Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Amsterdam - vertaile Skyscannerin avulla

###AUTONVUOKRAUS: AMSTERDAM

Moni haluaa kokea unelmiensa kaupunkiloman vapaana aikatauluista. Kun varaat vuokra-auton Skyscannerin kautta, sinun ei tarvitse käyttää kallisarvoista aikaasi matkasuunnitelman tekoon, koska teemme kaiken tämän puolestasi! Skyscanner tarjoaa maailman tunnetuimpien autovuokraamoiden vuokra-autojen lisäksi kattavan ajotietopaketin Amsterdamista ja sen ympäristöstä ja kaupungin pysäköimismahdollisuuksista. Tämän lisäksi haluamme jakaa juuri sinulle sopivat vinkkimme Amsterdamin alueen nähtävyyksistä, joihin kannattaa tutustua ajaen.

###AUTONVUOKRAUS AMSTERDAMISSA

####Autovuokraamot Amsterdamissa toimivat lähes kaikki maailman tunnetuimmat autovuokraamot, kuten Hertz, Europcar, Alamo, Sixt ja Avis. Autovuokraamoiden toimipisteitä löytyy muun muassa Nassaukadesta ja lentokentältä Schiphol Plazalta. ####Vuokra-autojen noutopisteet Vuokra-autojen noutopisteet sijaitsevat Amsterdamissa esimerkiksi kaupungin lentokentällä Schipholissa ja Amsterdamin Central Stationin eli kansainvälisen rautatieaseman yhteydessä. Tunnettujen autovuokraamoiden pisteitä löytyy lukuisia eri puolilta kaupunkia. ####Ajoneuvoja Amsterdamin autovuokraamot tarjoavat automalleja hyvin erilaisten matkaajien tarpeisiin. Valikoimasta löytyy niin perinteisiä kaupunkikäyttöön erinomaisesti soveltuvia economy-luokan autoja kuin tilavampia perheautoja sekä avoautoja ja luksustason kulkuvälineitäkin.

###HYVÄ TIETÄÄ: LIIKENNE AMSTERDAMISSA

####Nopeusrajoitukset Alankomaiden nopeusrajoitukset ovat seuraavat: asutusalueilla 31 mph (50 km/h), asutuksen ulkopuolella olevilla alueilla 49 mph (80 km/h) tai 62 mph (100 km/h) ja moottoriteillä 80 mph (130 km/h). Miniminopeus moottoriteillä on 37 mph (60 km/h). ####Ruuhka-ajat Amsterdam on tutkitustikin Euroopan ruuhkattomin kaupunki. Syynä voi olla amsterdamilaisten pyöräilyinto, ja useimmat keskustassa asuvat eivät edes omista autoa. Erikoisuutena voi mainita, että paikalliset eivät tavallisesti työskentele perjantaisin, joten jos olet tuolloin liikenteessä, ei ruuhkia ainakaan ole odotettavissa. ####Julkiset kulkuvälineet Amsterdamissa paikallisten ykköskulkuväline on pyörä, mutta muuten kaupungilla operoivat ratikat, bussit, metrot ja junat. Autoilua ei suositella aivan ydinkeskustassa, koska kaupungin tiet ovat kapeita, usein kunnostettavina ja parkkimaksut ovat korkeita. ####Tiet Alankomaiden läntisen osan tieliikenneverkosto on tiheää ja ruuhkaista. Kaikki moottoritiet yhdistyvät kuitenkin kehäliittymämoottoritiellä A10 ja vievät Amsterdamiin. Amsterdamissa on hyvä muistaa, että pyöräilijöillä on aina etuajo-oikeus teillä. Jos siis olet ensimmäistä kertaa kaupungissa ajamassa, kannattaa kiinnittää huomiota pyöräilijöihin ja ottaa selvää myös keskustassa risteilevistä raitiovaunulinjoista etukäteen. Mainittavaa on myös, että kanaalien ylittävät tiet ovat aina yksisuuntaisia. ####Pysäköinti Amsterdamin viranomaiset suosittelevat, että kaupungin keskustassa ei ajettaisi autolla. Turvallisuuden ja käytännöllisyyden lisäksi syynä on parkkipaikkamaksujen korkea hinta ja paikkoja on myös erittäin vaikea löytää. Hyvänä vinkkinä paikalliset suosittelevat jättämään auton hieman kauemmas ja ottamaan sieltä junan ydinkeskustaan. Tämä onnistuu, kun ajaa moottoritietä A10 ja seuraa kylttiä, jossa lukee P+R. Näin merkityt alueet ovat suurempia parkkipaikkoja, joissa paikkahinnat lähtevät 8 eurosta ylöspäin. P+R-parkkipaikkoja löytyy Zeeburgista, Olympiastadionilta ja Sloterdiijkistä.

###KOE AMSTERDAM TIEN PÄÄLLÄ

Sinulla on vuokra-auto käytössäsi, joten miksi et lähtisi pienelle tutkimusmatkalle? Amsterdamin ympäristöstä löytyy monia kiehtovia nähtävyyksiä, joihin pääsee näppärästi autolla. Listasimme Amsterdamissa ja sen ympäristössä sijaitsevat vierailun arvoiset paikat, jotka voisivat kiinnostaa juuri sinua. ####Nähtävyyksiä hakeville Ihastuttava Haarlem on pienempi versio Amsterdamista. Se sijaitsee Amsterdamista noin 20 kilometriä länteen. Varsinkin kesäisin Haarlem on suosittu käyntikohde ja sen upeita kukkaniittyjä saavutaan katsomaan kauempaakin. Haarlem tunnetaankin Alankomaiden kukkapääkaupunkina. ####Kulttuurista kiinnostuneille Anne Frankin museon täytyy olla Amsterdamin yksi suosituimpia vierailukohteita. Se sijaitsee aivan Amsterdamin ydinkeskustassa. Sinne pääsee näppärimmin Amsterdamin päärautatieasemalta ratikoilla ja matkaan menee noin 20 minuuttia. Jos siis olet autolla liikenteessä, se kannattaa parkkeerata De Kolk Car Parkiin, joka sijaitsee rautatieaseman takana. Päivä parkissa maksaa 50 euroa ja 20 minuuttia 2 euroa. ####Romantikoille Mistä löydät kauneimmat kukat kumppanillesi? Tietysti maailman ainoalta kelluvalta kukkamarketilta. Kukkamyyjät todellakin tekevät kauppaa omilta paateiltaan. Tarjonnasta löytyy maan kansalliskukkaa tulppaania ja monia muita. Kukkamarkkinat sijaitsevat Singelin kanaalilla, autolla muutaman minuutin päästä ydinkeskustasta.

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.