Kartta

Lennot Gdanskiin

Miten löydät halvat lennot Gdanskiin?

Gdansk on vanha hansakaupunki, joka lumoaa vierailijansa nähtävyyksillään ja tunnelmallaan. Ihanteellisesti Itämeren rannalla sijaitseva Gdansk tarjoaa matkailijoille myös upeita hiekkarantoja. Kuulostaako täydelliseltä kaupunkilomalta? Niin ajattelimmekin. Ja tiesitkö, että jo huomenna voit olla aistimassa merellistä Gdanskia! Tämä on mahdollista Skyscannerin yksinkertaisella lentohaulla, joka hakee sinulle lennot Gdanskiin vain sekunneissa.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Gdanskiin

Suomesta toteutetaan lentoja Gdanskiin usealtakin lentokentältä, mutta ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasema ja Turun lentoasema tarjoavat suorat lennot Gdanskiin.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Gdanskiin?

Turun lentoasemalta suoria lentoja Gdanskiin lentää Wizz Air ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Finnair.

Gdanskin lentokentät

Gdanskin Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema on Puolan merkittävimpiä lentoasemia ja se sijaitsee noin 14 kilometrin päässä keskustasta. Lentokentältä on erinomaiset kulkuyhteydet ydinkeskustaan, jossa matkaajat yleensä jäävät kyydistä Gdanskin päärautatieasemalle Glownylle. Bussit 110 ja 210 B kulkevat lentokentän ja keskustan väliä puolen tunnin välein ja maksu kyydistä on 3 zl (Puolan zloty) / suunta. Taksit ovat Gdanskissa luotettavia, kunhan pitää huolen, että taksissa on City Plus -logo. Lentokentältä kulkee myös juna keskustaan, mutta sitä ei suositella käytettäväksi ensi kertaa kaupungissa matkustaville, koska junaa täytyy vaihtaa välissä.

Milloin on parhain aika vierailla Gdanskissa?

Lennot Gdanskiin voi hankkia lähes milloin vain, jos kokee, että säällä ei ole loman kannalta niin suurta merkitystä. Suosituin lomailusesonki kaupungissa on muiden eurooppalaisten kaupunkien tapaan heinä-elokuussa, jolloin erityisesti sen rantakohteisiin, kuten Sopotiin suuntaa matkaajia ympäri maailmaa. Jos mielii saada hotellin joulunalusajaksi, on lennot Gdanskiin hankittava hyvissä ajoin. Gdanskin joulumarkkinoille saavutaan nimittäin hyvin pitkienkin matkojen takaa. Syksy on sateista, mutta myös tunnelmallista aikaa Gdanskissa.

Mitä nähdä ja tehdä Gdanskissa?

Gdanskin alue koostuu kolmesta eri kaupungista: Gdanskista, Gdyniasta ja Sopotista ja yhdessä niitä kutsutaan niin sanotuksi kolmoiskaupungiksi. Tämä on tietenkin erinomainen uutinen matkailijan kannalta, koska kaikki nämä alueet tarjoavat yhdessä paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Itse Gdanskin merkittävimpiin nähtävyyksiin kuuluu Kuninkaallinen tie, joka johtaa matkaajat Dlugi Targille, keskustan näyttävimmälle aukiolle. Täällä voi istahtaa kahville tai syömään ja ihastelemaan Neptunus-suihkulähdettä. Dluga-katu tekee vaikutuksen, koska se on rakennettu täysin entiseen loistoonsa, jollainen se oli ennen toista maailmansotaa. Tältä alueelta löydät myös kaupungin parhaimmat shoppailumestat!

Kuuluisimmat nähtävyydet: Artusin talo, Neptunus, St Maryn kirkko, Oliwan katedraali, Golden gate, National Museum

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Gdańsk lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Gdańsk on yksi lentokenttä: Gdańsk.
Delta, KLM Cityhopper, Singapore Airlines, KLM, Norwegian Air International, Norwegian Air Sweden, eurowings sekä Norwegian lentävät suoraan kohteeseen Gdańsk.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Gdańsk on tammikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.