Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Aberdeen | Vuokraa auto Skyscannerin avulla

sixt
avis
alam
eury
erac
budg

Autonvuokraus: Aberdeenin lentokenttä

Autonvuokraus Aberdeenin lentokentältä on helppoa! Olit sitten matkalla Aberdeenin kaupunkiin tai road tripille Skotlannin itärannikolle, vuokra-auto Aberdeenin lentokentältä löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla. Kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Aberdeenin lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi.

Avullamme saat siis aina helposti parhaat autonvuokraustarjoukset!

Nämä autovuokraamot toimivat Aberdeenin lentokentällä

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteet terminaalirakennuksen kupeessa sijaitsevasta autonvuokrauskeskuksesta. Kentällä palvelevat muun muassa seuraavat autovuokraamot:

 • Alamo autovuokraamo, Aberdeen
 • Avis autovuokraamo, Aberdeen
 • Europcar autovuokraamo, Aberdeen
 • Hertz autovuokraamo, Aberdeen
 • Sixt autovuokraamo, Aberdeen
 • Enterprise autovuokraamo, Aberdeen
 • National autovuokraamo, Aberdeen

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Aberdeenista Skyscannerin matkahaun avulla, ja nouse auton rattiin Aberdeenin lentokentällä. Vuokra-autolla näet koko Skotlannin alueen nähtävyydet, luontoihmeet ja käyntikohteet helposti!

Vuokra-autolla Aberdeenissa

Aberdeenin lentokenttä sijaitsee noin 10 km päässä kaupungista. Ajat sinne suorinta reittiä A96-tietä pitkin, ajomatka kestää noin 20 minuuttia. Saavut kaupunkiin luoteesta ja reitti kulkee mm. Kittybrewsterin kaupunginosan läpi.

Vuokra-autolla Skotlannin parhaat helmet: North East 250 Road Trip

Upeita linnoja, pieniä kalastajakyliä, kauniita hiekkadyynejä ja perinteistä skottitunnelmaa. Kaikkea tätä ja paljon muuta koet, kun lähdet North East 250 -autoreissulle. Reitti kulkee mm. Aberdeenista itärannikkoa pitkin Fraserburgiin, sieltä pohjoisrannikkoa pitkin Spey Bayhin ja edelleen etelään kohti Cairngormsin kansallispuistoa.

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Aberdeenin lentokentältä

Aberdeenin kaupungin alueella on muutamia ilmaisia parkkialueita, mutta ne eivät sijaitse aivan keskustassa, vaan mm. Torryn ja Seafieldin alueilla. Klo 17 jälkeen löydät ilmaisia parkkipaikkoja monikerroksista parkkihalleista Denburnin, Chapel Streetin ja Frederick Streetin alueilla. Muutoin parkkialueilla ja -halleissa pysäköinti maksaa noin 1 punnan per tunti.

Ydinkeskustassa kadunvarsipysäköintiaika on maksimissaan tunnin ma- la klo 8-18 ja su klo 13-17. Maanantaista lauantaihin klo 18 jälkeen voit ostaa myös kahden tunnin pysäköinnin. Hinnat ovat:

 • 20 min. = 1£
 • 40 min. = 2£
 • 1 tunti = 3£
 • 2 tuntia = 4£

Yleensä autovuokraamot edellyttävät, että palautat auton tankki täynnä. Lentokentän alueelta löytyy kaksi huoltoasemaa, APCOA-pysäköintihallin vierestä. Lentokentälle johtavalta Airport Roadilta löydät Gulf Service -aseman (avoinna klo 8-20) ja päätie A96:n varrella, noin 5 km päässä kentältä, on Shell-asema, joka on avoinna ympäri vuorokauden.

Lennot ja hotelli matkalle Aberdeeniin

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Aberdeenin lentokentältä, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Aberdeeniin esimerkiksi reitille Helsinki-Aberdeen sekä sinulle sopivin hotelli.

*

Tiedot tarkistettu tammikuussa 2019.

*

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.