Budapest

22.5.2019 - 23.5.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Helios Apartman Hotel, Novum Hotel Golden Park sekä Mercure Budapest Buda ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Budapest perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Budapest klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Budapest

alkaen 61 €
alkaen 114 €
alkaen 251 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Budapest?

9,8
Historian harrastajat
8,3
Yöelämän ystävät
8,0
Taiteen ja designin ystävät
7,5
Reppureissaajat
7,2
Herkuttelijat
Jäsenten arvostelut (398)
Daisy Campion
Daisy Campion
15.5.2019

I’m currently on my 8th day, and I have another 10 days left, and I’m not worried I’m going to run out of things to do. Yes, the weather hasn’t always been ideal, but the market and museums have made up for it. I urge you to go, grab a map and circle where you want to visit. It’s relatively cheap for attractions and objectively cheap for food and drink. Beautiful city. :)

Jorge C
Jorge C
21.4.2019

Al llegar te choca un poco porque ves edificios con las fachadas desconchadas, pero la ciudad está genial, tiene mucha vida, los monumentos preciosos y el transporte público inmejorable

Adrian  Karczewski
Adrian Karczewski
15.2.2019

Widok z cytadeli na miasto późnym wieczorem, najlepiej przy zachodzie słońca.

Валентина Шавша
Валентина Шавша
28.1.2019

Очень красивый величественный город! Много исторических и роскошных мест. Всем советую

UKK

Edullisin kuukausi on helmikuu, jonka keskiarvohinta on 75 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Budapestssa yöpymiseen on huhtikuu, jonka keskiarvohinta 120 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta toukokuussa viime vuonna oli 102 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Budapest odotettu keskilämpötila kuukautena toukokuu on 17,0 °C/62,5 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 27,7 °C/81,9 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −2,8 °C/27,0 °F.
Kohteen Budapest lähin lentokenttä on Budapest (BUD) (16,18 km).

Suunnittele matka kohteeseen Unkari