Kartta

Halvat lennot Turku-Gdansk

Lennon tiedot kohteesta Turku kohteeseen Gdańsk

Edullisin paluuhinta viime kuussa

28 €

Suora lentoyhtiö

1

Lentoa viikossa

7

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 719 kilometriä

1h 25min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Red Wings

Gdańsk

1 lentokenttä

Näin löydät halvat lennot Turku Gdansk -reitille

Skyscannerin matkahaun avulla löydät halvat lennot Turku Gdansk -reitille kätevästi. Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Skyscanner kertoo myös parhaat niksit lentojen löytämiseen. Lue lisää vaikkapa siitä, mikä on paras aika varata lennot!

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Turku Gdansk -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue lisää: Skyscannerin hintakalenteri: Etsi ja löydä halpoja lentoja koko kuukaudelle! Näillä nikseillä ja muutamilla lisävinkeillä löydät varmasti edullisimmat lennot!

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Turku-Gdansk

Lentäminen Turusta Gdanskiin on kätevää, sillä suoria lentoja Turusta Gdanskiin tarjoaa halpalentoyhtiö WizzAir. Lentoja lennetään muutamia päivässä.

Lennolle lähtö Turun lentokentältä

Turun lentokenttä sijaitsee noin 8 km päässä kaupungin keskustasta ja liikenneyhteydet ovat hyvät. Turun keskustasta lentokentälle pääsee kätevästi paikallisliikenteen bussilla nro 1, jonka pysäkki on aivan lentokentän terminaalin edessä. Taksimatka Turun keskustasta lentokentälle maksaa noin 20€.

Turun lentokentällä on vain yksi terminaali, josta lennot lähtevät. Kentällä palvelee Turku Cafe -kahvila, jossa tarjoillaan niin kahvilatuotteita kuin lounasta. Kentällä on myös viihtyisä odottelualue, jossa voit istahtaa keinutuoliin odottelemaan lentosi lähtöä. Turun lentokentän alueella on käytössä ilmainen wifi. Huomioithan, että kentällä ei ole pankkiautomaattia.

Lennolta saapuminen Gdanskiin

Gdanskin lentokenttä sijaitsee noin 14 km päässä Gdanskin keskustasta. Lentokentältä keskustaan pääsee busseilla 110 ja 210. Bussi 210:n pysäkki sijaitsee terminaalien kupeessa ja lippuautomaatti on aivan pysäkin vieressä. Bussi 110 kulkee Wrzeszczin rautatieasemalle ja 210 kulkee Gdanskin päärautatieasemalle, Glownylle. Bussit lähtevät noin 30 minuutin välein joka päivä.

Myös takseja löytyy aivan lentoaseman terminaalien edestä. Taksimatka keskustaan maksaa normaalisti noin 60 zlotya ja öisin ja pyhäpäivinä 70-80 zlotya.

Mitä muuta sinun tulee muistaa, kun matkustat Turusta Gdanskiin

Tiedäthän, että et tarvitse välttämättä passia matkustaessasi EU:n sisällä Schengen-alueella, mutta sinulla tulee olla mukanasi virallinen henkilötodistus. On tärkeää, että varaat tarpeeksi aikaa lähtöselvitykseen, matkatavaroiden jättöön ja turvatarkastukseen, erityisesti lomakausina ja ruuhka-aikoina. Lentoasemilta ja lentoyhtiöiltä saat tietoja siitä, mitä tavaroita sinun tulee pakata käsimatkatavaroihin ja mitkä ovat sellaisia matkatavaroita, jotka tulisi pakata kuljetettavaksi ruumaan.

Hyvä tietää: Gdansk

Sää ja ilmasto: Gdanskissa sää on usein hyvin samankaltainen kuin Turussa. Kesä alkaa kuitenkin jo aiemmin, huhtikuussa, ja jatkuu syyskuulle asti. Gdanskiin matkustetaankin usein jo pääsiäisenä ja monet suuntaavat sinne myös syyslomilla.

Hintataso: Gdanskin hintataso on todella edullinen verrattuna Suomeen. Sekä ostoksilla että ravintoloissa hinnat ovat usein puolet halvempia kuin Turussa. Esimerkiksi kolme ruokalajin illallinen kahdelle maksaa Gdanskissa noin 25€ kun taas Turussa siitä voi joutua maksamaan jopa 70€. Oluttuoppi maksaa Gdanskissa keskimäärin 1,80€ ja Turussa 6€. Hyvän lounaan saa Gdanskin keskustassa noin 5€ ja Turussa noin 10€.

Muuta: Gdansk on yksi vuoden 2017 suosituimmista matkakohteista. Tutustu ainakin upeaan vanhakaupunkiin ja Oliwan puutarha-alueeseen. Hiekkarantoja löytyy myös läheltä, Sopotin alueelta.

Tiedot on tarkistettu tammikuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.