Kartta

Lennot kohteeseen Ruotsi

Rakas naapuri Ruotsi

Moni suomalainen on samaa mieltä siitä, että risteily tai lennot Ruotsiin on aina erinomainen idea erityisesti kuumina kesälomakuukausina. Monilla suosituilla matkailumailla on yksi tähtikaupunki, jota vierailijat rakastavat vuodesta toiseen ja Ruotsilla se on aina ollut Tukholma. Tukhomasta voit lukea lisää sille omistetulta lentosivulta. Ruotsi on kuitenkin paljon enemmän kuin vain sen pääkaupunki. Se on matkailumaana erittäin monipuolinen, joten kannattaa avoimin mielin antaa mahdollisuus myös sen muille kaupunkikohteille. Skyscannerin kautta voit helposti hankkia lennot Ruotsin eri kaupunkeihin, kuten vaikkapa Uumajaan, Göteborgiin ja Uppsalaan. Tutustutaan näihin kohteisiin enemmän alla.

Uumaja on monille suomalaisille tuttu jo risteilyreittien pysähdyspaikkana. Uumaja on erittäin vilkas kaupunki sekä kesäkuukausina, kun turistit valtaavat sen keskustan, mutta myös muina vuodenaikoina, koska kaupungissa sijaitsee Uumajan yliopisto. Uumaja oli myös Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2014, joten nähtävää tässä 80 000 asukkaan pikkukaupungissa riittää. Kuuluisimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa Umedalen Sculpture Park -taidepuisto ja perheiden suosiossa oleva hirvipuisto Älgens Hus. Uppsala on sekin eläväinen ja Ruotsin vanhin yliopistokaupunki, jonka historia yltää aina 1400-luvulle saakka. Sieltä löytyykin paljon histriallisia nähtävyyksiä, kuten Uppsalan linnan 1500-luvulla sekä Wanhan Uppsalan muinaisjäännökset. Göteborg on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki, joka tarjoaa matkailijoille merellistä tunnelmaa ripauksella korkeakulttuuria ja kulinaristisia makunautintoja. Kaupunki valittiinkin vuonna 2012 Ruotsin ruokapääkaupungiksi. Tämä näkyy Göteborgin ravintololoissa, jotka ovat saaneet Michelin-tähtiä erittäin useasti.

Ilmasto Ruotsissa muistuttaa paljolti Suomen säitä, mikä tarkoittaa, että kesät ovat lyhyitä ja hyvällä tuurilla lämpimiä ja talvet kylmähköjä. Ruotsin ilmastossa erot ovat lähinnä alueellisia: Etelä-Ruotsissa säät muistuttavat Keski-Euroopan säitä ja Pohjois-Ruotsissa pakkaset paukkuvat Suomen Lapin kaltaisesti.

Hanki lennot Ruotsiin ja lähde tutkimaan maan upeita kaupunkikohteita välillä myös Tukholman ulkopuolelta!

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.