Kartta

Halvat lennot Tampere-Tukholma

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Tukholma...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Tampere kohteeseen Tukholma

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

113 €

Suoraa lentoyhtiötä

4

Lentoa viikossa

19

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 423 kilometriä

0t 50min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

SAS

Tukholma Arlanda, Stockholma Skavsta, Tukholma Bromma ja Tukholma Västerås

4 lentokenttää

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Tukholma on neljä lentokenttää: Tukholma Arlanda, Stockholma Skavsta, Tukholma Bromma ja Tukholma Västerås.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Tampere kohteeseen Tukholma on 113 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
0t 50min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Tampere kohteeseen Tukholma.
4 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Tampere kohteeseen Tukholma.
Kohteesta Tampere kohteeseen Tukholma lentää 19 lentoa viikossa marraskuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Tampere-Tukholma

Tampereelta Tukholmaan voi lentää suorilla SAS:n lennoilla. SAS lentää Tukholman Arlandan lentokentälle. Myös käteviä vaihtolentoja Helsingin kautta löytyy mm. Finnairilta.

Tutustu tarkemmin Finnairin matkatavararajoituksiin.

Lue vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein SAS:n lennolle!

Muista, että Suomen ja Ruotsin välillä matkustettaessa tarvitset mukaasi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Tee aina matkalle lähtiessäsi virallinen matkustusilmoitus nettisivuilla tai tekstiviestillä.

Näin löydät halvat lennot Tampere Tukholma -reitille

Skyscannerin matkahaun avulla löydät halvat lennot Tampere Tukholma -reitille kätevästi. Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Skyscanner kertoo myös parhaat niksit lentojen löytämiseen. Lue lisää vaikkapa siitä, mikä on paras aika varata lennot!

Tiedäthän, että löytääksesi halvat lennot Tampere Tukholma -reitille, sinun kannattaa etsiä lentoja useille eri lentokentille samassa kaupungissa tai lähialueilla. Skyscannerin matkahaun avulla löydät halpoja lentoja lähilentokentille helposti: klikkaat vain kohtaa "Lisää lähiseudun lentokentät". Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla. Näillä nikseillä ja muutamilla lisävinkeillä löydät varmasti edullisimmat lennot!

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Tampere Tukholma -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue lisää: Skyscannerin hintakalenteri: Etsi ja löydä halpoja lentoja koko kuukaudelle!

Näillä nikseillä ja muutamilla lisävinkeillä löydät varmasti edullisimmat lennot!

Lennolle lähtö Tampereelta

Sijainti

Tampereen kaupungin keskustasta on lentokentälle matkaa reilut 15 kilometriä. Keskikaupungilta on helppoa saapua Pirkkalan kaupunginosassa sijaitsevalle lentokentälle esim. linja-autolla 1A, joka kulkee Vatialasta ydinkeskustan kautta lentokentälle. Matka keskustasta, Koskikeskuksen pysäkiltä, kestää noin 30 minuuttia. Reitin varrella on pysäkkejä myös mm. Vihilahdessa ja Pirkkalassa.

Taksimatka Tampereen keskustasta kentälle maksaa arviolta 25€. Matka-aika autolla on puolisen tuntia, liikenteestä riippuen. Jos ajelet kentälle omalla autollasi tai sinut saatetaan matkaan, voit lukea lisää Tampereen ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä.

Palvelut

Tampereen lentokentällä on pieni myymälä ja cafe-shop, joka on avoinna aamukahdeksasta iltakahdeksaan. Kentällä on myös kaksi kokoustilaa, Näsi ja Ratina, sekä postilaatikko, pankkiautomaatti ja ilmainen wifi.

Saapuminen: Tukholma

Tukholman Arlandan lentokenttä on Ruotsin suurin lentoasema. Se on vilkas ja sijaintinsa puolesta keskeinen. Arlandan lentokenttä sijaitsee noin 42 km päässä Tukholman keskustasta ja 28 km päässä Uppsalan kaupungista.

Liikenneyhteydet Arlandasta Tukholmaan ja muualle Ruotsista ovat hyvät. Arlanda Express -juna on nopein tapa liikkua keskustaan. Junat kulkevat noin vartin välein ja matka kestää vain 20 minuuttia. Yksittäinen junalippu maksaa 280 SEK, mutta lippuja saa usein tarjoushintaan. Esimerkiksi loppuviikosta kaksi henkilöä matkustaa yhteensä 350 SEK, nuorten liput maksavat 150 SEK ja alle 8-vuotiaat pääsevät junaan ilmaiseksi. Monet kauko- ja paikallisjunat pysähtyvät myös Arlandassa.

Tukholman Cityterminaleniin pääsee myös paikallisbussilla, jolla matkustaminen on junamatkaa halvempaa. Busseja lähtee 10 minuutin välein, mutta muista, että bussimatka kestää kauemmin kuin junalla matkustaminen, varsinkin ruuhka-aikoina.

Tukholman Bromman lentokenttä sijaitsee vain 9 kilometrin päässä Tukholman keskustasta. Sieltä lennetään pääasiassa Ruotsin sisäisiä lentoja, mutta myös lentoja Suomesta.

Flygbussarna-bussit liikennöivät Bromman lentokentältä Tukholman Cityterminaliin. Matka-aika on noin 20-30 minuuttia. Myös Tukholman paikallisbusseja kulkee lentokentältä: SL-bussi nro 110 kulkee Alvikiin ja nro 152 Älvsjön asemalle.

Bromman lentokentän terminaalin edessä odottaa aina myös takseja. Lentokentältä liikennöivät taksit ovat kaikki ympäristöystävällisiä eko-takseja.

Tukholman Skavstan lentokenttä sijaitsee 100 km Tukholmasta etelään. Sinne lentää mm. Ryanair lentoja Euroopasta. Flygbussarna-bussit liikennöivät Skavstan lentokentältä Tukholman Cityterminaliin.

Tukholman Västerås lentokentälle lentävät vain jotkin halpalentoyhtiöt. Sekin sijaitsee 100 km päässä Tukholman keskustasta.

Hyvä tietää: Tukholma

Näe ja koe: Koe Gröna Lund ja Skansen. Näe kuninkaanlinna ja kahvittele Gamla Stanissa. Käy ostoksilla kauppakeskus Mall of Scandinaviassa tai shoppaile Södermalmin putiikeissa. Tee visiitti ABBA-museoon, keskiaikamuseo Medeltidsmuseumiiin tai nykytaidetta esittelevään Moderna Museetiin. Lue lisää Tukholman parhaista nähtävyyksistä.

Sää ja ilmasto: Tukholman sää on usein hyvin samankaltainen kuin eteläisen Suomen. Tukholmassa kuitenkin kevät saapuu aiemmin ja kesä viipyy hieman myöhempään.

Hintataso: Tukholmassa hinnat ovat samaa tasoa kuin Suomessa. Ostoksilla hintaeroja ei ole ja ravintoloissakin hinnat vaihtelevat ravintolan tason mukaan. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle maksaa Tukholmassa keskimäärin 70-85€.

Tiedot on tarkistettu maaliskuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.