Kartta

Halvat lennot Budapest - Helsinki Vantaa

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Helsinki...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Suorat lennot kohteeseen Helsinki Vantaa

Haluatko lentää suoraan kohteeseen Helsinki Vantaa? Autamme sinua löytämään parhaimman reitin.

 • KESKIMÄÄRÄINEN LENTOAIKA2t 18min
 • EDULLISIN SUORA MENOPALUU106 €
 • KESKIMÄÄRIN LENTOA VIIKOSSA75
SUORAAN LENTÄVÄT LENTOYHTIÖT
 • British Airways
 • Finnair
 • Japan Airlines
 • Jet Time
 • Nordic Regional Airlines
 • Norwegian
 • Norwegian Air International
 • Norwegian Air Sweden
 • Royal Wings
Etsi suoria lentoja

Lennon tiedot kohteesta Budapest kohteeseen Helsinki Vantaa

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

105 €

Suoraa lentoyhtiötä

3

Lentoa viikossa

13

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 1482 kilometriä

2t 15min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Helsinki Vantaa

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Helsinki on yksi lentokenttä: Helsinki Vantaa.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Budapest kohteeseen Helsinki Vantaa on 105 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
2t 15min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Budapest kohteeseen Helsinki Vantaa.
3 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Budapest kohteeseen Helsinki Vantaa.
Kohteesta Budapest kohteeseen Helsinki Vantaa lentää 13 lentoa viikossa helmikuusta alkaen.

Tiedot tarkistettu joulukuussa 2015.

Lentoyhtiöt, jotka lentävät Budapestistä Helsinkiin

Budapestistä Helsinkiin suoria lentoja tarjoavat mm. Finnair ja Norwegian. Matkan voi taittaa myös vaihtolennon avulla, vaihto tapahtuu esimerkiksi Arlandassa, Berliinissä tai Münchenissä. Lentää voi myös kahden vaihdon kautta, jolloin toinen vaihtopaikka voi olla vaikkapa Frankfurt. Vaihtolentoja tarjoavat useat lentoyhtiöt, muun muassa Norwegian, Air Berlin ja Lufthansa.

Terminaalitiedot – lennolle lähteminen

Budapestin lentokentällä terminaali 1 on tällä hetkellä suljettu, joten kaikki lennot lähtevät terminaali 2A:sta tai 2B:sta. Lähtöporttisi voit tarkistaa lentokentältä tai lentokentän nettisivuilta.
Kentällä on useita ravintoloita ja ruokakojuja ja tietenkin baareja. Sieltä löytyy myös ravintoloita, jotka tarjoavat unkarilaista, kreikkalaista, italialaista ja aasialaista ruokaa. Myös erilaisia kauppoja on runsaasti: muotiliikkeitä, unkarilaista ruokaa ja viiniä myyvä liike sekä kioskeja. Duty-free ostokset EU:n sisällä matkaaville voi suorittaa SkyCourt-rakennuksessa tai terminaali 2A:ssa ja 2B:ssa. Kentällä on myös pankki, automaatteja ja rahanvaihtopisteitä; ne sijaitsevat terminaaleissa tai viereisessä SkyCourt-rakennuksessa. Ilmainen wifi on käytössä kaikkialla, ja terminaali 2A:ssa on postikonttori. Löytötavaratoimistoa ei varsinaisesti ole, mutta lentokentän palvelunumerosta voi kysyä kadonneita tavaroita. Tiedot löytyvät lentokentältä tai lentokentän nettisivuilta.
Liikematkustajat voivat käyttää SkyCourt-rakennuksen loungea. Sieltä löytyy tietokoneita, printtereitä, fakseja ja puhelimia. Perusmatkustajien lounge löytyy terminaali 2:sta. SkyCourtista löytyy myös kokoustiloja.

Terminaalitiedot – lennolta saapuminen

Kun saavut Helsinkiin ja saavut koneesta terminaaliin, katso lähimmästä monitorista, noudatko matkatavarasi aulasta 1, 2A vai 2B. Taksin saa heti ulko-oven edestä. Taksimatka kestää puolisen tuntia ja maksaa noin 45-50€. Lentokenttäbussien ja kaukoliikenteen linja-autojen laiturit sijaitsevat terminaalien edustalla. Helsingin keskustan ja lentoaseman välillä kulkee linja 615 sekä Finnairin City Bus. Finnair City Bus maksaa 6,20€ ja linja 615 seutulipun verran eli 5€. Tämän lisäksi lentokentältä keskustaan kulkee myös juna. Suora yhteys lentokentältä keskustaan on valmis joulukuussa 2015, mutta sitä ennen shuttle-bussi kuljettaa matkustajia lentokentältä lähimmälle juna-asemalle. Junamatka maksaa seutulipun verran.

Autovuokraamojen palvelupisteet löytyvät terminaali 1:n ja 2:n väliseltä käytävältä.

Käytännön tietoja
EU-maissa matkustettaessa ei tarvitse välttämättä passia, myös voimassa oleva henkilökortti riittää.

Muistathan, että lentokentälle kannattaa saapua ajoissa ennen lennon lähtöä. Jos sinulla on lennon suhteen erityistarpeita tai mukanasi normaaleista matkatavaroista poikkeavia esineitä, kuten suksia tai lastenrattaat, aikaa kannattaa varata lähtöselvityksen tekoon. Eri lentoyhtiöillä on erilaiset ohjeet lähtöselvityksen teosta, kannattaa tutustua niihin etukäteen. Pysäköinti lentokentältä kannattaa varata etukäteen.
Muistathan tutustua etukäteen ohjeisiin siitä, mitä voit ottaa mukaan käsimatkatavarana ja mitä ruumalaukkuun sekä mitä et voi ottaa lainkaan mukaasi lennolle.

Hyvä tietää Helsingistä
Aikaero Helsingin ja Budapestin välillä on tunti. Helsingissä kello on tunnin edellä Budapestiä.

Helsingissä on hieman kylmempi ilmasto kuin Budapestissä. Talvisin saattaa olla koviakin pakkasia ja lunta. Kesälämpötilat ovat suunnilleen samat molemmissa kaupungeissa, joskin Budapestissä kevät tulee hieman aikaisemmin kuin Helsingissä.
Helsingin hintataso on yli puolet korkeampi kuin Budapestissä. Kun Budapestissä saat kunnon ruoka-annoksen alle 5 euron, Helsingissä se maksaa 12€.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.