalin edestä löytyy taksitolppa ja kentältä keskustaan kulkevat myös bussit, joiden pysäkit sijaitsevat terminaalien 2, 4 ja 5 edessä. Bussit liikennöivät tavallisesti 20 minuutin välein, ja matka kentältä Tukholman keskustaan kestää noin 35 minuuttia.

Milloin on parhain aika vierailla Tukholmassa?

Ympäri vuoden on mainio idea hankkia lennot Tukholmaan, mutta jos et ole jäätävän merituulen ystävä, suosittelemme vierailemaan siellä keväällä tai lämpiminä kesäkuukausina. Huomioi kuitenkin, että hankit lennot Tukholmaan hyvissä ajoin ennen ruuhkaisinta turistikautta, joka kestää kesäkuusta elokuuhun.

Mitä nähdä ja tehdä Tukholmassa?

Suomalaiset tykkäävät yhdistää Tukholman lomaansa risteilyn, mutta tämä usein tarkoittaa sitä, että itse kaupungissa vietettyyn aikaan jää vain muutama tunti. Siksi suosittelemmekin, että seuraavalla kerralla hankit lennot Tukholmaan ja jäät tutustumaan tähän komeaan kuninkaalliseen jopa viikonlopun yli. Silloin sinulle jää ruhtinaallisesti aikaa shoppailla Tukholman pääostoskadulla Drottninggatanilla ja vanhassakaupungissa sekä tutkia kuninkaallista linnaa ja sen ympäristöä perusteellisemmin. Ehdit myös ottaa junan Solnaan ja vierailla Pohjoismaiden suurimmassa Mall of Scandinavia -ostoskeskuksessa. Solnan suuntaan mentäessä kannattaa ehdottomasti käyttää päivä myös vehreämpään Tukholmaan tutustuessa. Sieltä löydät jo 1700-luvulla rakennetun jännittävän, mutta tunnelmallisen Hagaparkenin puistoalueen, joka on erinomainen paikka viettää vaikkapa piknikkiä .

Kuuluisimmat nähtävyydet:Tukholman kuninkaanlinna, Skansen, Tukholman vanhakaupunki, Vasa, Drottningholmin linna

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Tukholma lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Tukholma on neljä lentokenttää: Tukholma Arlanda, Stockholma Skavsta, Tukholma Bromma ja Tukholma Västerås.
transavia, Novair, Nouvelair, Braathens Regional Airways, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, TUI sekä Laudamotion lentävät suoraan kohteeseen Tukholma.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Tukholma on helmikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.