Kartta

Lentoyhtiöt: Pegasus Airlines

Pegasus Airlines on Turkin ikioma halpalentoyhtiö, joka on toiminut vuodesta 1994. Sen kotikenttä löytyy – mistäpä muualtakaan – kuin Turkin kuuluisimmasta metropolista Istanbulista. Vaikka Pegasus Airlines ei olekaan loistanut maailman lentoyhtiörankingien kärkipäässä, nauttii se turkkilaisten kesken luottamusta yhtenä maan menestyneimmistä yksityisistä lentoyhtiöistä. Pegasus Airlines on myös yksi maan luotettavimmista lentoyhtiöistä aikataulullisesti. Lentoyhtiö on äänestetty vuosina 2013 ja 2014 Euroopan halvimmaksi lentoyhtiöksi.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 24.04.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Pegasus Airlinesilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Pegasus Airlinesilla voit tehdä lähtöselvityksen joko verkossa tai lentokentän itsepalveluautomaatilla. Sähköisesti tehtävä lähtöselvitys on kuitenkin se vaivattomin vaihtoehto, koska näin sinun ei tarvitse käyttää kallisarvoista aikaasi lentokentällä jonotteluun. Maan sisäisillä ja kansainvälisillä lennoilla verkossa tehtävä lähtöselvitys aukeaa 72 tuntia ja sulkeutuu 45 minuuttia ennen lentoasi. Voit tehdä kaiken valmiiksi tietokoneellasi tai matkapuhelimellasi, ja lentokentällä voit kävellä suoraan matkalaukkujen kanssa Baggage Drop Off -pisteelle. Muistathan, että Drop Off -piste sulkeutuu 60 minuuttia ennen lentoasi.

Matkatavarat ja kulut

Pegasus Airlines tarjoaa lentomatkaajilleen erilaisia matkalaukkupaketteja, joista jokainen voi valita itselleen sopivimman. Basic-matkalaukkupaketti oikeuttaa sinulle yhden enintään 8 kiloa painavan ja mitoituksiltaan enintään 20 cm x 40 cm x 55 cm käsimatkatavaran mukaasi. Jos Basic-paketti ei riitä kattamaan tarvitsemaasi määrää, tutustu myös muihin Pegasus Airlinesin vaihtoehtoihin. Essentials-matkalaukkupaketti sisältää käsimatkatavaran lisäksi yhden matkalaukun, joka saa painaa maan sisäisillä lennoilla 15 kiloa ja kansainvälisillä lennoilla 20 kiloa. Advantage-paketti sisältää käsimatkatavaran lisäksi 20 kilon matkalaukun sekä ilmaisen istuinpaikan (plus herkullisen leivän lennollasi). Extras-paketti kattaa kaikki matkalaukut, XL-istuimen, muutos- ja peruutusoikeuden sekä 50 prosentin alennuksen kaikista lisäpalveluista.

Istuimet

Pegasus Airlinesilla istuimet ovat maksullisia. Voit tehdä paikkavarauksen hyvissä ajoin ennen matkaasi Pegasus Airlinesin verkkosivustoilla. Istuinten hinnat vaihtelevat sen perusteella, missä ne sijaitsevat lentokoneessa ja onko reittisi maan sisäinen vai kansainvälinen. Hinnat vaihtelevat 5 USA:n dollarista aina 24 USA:n dollariin.

Varausmaksut ja muut maksut

Pegasus Airlines ei veloita asiakkailtaan ylimääräisiä varausmaksuja, vaan kaikki maksut perustuvat vapaaehtoisuuteen. Mahdolliset lisämaksut siis koostuvat esimerkiksi valituista lisäpalveluista ja lippujen muutos- ja peruutusmaksuista.

Tarjoilu lennolla

Pegasus Airlines tarjoaa monenlaisia maukkaita ateria- ja välipalavaihtoehtoja, jotka voit valikoida etukäteen oman kotisi rauhassa. Tarjolla on kaikkea aina aamupaloista lounaisiin ja päivällisistä pikkusyötäviin. Myös vauvoille ja lapsille on tarjolla heille sopivia aterioita. Jos haluat juhlistaa omaa tai yhteistä matkaa ystäväsi kanssa, voit varata lennollesi etukäteen jopa kokonaisen kakun ja samppanjaa odottamaan saapumistasi! Myös erityisruokavaliot on huomioitu valikoimassa, kuten sopivat raaka-aineet diabeetikoille ja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

Pegasus Airlines

4,0/5
37803 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.