Kartta

Lennot kohteeseen Espanja

Espanja - Matkailumaiden kuninkaallinen

Espanjaa voi huoletta kutsua Euroopan matkailumaiden kuninkaalliseksi. Se on vuodesta toiseen myös yksi maailman suosituimmista maista turistien keskuudessa. Mikä sitten tekee Espanjasta niin kiehtovan? Lähes kaikki mahdollinen, sanomme me.

Espanja tarjoaa vierailijoilleen rikkaan kulttuuriperinnön, upean ilmaston, kaupunkien eri kirjon sekä upeat kulinaristiset nautinnot. Espanjan lomakohteiden ykkönen on tietenkin sen sykähdyttävä pääkaupunki Barcelona. Barcelonaa voi vaivattomasti kutsua täydelliseksi kaupunkikohteeksi. Kaupunkiin saavutaan aurinkoisen sään ja rantojen lisäksi sen ainutlaatuisen nähtävyyksien takia. Tällaisia ovat muun muassa La Rambla -kävelykadun ohella ikuisesti keskeneräinen goottilaistyyliä edustaja La Sagrada Familia -kirkko, jota on rakennuttu vuodesta 1882 lähtien. Iki-ihanasta Barcelonasta kannattaa lukea lisää sille omistetuilta sivuilta. Madrid on sen sijaan aavistuksen verran sivistyneempi versio Barcelonasta ja se tarjoaa matkailijoille paljon erilaista lomatekemistä. Shoppailumahdollisuudet Madridissa ovat rajattomat! Kannattaa ottaa suunnaksi Puerto del Solin aukio, josta lähtee useita eri pieniä katuja täynnä putiikkeja ja tavarataloja. Ibiza edustaa täysin erilaista lomakohdetta kuin sen suurimmat kaupungit. Monta vuotta bilesaaren maineessa ollut Ibiza on alkanut saamaan ansaitsemaansa arvostusta myös luonto- ja nähtävyyskohteena. Tämä UNESCO:n maailmanperintökohde ottaa avosylin vastaan myös lapsiperheet ja aktiivilomailijat. Tutustu ihanaan Ibizaan lisää sen omilta sivuilta.

Suomesta pääsee lentämään useaan esittelyosiosta löytyvään Espanjan kohteeseen, kuten ikisuosikki Barcelonaan, suomalaisten suosimaan Alicanteen, upeaan Madridiin, bilekaupunki Ibizaan ja moneen muuhun!

Espanjassa sää riippuu täysin siitä, mihin suuntaa maata olet suuntaamassa ja milloin. Yleisesti ottaen kevät ja syksy ovat mainiota aikaa hankkia lennot Espanjaan, koska tuolloin sää on erittäin hyvä ja miellyttävä. Keskikesän aikaan saapuvat superhelteet, joiden kohteeksi joutuvat erityisesti Madridin ja Sevillan kaupungit ja niitä ympäröivät alueet. Välimeren rannikolla sijaitsevat kaupungit ovat heinä-elokuussa erittäin ruuhkaisia ja täyteen ammuttuja. Jos olet suunnitellut lomamatkaa tuolle ajalle, kannattaa tutkia hotellitilannetta Skyscannerin hotellihaulla ja lentoja Espanjaan jo hyvissä ajoin ennen matkaa.

Skyscannerin matka-artikkeleista saat selville esimerkiksi, mitkä ovat Espanjan herkullisimmat perinneherkut sekä mitkä ovat Barcelonan TOP 10 -nähtävyydet.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.