Kartta

Halvat lennot Hampuriin

Miten löydät halvat lennot Hampuriin?

Kiehtova ja vauhdikas satamakaupunki Hampuri on yksi maailman suurimmista kaupungeista, joten varaudu monipuolisiin nähtävyyksiin ja kokemuksiin! Lennot Hampuriin ovat saatavilla vain sekuntien päässä Skyscannerin lentohaulla. Jos taas haluat miettiä vielä rauhassa matka-ajankohtaa tai seurata Wienin lentohintoja, aktivoi käyttöösi Hintahälytyksemme.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Hampuriin

Suorilla lennoilla Hampuriin pääset matkaamaan Suomesta Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Hampuriin?

Lennoilla Hampuriin pääset esimerkiksi Finnairin ja British Airwaysin kyydillä.

Hampurin lentokentät

Hampurin lentokenttä sijaitsee noin kahdeksan kilometriä kaupungin ydinkeskustasta. Lentokenttä on osa kaupunkijunaverkostoa, joten pääset junalinjalla Hampurin keskustaan 10 minuutin välein. Lentokentän edestä kulkee myös monia busseja ympäri kaupunkia ja taksitolppakin löytyy lentokentän edestä.

Milloin on parhain aika vierailla Hampurissa?

Suurin osa matkaaajista hankkii lennot Hampuriin toukokuussa tai lokakuussa, jotka ovat lämpimimmät kuukaudet kaupungissa. Miellyttävät kelit houkuttelevat Hampuriin paljon turisteja näinä kuukausina, joten kannattaa varautua siihen, että hotellit ovat tuolloin erittäin täynnä. Voit varmistaa majoituksen lomasi ajaksi tutkimalla hotellivalikoimaa Skyscannerin hotellihaulla.

Mitä nähdä ja tehdä Hampurissa?

Hampuri on yksi Euroopan suurimmista kaupungeista, joten voimme taata, että tässä Pohjois-Saksan persoonallisessa meriliikenteen keskittymässä ei aika käy pitkäksi! Moni mieltää Hampurin mielikuvissaan jopa rappioromanttiseksi saksalaiseksi kaupungiksi, jossa kautta aikojen on viini on virrannut ja yöelämä ollut lievästi sanottuna vilkasta. Emme kiellä sitä, etteikö Hampuri edelleenkin olisi maineensa veroinen bilemekka, mutta se on myös erittäin vehreä kaupunki, jossa voi nauttia myös puistojen rauhasta tai nauttia istahtaa kauniin Elbe-joen varrelle. Hampurissa kannattaa herkutella sen sydämessä, ruokakojujen valtaamassa Rathausmarktin aukiolla ja shoppailla Mönckebergstrassenilla, joka on kaupungin suosituin alue ostosten tekoon. Ja bilettämään kannattaa suunnata St. Paulin alueelle! Hampurin ehdottomasti mielenkiintoisin nähtävyys on sen uudet sekä vanhat satama-alueet, jota kutsutaan HafenCityksi.

Kuuluisimmat nähtävyydet:Elbe tunnel, Rathausmarkt, Speicherstadt, Hampurin taidehalli, Binnenalster

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Hampuri lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.