Budapest

24.2.2019 - 25.2.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Expo Congress Hotel, Danubius Hotel Arena sekä Hotel Hungaria City Center ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Budapest perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Budapest klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Budapest?

9,8
Historian harrastajat
8,4
Taiteen ja designin ystävät
8,4
Yöelämän ystävät
7,6
Reppureissaajat
7,1
Herkuttelijat
Jäsenten arvostelut (381)
Adrian  Karczewski
Adrian Karczewski
15.2.2019

Widok z cytadeli na miasto późnym wieczorem, najlepiej przy zachodzie słońca.

Валентина Шавша
Валентина Шавша
28.1.2019

Очень красивый величественный город! Много исторических и роскошных мест. Всем советую

David Buendia
David Buendia
16.1.2019

Una ciudad con una historia muy guay. Fue un viaje de amigos y lo disfrutamos mucho. Es barato y el metro comunica la ciudad súper bien a todos los puntos.

giovanni forchione
giovanni forchione
28.12.2018

Una delle mie cittá preferite ! Bella, economica e piena di storia! consiglio assolutamente lo szimpla kert, luogo adatto al divertimento !

UKK

Edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskiarvohinta on 85 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Budapestssa yöpymiseen on tammikuu, jonka keskiarvohinta 85 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille helmikuussa viime vuonna oli 104 € per yö. Tämä on 2 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 102 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.

Suunnittele matka kohteeseen Unkari