Kartta

Lentoyhtiöt: TUIfly

Vuonna 2007 perustetun TUIflyn omistaa saksalainen TUI Group, joka on yksi johtavista matkatoimistoista maailmassa. Suomessakin aiemmin Finnmatkoina tunnettu matkatoimisto muutti viime vuonna nimekseen TUI seurauksena TUI Group -brändin yhtenäistämisestä. TUIfly tarjoaa reittilentoja TUIn sekä muiden matkanjärjestäjien aurinkolomakohteisiin Välimeren alueille, Kanarian saarille, Kap Verden saaristoille sekä Madeiralle ja Egyptiin. TUIflyn päälentokenttänä toimii Saksan Hannoverin lentokenttä. TUIfly lentää tietyillä reiteillä yhteistyössä brittiläisen Thomson Airwaysin kanssa, joka kuuluu myös TUI Groupiin.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 21.3.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää TUIflyllä

Miten tehdään lähtöselvitys?

Kuten moni muukin moderni lentoyhtiö, myös TUIfly suosittelee lähtöselvityksen tekemistä verkossa, koska se on nopeaa ja säästää sinulta selkeästi aikaa kaikkien muiden matkasuunnitelmien tekoon. Verkossa tehtävä lähtöselvitys on käytettävissäsi aikaisintaan 14 ja viimeistään 3 päivää ennen lentoa. Tämän jälkeen voit tehdä lähtöselvityksen muilla tavoin, kuten puhelimella 48-15 tuntia ennen matkaa. On hyvä huomioida, että verkossa tehtävä lähtöselvitys on käytettävissä vain tietyillä reiteillä, kuten Pohjoismaissa. Se ei ole käytettävissä esimerkiksi Meksikossa tai Jamaikan lennoilla. Voit tehdä lähtöselvityksen myös mobiilina, jolloin vastaanotat matka-asiakirjasi suoraan puhelimeesi.

Matkatavarat ja kulut

TUIFlyn koneiden matkustamoon voit ottaa mukaasi yhden käsimatkatavaran, jonka mitoitukset saavat olla enintään 55 x 40 x 23 cm ja paino korkeintaan 5 kiloa. Lähtöselvitettävien matkatavaroiden sallitut painot vaihtelevat hieman reiteittäin ja koneittain. TUIFlyn ja Thomson Airwaysin lennoille voit kirjata mukaasi käsimatkatavaran, joka saa painaa enintään 20 kiloa. TUIfly Germanyn lennoilla ruumaan menevä matkatavara ei saa painaa 20 kiloa enempää. Kahden matkalaukun enimmäispaino saa olla korkeintaan 32 kiloa.

Istuimet

Istuimen varaaminen onnistuu kaikkein helpoiten verkkolähtöselvityksen yhteydessä, jolloin saat varmimmin lempipaikkasi koneesta, olipa se sitten ikkuna- tai käytäväpaikka tai paikka ystävän vieressä. Istuimen varausmaksu meno-paluu-matkalle on alkaen 20 euroa. Jos et halua varata istuinta etukäteen, voit jättää varauksen tekemättä ja sinut ohjataan henkilökunnan toimesta tietyille paikoille koneessa.

Varausmaksut ja muut maksut

TUIflylla voi tehdä yhden muutoksen matkapakettiisi veloituksetta, jonka jälkeen muutoksista veloitetaan maksu. Huomioithan, että tämä muutos tulee tehdä viimeistään 45 vuorokautta ennen matkaa. Muuten mitään yllättäviä varausmaksukuluja ei TUIflylla ole.

Lisäpalvelut

Kun haluat tehdä matkastasi persoonallisen, tarjoaa TUIfly kaikenlaisia erilaisia lisäpalveluja valittavaksesi. Voit esimerkiksi varata aurinkolomakohteeseesi vuokra-auton, jonka TUIfly järjestää yhdessä autonvuokrauskumppaneidensa kanssa. Jos sen sijaat juhlat alkavat jo koneessa ja ystävälläsi on esimerkiksi synttärit, voit varata etukäteen juhla-aterian, joka pitää sisällään kolmen ruokalajin ateriat viineineen. Myös pienempi, mutta sitä mukavampi tervetulotervehdys onnistuu sinulle ja tärkeälle matkakumppanillesi. Tällöin koneessa teitä odottavat lasilliset samppanjaa suklaineen. Muistathan tehdä lisäpalvelupyyntösi viimeistään 7 päivää ennen matkaa!

TUIfly

4,5/5
1418 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.