Autonvuokraus: Lontoo | Vuokraa auto Skyscannerin avulla

Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

###AUTONVUOKRAUS: LONTOO

Autonvuokraus Lontoosta on helppoa! Vuokra-auto Lontoon lentokentiltä ja kaupungista löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla: Tee haku ja kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Lontoon lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi! Skyscannerin avulla saat aina kätevästi parhaat autonvuokraustarjoukset.

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Lontoosta Skyscannerin matkahaun avulla ja näet kaikki kaupungin nähtävyydet ja lähialueen käyntikohteet helposti!

Skyscanner tarjoaa maailman tunnetuimpien autovuokraamoiden vuokra-autojen lisäksi kattavan ajotietopaketin Lontoosta ja sen ympäristöstä ja kaupungin pysäköimismahdollisuuksista. Tämän lisäksi haluamme jakaa juuri sinulle sopivat vinkkimme Lontoon alueen nähtävyyksistä, joihin kannattaa tutustua ajaen.

Etsi ja löydä halvat lennot matkallesi vaikkapa reitille Helsinki-Lontoo.

Joko tiedät, mitä kaikkea Lontoo tarjoaa? Tässä lisävinkkejä matkallesi: Nämä ovat Lontoon top 10 nähtävyydet sekä Kuusi vinkkiä erilaista Lontoon-matkaa varten.

###AUTONVUOKRAUS LONTOOSSA

###Autovuokraamot: Lontoo Lontoosta löytyvät käytännössä kaikki maailman tunnetuimmista autovuokraamoista, kuten Hertz, Europcar, Alamo, Sixt ja Avis. Tarjolla on myös pienempiä autovuokraamoita, mutta matkailijoiden kannattaa suosia tunnettuja luotettavia autonvuokrausyrityksiä. ###Vuokra-autojen noutopisteet Vuokra-autojen noutopisteet sijaitsevat Lontoossa kaikilla lentokentillä, erinäisissä toimipaikoissa keskustassa, kaikilla kaupungin rautatieasemilla ja satama-alueilla. ###Ajoneuvoja Lontoon autovuokraamot tarjoavat automalleja hyvin erilaisten matkaajien tarpeisiin. Valikoimasta löytyy sekä perinteisiä kaupunkikäyttöön erinomaisesti soveltuvia economy-luokan autoja että tilavampia perheautoja, avoautoja ja luksustason kulkuvälineitäkin.

###HYVÄ TIETÄÄ: LIIKENNE LONTOOSSA

###Nopeusrajoitukset Yhdistyneen kuningaskunnan nopeusrajoitukset poikkeavat useimmista muista maista siten, että ne on määritelty maileina tunnissa (mph). Nopeusrajoitukset ovat seuraavat: taajamassa 30 mph (48 km/h), maantiellä 60 mph (96 km/h) ja kaksikaistaisilla teillä sekä moottoriteillä 70 mph (112 km/h). Nämä yleiset nopeusrajoitukset pätevät kaikkialla, ellei muuta ole liikennemerkein osoitettu. Noudata liikennesääntöjä, kun käytössäsi on vuokra-auto Lontoon alueella. ###Ruuhka-ajat Hallituksen Highways Agency ylläpitää sivustoja, joista saa jatkuvasti päivittyvää tietoa Lontoon liikenteestä kuten ruuhkautumisista ja mahdollisista ongelmista teillä. On hyvä muistaa, että Lontoossa on käytössä ruuhkamaksu, joka on etukäteismaksuna 11,50 puntaa. Hinta nousee 14 puntaan, jos ruuhkamaksu suoritetaan saman vuorokauden aikana. Ruuhkamaksu on voimassa Lontoossa klo 07.00–18.00 arkisin. Ruuhkamaksu ei ole voimassa arki-iltoina, viikonloppuisin, kansallisina pyhäpäivinä ja joulun ja uuden vuoden välisinä päivinä. ###Julkiset kulkuvälineet Lontoon keskustassa ei ole raitiovaunuja, mikä on hyvä uutinen autolla liikkuville. Lontoon alueen julkisen liikenteen kattavat ensisijaisesti bussit, junat ja metrot. Raitiovaunut liikennöivät vain Etelä-Lontoon alueella. ###Tiet Lontoon ydinkeskustaa kannattaa ensikertalaisen vältellä, jos on liikkeellä autolla. Jos tämä on kuitenkin välttämätöntä, kannattaa olla selvillä pelisäännöistä. Tärkeimpänä on hyvä muistaa, että Englannissa ajetaan vasemmalla kaistalla. Aja vuokra-autolla Lontooseen helposti hyödyntäen Englannin moottoritieverkostosta. M1, M2, M3, M4, M11, M20, M23, M25 ja M40 moottoritiet vievät kaikki Lontooseen. Kaikki Lontoon moottoritiet risteävät M25-kehätieltä. Moottoriteiltä on erinomaiset yhteydet esimerkiksi Heathrow´lle, jonne on Lontoon keskustasta noin 15 mailia. Heathrow´lle pääsee M4 ja M25 moottoriteiltä. ###Pysäköinti Lontoossa parkkipaikan löytäminen vuokra-autolle voi olla hyvin haastavaa ja siksi perusteellinen suunnittelu kannattaa. Tämä onnistuu, kun kartoittaa kaupungin pysäköimismahdollisuudet etukäteen. Lontoon virallisilta matkailusivustoilta löytyy suoria linkkejä kaupungin pysäköintialueille. Englannissa yleinen Q-Park tarjoaa Lontoossa 16 pysäköimisaluetta. Näitä ovat mm. keskustan vilkas Oxford Street, Park Lane, Soho, Leicester Square, Trafalgar Square, Chinatown ja Knightsbridge. Lontoosta löytyy myös paljon hotelleja, jotka tarjoavat asiakkailleen ilmaisen pysäköinnin; tämä kannattaa huomioida jo varausta tehdessä.

###KOE LONTOO TIEN PÄÄLLÄ

Sinulla on vuokra-auto Lontoon alueella, joten miksi et lähtisi pienelle tutkimusmatkalle? Lontoon ympäristöstä löytyy monia kiehtovia nähtävyyksiä, joihin pääsee näppärästi autolla. Listasimme Lontoossa ja sen ympäristössä sijaitsevat vierailun arvoiset paikat, jotka voisivat kiinnostaa juuri sinua. ###Historiasta kiinnostuneille Historiallinen Stonehenge on koettava jokaisen ainakin kerran elämässään! Lontoon matkalla tämä on helposti toteutettavissa, jos olet autolla liikenteessä. Stonehengelle ajaa Lontoosta moottoritie M3 ja A303 kautta noin kahdessa tunnissa. ###Perhelomailijat Jos aikaa on vain viikonlopun verran, kannattaa perhematkailijoiden pysytellä Lontoon lähettyvillä. Kensington on viehättävää ja värikästä aluetta, josta löytyy monia kivoja aktiviteetteja lapsiperheille. Tällaisia ovat esimerkiksi alueella sijaitsevat museot, kuten tiede- ja luonnonmuseot. Kensingtonin kaupungintalon edessä Hornton Streetillä sijaitsee kaupungin parkkipaikka-alue. ###Shoppailijat Shoppailijat maakuntamatkalaisina – kyllä vain! Jos Lontoon kaupat on jo koluttu, kannattaa lähteä tunnin päähän Oxfordshireen, jossa sijaitsee Bicester Village. Tämä vaatetaivas tarjoaa ihania putiikkeja ja paljon tunnettuja brändejä. Autolla paikan päälle pääsee M40 moottoritieltä ja pysäköinti on ilmaista.

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.