Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Aberdeen - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autonvuokraus Aberdeenin lentokentällä

Tiedot on tarkistettu heinäkuussa 2015

Tulit sitten ihailemaan Aberdeenin ympäristössä sijaitsevia skottilinnoja tai viettämään golflomaa, parhaat autonvuokraustarjoukset löydät Skyscannerin avulla.

Auton vuokraaminen lentokentällä

Suurimpien autonvuokrausyritysten, kuten Avisin, Hertzin, Nationalin, Europcarin ja Enterprisen tiskit sijaitsevat lentokentän autonvuokrausrakennuksessa, johon pääsee pääterminaalista käytävää pitkin (pääterminaalista vasemmalle).

Huoltoasemat lentokentän lähellä

Jotkut autonvuokrausyritykset edellyttävät, että auto palautetaan polttoainetankki täynnä.

Lähin huoltoasema Shell löytyy lentokentän länsipuolella, Argyll Roadilta. Se on avoinna aikaisesta aamusta iltakymmeneen joka päivä. Muutaman kilometrin päässä kentältä etelään sijaitsee toinen Shell, osoitteessa Inverurie Road, ja kentän itäpuolelta löytyy Bp-asema, osoitteessa Wellheads Road.

Ajaminen lentokentältä/lentokentälle

Aberdeenin lentokenttä on vajaan 10 kilometrin päässä Aberdeenin keskustasta luoteeseen ja suorin yhteys sinne on pitkin A96-tietä eli Aberdeen-Inverness-tietä. Lentokentältä ajaa kaupunkiin noin 15 minuutissa. Aja ensin opasteiden mukaan Argyll Roadia ja Dyce Drivea pitkin A96-tielle, joka kulkee lentokentän eteläpuolitse. Muutamien kilometrien jälkeen käänny liittymästä oikealle kohti etelää A90-tielle. A90-tietä pitkin saavut pian Aberdeenin kaupungin läntisiin osiin. Jos olet suuntaamassa kaupungin pohjoispuolelle, voit jatkaa matkaa A96 pitkin.

Kohteita lähellä Aberdeenin lentokenttää

Kokosimme lyhyen esittelyn suosituimmista kohteista lähellä Aberdeenin lentokenttää.

Aberdeenin linnat

Aberdeenin lähellä on useita upeita – suorastaan sadunomaisia linnoja. Skotlannin linnat on rakennettu alkujaan kodeiksi paikallisille rikkaille ja linnoilla on usein myös upeat puutarhat. Monissa linnoissa pääsee vierailemaan. Useimmiten niissä on myös kahvila ja lahjatavarakauppa. Yksi tällaisista on Crathes Castle.

Kentältä Crathes Castleen on vajaa 30 kilometrin matka, ajomatkaan menee noin puoli tuntia. Aja ensin kentältä opasteiden mukaan Argyll Roadia ja Dyce Drivea pitkin A96-tielle, joka kulkee lentokentän eteläpuolitse. Aja liittymästä A96-tietä länteen noin 3 kilometriä ja käänny vasemmalle kohti lounasta, B979-tielle. Jatka matkaa kunnes tulet risteykseen, josta käännös B9125-tielle. B9125-tie muuttuu B977-tieksi The Birksin kohdalla, jatka sitä vielä muutama kilometri, kunnes käänny vasemmalle etelään kohti linnaa. Matkaa tästä on jäljellä enää reilut 3 kilometriä.

Royal Aberdeenin golfkenttä

Skotlannin golffausmaastot ovat ihanteelliset. Golfkenttiä on useita, myös Aberdeenin lähistöllä, niin valtion kuin yksityistenkin organisaatioiden omistamia. Royal Aberdeenin golfkenttä perustettiin jo vuonna 1790 ja se on maailman kuudenneksi vanhin. Se sijaitsee Don-joen pohjoisella suulla.

Lentokentältä on noin 12 kilometrin matka golfkentälle; se vie noin 20 minuuttia. Aja ensin kentältä opasteiden mukaan Argyll Roadia ja Dyce Drivea pitkin A96-tielle, joka kulkee lentokentän eteläpuolitse. Aja liittymästä A96-tietä itään Aberdeenin kaupunkia kohti. Jatka A96:tta pitkin kunnes noin 7 kilometriä, kunnes saavut kaupungin pohjoispuolelle. Käänny liikenneympyrästä A978-tielle länteen, josta reilun kilometrin jälkeen käännös vasemmalle pohjoiseen A956-tielle. Tästä on enää reilu kilometri golfklubille.

Stonehaven

Stonehavenin pieni, pittoreski kaupunki Aberdeenin rannikolla on käymisen arvoinen. Stonehavenissa kannattaa käydä sen satamassa, ruokailla sekä käydä Art Deco -tyylisessä maauimalassa (auki kesäisin). Jos vierailet täällä talvella, Fireballs Festival uuden vuoden yönä on upea kokemus. Kaupungissa on myös yksi alueen hienoista linnoista, Dunottar Castle.

Lentokentältä on vajaa 35 kilometriä Stonehaveniin, noin 40 minuutin matka. Aja ensin kentältä opasteiden mukaan Argyll Roadia ja Dyce Drivea pitkin A96-tielle, joka kulkee lentokentän eteläpuolitse. Jatka liittymästä A96-tietä itään Aberdeenin kaupunkia kohti. Jatka A96:tta pitkin kunnes pääset kääntymään liittymästä oikealle, kohti etelää A90-tielle. Aja A90-tietä pitkin reilu 30 kilometriä, kunnes näet opasteet vasemmalle kohti Stonehavenia. Jatka pitkin Auchenblae Roadia ja Arduthie Roadia Stonehavenin keskustaan.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.