Wien

28.7.2019 - 29.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Pakat Suites Hotel, Hotel Imperial - A Luxury Collection Hotel sekä Le Méridien Vienna ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Wien perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Wien klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Wien

alkaen 87 €
alkaen 106 €
alkaen 183 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Wien?

9,8
Historian harrastajat
7,5
Luksusmatkailijat
7,1
Perhematkailijat
6,9
Taiteen ja designin ystävät
6,7
Ulkoilmaihmiset
Jäsenten arvostelut (392)
Labibah Harash
Labibah Harash
9.7.2019

I loved Viennas atmosphere and architecture. Enjoyed the food and the attractions. Would go back again for sure.

Jess  Harris
Jess Harris
15.6.2019

This was my first trip to Vienna and I absolutely loved every second of it! So much so that I’m planning to go back next month! There is so much to do and it’s really affordable to travel around to places and also to get into lots of places is a lot cheaper than I was lead o believe!! Recommend the big bus tour :)

Paulo  Mesquita
Paulo Mesquita
13.6.2019

Vivi por dois meses em Viena. É um lugar seguro, agradável para caminhar e com invejável qualidade de vida. Vale a pena...

Evy Lng
Evy Lng
4.6.2019

A visiter pendant la période de Noël , très conviviale surtout avec les dizaines de marchés de Noël que propose Vienne

UKK

Edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskiarvohinta on 77 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Wienssa yöpymiseen on joulukuu, jonka keskiarvohinta 107 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 88 € per yö. Tämä on 4 % edullisempi kuin keskiarvohinta 92 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Wien odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 20,4 °C/68,6 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 26,3 °C/79,3 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −2,8 °C/27,0 °F.
Kohteen Wien lähin lentokenttä on Wien (VIE) (16,65 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Bratislava (62,65 km)

Suunnittele matka kohteeseen Itävalta