Kartta

Lennot kohteeseen Saksa

Vietä monipuolinen loma Saksassa

Saksa todellakin on lukemattomien matkakohteiden maa. Vaikka se on yhtä suuri kuin Suomi, on siellä asukkaita jopa 80 miljoonaa! Tämä määrä väestöä tarkoittaa hyvin selkeitä alueellisia eroja ja paljon erilaisia kulttuureja ja nähtävyyksiä. Halutessasi Saksa tarjoaa myös tuhansia kilometrejä tien päällä. Onhan maa automatkailijan paratiisi! Jos pohdit Saksaan tutustumista menopelillä, kannattaa tsekata autonvuokrausmahdollisuudet Skyscannerin sivuilta. Lennot Saksaan kohdistuvat usein sen suurimpiin kaupunkeihin, kuten Berliiniin, Müncheniin tai vaikkapa Hampuriin, mutta lentoja Saksaan miettiessä kannattaa tarkkailla kohdetarjontaa myös alueittain. Esimerkiksi Pohjois-Saksa tarjoaa vierailijoilleen jopa rantalomakohteita, mikä varmasti kiinnostanee erityisesti perhematkaajia. Tutustumme seuraavaksi toisiinsa nähden hyvin erilaisiin lomakohteisiin Saksassa.

Varsinkin nuoremman sukupolven ollessa kyseessä, kohdistuvat lennot Saksassa usein sen kaupunkilomakohteiden kuningattareen Berliiniin. Ja miksi ei, tässä miljoonakaupungissa riittää nähtävää ja koettavaa! Berliini tarjoaa matkaajille upeita nähtävyyksiä, kuten Alexanderplatzin kuuluisan tv-tornin sekä Brandenburgin portin. Berliinissä kannattaa harrastaa myös shoppailua sen monissa suosituissa tavarataloissa esimerkiksi Charlottenburgin tai Kreuzbergissä alueilla. Täysin vastakohta rouhealle Berliinille on Saksan lounaisosassa sijaitseva yliopistokaupunki Heidelberg, joka pursuaa romantiikkaa! Tämä 140 000 asukkaan historiallinen kaupunki tarjoaa matkailijoille tutkittavaksi henkeäsalpaavan kauniin ympäristön, joka on kuin suoraan sadusta. Ei ihme, että Heidelbergissä vierailee vuosittain yli 3 miljoonaa matkustajaa! Vanhakaupunki ja Saksan pisin ostoskatu tarjoavat vierailijoille erinomaisen puitteet shoppailulle.

Lennot Saksaan on aina hyvä idea, koska maa on ympärivuotinen matkakohde ja jokainen vuodenaika tarjoaa oman persoonallisen sävynsä matkallesi.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.