Budapest

31.1.2020 - 1.2.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Hotel Golden Park Budapest, Carlton Hotel Budapest sekä Hotel Castle Garden ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Budapest perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Budapest klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Budapest

alkaen 44 €
alkaen 64 €
alkaen 121 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Budapest?

9,8
Historian harrastajat
8,2
Yöelämän ystävät
7,3
Herkuttelijat
7,2
Taiteen ja designin ystävät
7,0
Reppureissaajat
Jäsenten arvostelut (538)
elizaveta polyakova
elizaveta polyakova
14.6.2019

Erittäin siisti kaupunki, pidin kaikesta! Eurooppalainen tyylikäs, vaikka tarpeeksi halpa

Silvia Tatícola
Silvia Tatícola
4.1.2020

Pasear por calles llenas de joyas arquitectónicas, los baños, mercadillos...

Edoardo Francesco Lazzati
Edoardo Francesco Lazzati
2.1.2020

Bellissima esperienza, tra cibi di ottimo gusto, Mercatini di Natale, e tante cose da vedere, in 5 giorni abbiamo girato praticamente tutto a piedi, avendo trovato un appartamento in centro

C Epic
C Epic
17.12.2019

The food! Delicious and cheap. And the scenery there is amazing. Buy a public transport bus pass, cheap and so easy to use to get around.

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 56 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Budapestssa yöpymiseen on toukokuu, jonka keskiarvohinta 126 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta tammikuussa viime vuonna oli 85 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Budapest odotettu keskilämpötila kuukautena tammikuu on 0,1 °C/32,1 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 27,7 °C/81,9 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −2,8 °C/27,0 °F.
Kohteen Budapest lähin lentokenttä on Budapest (BUD) (16,18 km).

Suunnittele matka kohteeseen Unkari