Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Rooma | Vuokraa auto helposti Skyscannerin avulla

###AUTONVUOKRAUS: ROOMA

Autonvuokraus Roomasta on helppoa! Vuokra-auto Rooman lentokentältä ja kaupungista löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla: Tee haku ja kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Rooman lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi! Skyscannerin avulla saat aina kätevästi parhaat autonvuokraustarjoukset.

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Roomasta Skyscannerin matkahaun avulla ja näet kaikki kaupungin nähtävyydet ja lähialueen käyntikohteet helposti!

Skyscanner tarjoaa maailman tunnetuimpien autovuokraamoiden vuokra-autojen lisäksi kattavan ajotietopaketin Roomasta ja sen ympäristöstä ja kaupungin pysäköimis mahdollisuuksista. Tämän lisäksi haluamme jakaa juuri sinulle sopivat vinkkimme Rooman alueen nähtävyyksistä, joihin kannattaa tutustua ajaen.

Autonvuokraus: Rooman lentokenttä

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteet toimistotornista eli Office Tower 2:sesta. Seuraa opasteita tuloaulasta käytävää pitkin kohti parkkitaloja. Kentällä palvelevat muun muassa seuraavat autovuokraamot:

 • Avis / Budget autovuokraamo, Rooman lentokenttä
 • Europcar autovuokraamo, Rooman lentokenttä
 • Hertz / Thrifty / Dollar autovuokraamo, Rooman lentokenttä
 • Sixt autovuokraamo, Rooman lentokenttä
 • Firefly autovuokraamo, Rooman lentokenttä
 • Maggiore autovuokraamo, Rooman lentokenttä
 • Autovia autovuokraamo, Rooman lentokenttä

Autonvuokraus: Rooma

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteitä kaupungin keskustasta muun muassa rautatieasemalta sekä Via Vittorio Veneton tuntumasta. Siellä palvelevat esimerkiksi seuraavat autovuokraamot:

 • Alamo autovuokraamo, Rooma
 • Avis autovuokraamo, Rooma
 • Europcar autovuokraamo, Rooma
 • Hertz autovuokraamo, Rooma
 • Sixt autovuokraamo, Rooma
 • Maggiore autovuokraamo, Rooman lentokenttä
 • Thrifty autovuokraamo, Rooman lentokenttä

###HYVÄ TIETÄÄ: LIIKENNE ROOMASSA

####Nopeusrajoitukset Nopeusrajoitukset Italiassa ovat seuraavat: kaupunkialueella 50 km/h, maantiellä ja muilla teillä 90–100 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. Nämä yleiset nopeusrajoitukset pätevät kaikkialla, ellei muuta ole liikennemerkein osoitettu. ####Ruuhka-ajat Liikenne Roomassa on ajoittain erittäin kaoottista. Roomassa on aamu- ja iltaruuhkat, kuten muissakin suurkaupungeissa ja ne sijoittuvat usein aamuun klo 07:00-9:00 ja iltaan klo 16:00–18:00. Kun olet vuokra-autolla liikenteessä, kannattaa ydinkeskustan alueella olla todella varovainen. Jalankulkijat harvemmin kunnioittavat liikennesääntöjä ja kävelevät usein päin punaisia. Skootterit ovat yksi suurimmista liikenneriskeistä, ja ne ohittelevat autoja sekä oikealta että vasemmalta. Huomattavaa kuitenkin on, että liikenneruuhka voi loppua yhtä nopeasti kuin se alkoikin. ####Julkiset kulkuvälineet Rooman alueen julkisen liikenteen kattavat ensisijaisesti bussit, metro, junat, taksit ja ratikat. Skoottereita Roomassa on todella paljon, joten ne ovat yksi merkittävimmistä ryhmistä liikenteessä. Julkiset kulkuvälineet eivät ole suuri riski autolomailijoille, mutta varovaisuus on suotavaa liikenteessä erityisesti skoottereiden ja mopoilijoiden vuoksi. ####Tiet Vanha sanonta ”kaikki tiet vievät Roomaan” pitää edelleen paikkansa, ja se näkyy Italian maantiekartastossa: Via Appia lähtee etelän Apuliasta, Via Aurelia Ranskasta, Via Cassia Toscanasta, Via Flaminia Ariminiumista ja Via Salaria Adrianmereltä. Yleisesti ottaen Rooman maantieverkosto on vertaansa vailla. Se ylettyy Englannista Tigris-Euphratesin jokijärjestelmään ja Danube-joesta Espanjaan ja Pohjois-Afrikkaan. Roomalaiset rakensivat aikoinaan 80 000 kilometriä teitä lähinnä sotatarkoituksiin. ####Pysäköinti Roomassa katupysäköinti koskee maanantaista perjantaihin klo 08:00-23:00 välistä aikaa riippuen vyöhykkeestä. Parkkimaksu kaduilla on 1.50 €/tunti. Aivan ydinkeskustan alueella parkkialueet ovat hyvin rajattuja, mutta niitä löytyy paremmin Rooman vanhasta kaupungista. Hinnat vaihtelevat siellä välillä 1-5 euroa/tunti. Koko päivän pysäköinti maksaa 12–40 euroa. Halvempaa pysäköintiä löytyy usein metroasemien yhteydestä ja Rooman keskustan ulkopuolelta. Näillä ”Park and Ride” -alueilla pysäköinti maksaa 2 euroa 12 tuntia ja 3 euroa pidempään pysäköitynä.

###KOE ROOMA TIEN PÄÄLLÄ

Sinulla on vuokra-auto käytössäsi, joten miksi et lähtisi pienelle tutkimusmatkalle? Rooman ympäristöstä löytyy monia kiehtovia nähtävyyksiä, joihin pääsee näppärästi autolla. Listasimme Roomassa ja sen ympäristössä sijaitsevat vierailun arvoiset paikat, jotka voisivat kiinnostaa juuri sinua. ####Luonnon helmaan Via Appia Antican puistoalueella on monenlaista historiallista nähtävää. Siellä voi tutustua esimerkiksi katakombeihin, Romuluksen mausoleumiin ja Circo de Massenzioon eli entiseen hevoskilpailurataan. Via Appia Anticaan ajaa Rooman keskustasta noin 30 minuutissa Via Appia Pignatellin kautta. ####Perhelomailijat Roomassa sijaitsee Bioparcon eläintarha, joka on varmasti perheen pienimpien makuun. Eläintarha tarjoaa noin 1000 eläinlajia, mutta myös paljon pelastettuja eläimiä. Alueelta löytyy lisäksi kasvitieteellinen puutarha. Eläintarha sijaitsee keskustassa, joten sinne ajaa vain muutamissa minuuteissa esimerkiksi Via Pincianan kautta. ####Historian havinaa Roomasta löytyy maailman merkittävimpiä antiikin ajan nähtävyyksiä, joten myös museot ovat korkealuokkaisia. Esimerkiksi Vatikaanin museot ovat ainutlaatuisia vierailukohteita. Jonot museoihin voivat olla todella pitkät, joten kannattaa olla paikalla hyvissä ajoin aamulla. Keskustasta Vatikaanin museoihin ajaa 14 minuutissa Viale del Muro Torto -tien kautta.

Löydä Rooman parhaat nähtävyydet ja lue vinkkimme: Nämä ovat top 10 nähtävyydet Roomassa!

Etsi halvat lennot Helsingistä Roomaan: Lennot Helsinki-Rooma

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.