Kartta

Lentoyhtiöt: Wizz Air

Unkarilainen Wizz Air on suurin halpalentoja tarjoava lentoyhtiö Keski- ja Itä-Euroopassa ja se on myös yksi suurimmista halpalentoyhtiöistä maailmassa. Yksistään tammikuussa 2017 Wizz Air kuljetti lähes 1,9 miljoonaa tyytyväistä lentomatkustajaa ympäri maapalloa. Se tarjoaa yli 500 reittiä 27 kohteeseen useammasta kaupungista Unkarista. Wizz Airilla lentäessäsi voit olla huoleti myös lentoturvallisuudesta, sillä yhtiöllä on käytössään yksi nuorimmista Airbus-laivastoista maailmassa! *Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 23.2.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Wizz Airilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Wizz Air tarjoaa kolme eri tapaa tehdä lähtöselvitys: verkossa, mobiilina ja lentokentällä. Tänä päivänä verkossa tehtävä lähtöselvitys on matkaajille kaikkein nopein ja helpoin vaihtoehto. Lähtöselvityksen voit tehdä veloituksetta jopa 30 päivää ja viimeistään 3 päivää ennen matkaa. Voit myös ladata Wizz Airin oman sovelluksen lähtöselvityksen tekoon. Se on yksinkertaista: lataat vain sovelluksen, teet lähtöselvityksen ja vastaanotat tarkastuskortin suoraan puhelimeesi. Lähtöselvityksen tekeminen kentällä on maksullista, mutta jos verkossa tai mobiilina tehtävät lähtöselvitykset eivät ole käytössä omalla lentokentälläsi, on lentokentällä tehtävä lähtöselvitys veloitukseton.

Matkatavarat ja kulut

Kun lennät Wizz Airilla, voit ottaa mukaasi matkustamoon yhden pienen käsimatkatavaran enimmäiskooltaan 42 x 32 x 25 cm. Tämän lisäksi voit viedä matkustamoon myös esimerkiksi viltin, mobiililaitteen tai lukemista. Wizz Airilla lentäessäsi voit ottaa mukaasi enintään kuusi lähtöselvitettyä matkalaukkua, joiden paino yksittäin saa olla enintään 32 kiloa. Jos olet tehnyt ostoksia lentokentän tax free -alueella, voit viedä ne huoletta koneeseen. Lue lisää vinkkejä, kuinka pakkaat käsimatkatavarat Wizz Air -lennolle kätevästi!

Istuimet

Wizz Airilla paikkavaraukset ovat maksullisia. Standard-luokassa sinulla on kuitenkin mahdollisuus olla varaamatta paikkaa, jolloin Wizz Air valikoi sinulle paikan puolestasi. Premium-luokan matkustajat pääsevät nauttimaan istuimista, joissa on enemmän jalkatilaa ja jotka sijaitsevat keskiriveillä. Wizz Go- ja Wizz Plus -asiakkaat voivat valikoida paikkansa mistä tahansa osasta konetta.

Varausmaksut ja muut maksut

Wizz Airilla on käytössään erinäisiä varaus- ja palvelumaksuja, mikä on ominaista halpalentoyhtiöille. Esimerkiksi varausmaksu lentolipulle maksaa sekä verkossa että mobiilina 8 euroa. Jos sen sijaan varaat lippusi asiakaspalvelun kautta puhelimitse, on veloitus palvelusta 15 euroa. Jos haluaa säästää hieman kustannuksissaan, kannattaa lähtöselvitys tehdä muilla tavoin kuin lentokentällä. Lähtöselvitys maksaa lentokentällä nimittäin jopa 30 euroa.

Lisäpalvelut

Wizz Airilla on saatavilla erilaisia lisäpalveluja, jos haluat tehdä lentomatkastasi yksilöllisen. Kiireisille ihmisille on tarjolla esimerkiksi erinomainen On-time-Guarantee -palvelu, joka kustantaa vaivaiset 10 euroa. Pieni hinta siitä, että olet taatusti ajoissa! Jos haluat sopia etukäteen paikkavarauksestasi, jossa huomioidaan yksilölliset tarpeesi, on tämän palvelun veloitus enimmillään 31 euroa. Lisäksi voit pyytää lounge-tilan palveluja Budapestissa ja Katowicessa.

Wizz Air

4,5/5
40923 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.