Budapest

17.4.2020 - 18.4.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Expo Congress Hotel, Bohem Art Hotel sekä Art'Otel Budapest, by Park Plaza ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Budapest perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Budapest klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Budapest

alkaen 64 €
alkaen 104 €
alkaen 200 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Budapest?

9,8
Historian harrastajat
8,2
Yöelämän ystävät
7,3
Herkuttelijat
7,2
Taiteen ja designin ystävät
7,0
Reppureissaajat
Jäsenten arvostelut (586)
elizaveta polyakova
elizaveta polyakova
14.6.2019

Erittäin siisti kaupunki, pidin kaikesta! Eurooppalainen tyylikäs, vaikka tarpeeksi halpa

Hjvhh h j jin  G hubiera ubtctchvy
Hjvhh h j jin G hubiera ubtctchvy
4.4.2020

Najsjsssajajasjajsjsjshajkqaskq sksmsjkwnamwmmsmsmsjsnananss Msnsss Annaba a a sabbabsnebsnznsw Snsnansnenemwmnsmwwkwkwkmwmwmwmsnnsmsmdndndnendnndndjsjanan Sksjjajejewmnwmwnwmsjnsnsnwnwnwm Nsnnsnnswjwnwnnwnwjwjwjwwkwkwwkwkkjwb

Milena Torrez
Milena Torrez
9.3.2020

Me quedé en un hostel en donde había muy buen rollo y conocí amigos con los que visité la isla Margarita (de noche en verano), fuimos a unos baños turcos y llegamos hasta el punto más alto desde donde se veía la ciudad entera. Fui en septiembre, no pude tomar mejor decisión. Todo estaba muy barato en comparación con España. También estuvimos en un Ruin Bar llamado Szimpla Kert el cual era alucinante. El mejor viaje de mi vida!

D Terzidis
D Terzidis
2.2.2020

It was a trip that i will remember for the views, the tastes and the people.

UKK

Edullisin kuukausi on maaliskuu, jonka keskiarvohinta on 44 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Budapestssa yöpymiseen on toukokuu, jonka keskiarvohinta 121 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille huhtikuussa viime vuonna oli 82 € per yö. Tämä on 1 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 81 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Budapest odotettu keskilämpötila kuukautena huhtikuu on 11,9 °C/53,3 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 27,7 °C/81,9 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −2,8 °C/27,0 °F.
Kohteen Budapest lähin lentokenttä on Budapest (BUD) (16,18 km).

Suunnittele matka kohteeseen Unkari