Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Oulu

avis
eury
alam
sixt
erac
budg

Autonvuokrauspaikka: Oulu

Olet siis kiinnostunut vuokraaman auton Pohjois-Suomen pääkaupungista Oulusta? Olet saapunut oikeaan paikkaan, koska meidän kauttamme löydät kaikkien Oulun edullisten autovuokraamoiden valikoiman tarkasteltavaksesi vain sekunneissa. Oulu on ihanteellinen paikka autonvuokraukselle, koska kaupungissa on erittäin helppo ja miellyttävä liikkua - vaikka olisitkin ensimmäistä kertaa liikenteessä vuokra-autolla!

Autonvuokraus Oulussa on vaivatonta: teet haun, valitset itsellesi sopivimman vuokra-auton ja me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivustoille! Näin sinua on Oulussa odottamassa taatusti juuri sinulle parhain vuokra-autovaihtoehto.

Nämä yritykset tarjoavat autonvuokrausta Oulussa

Jos saavut Ouluun lentäen, sinulla on mahdollisuus hankkia vuokra-auto heti Oulun lentoasemalta. Suosittelemme kuitenkin tekemään varauksen Skyscannerin sivujen kautta, koska jotkut lentokentällä toimivista autovuokrausyrityksistä ovat auki vain sovittuna ajankohtana eli silloin, kun varaus vuokra-autosta on tehty etukäteen.

Oulun lentoasemalla toimivat seuraavat autovuokraamot: Europcar, Hertz, Scandia Rent, Sixt, Avis ja Budget. Autonvuokrausta tarjoavia yrityksiä löytyy mukavasti myös Oulun keskustasta ja siellä sinua palvelevat edellä mainittujen autovuokraamoiden lisäksi esimerkiksi Alamo.

Skyscannerin autonhakukone tarjoaa nähtäväksesi kaikki Oulun autonvuokrausyritykset. Sinun tarvitsee vain vertailla vuokra-autot, valita itsellesi sopivin menopeli ja tehdä varas. Vuokra-autosi on odottamassa sinua heti Ouluun saapuessasi!

Kun ajat vuokra-autolla Oulussa

Pohjois-Suomessa sijaitseva Oulu on monen Lapin matkaajan ensimmäisiä pysähdyspaikkoja ja sieltä onkin hyvät yhteydet sekä Oulun kaupunkia ympäröiviin luontokohteisiin että suosittuihin laskettelukeskuksiinkin ja luonnonpuistoihin. Vuokra-auto on kuin tehty Oulun lomallesi!

Vuokra-autolla Hailuotoon

Erittäin suosittuun luontokohteeseen Hailuodon saarelle pääset vuokra-autolla helposti. Oulun keskustasta pääset sinne helpoiten E8-tietä pitkin kohti Oulunsaloa. Loppumatkan voitkin nautiskella kauniista maisemista lauttamatkan kyydissä.

Vuokra-autolla Rukalle

Kuusamossa sijaitseva Rukan laskettelukeskus on pohjoisen suosituimpia talviurheilukeskuksia ja sinne pääsee vuokra-autolla hyvin helposti. Tie 20 vie matkaajat perille aina Kuusamoon saakka, josta tie E63 ohjaa lopulta perille Rukan keskukseen.

Vuokra-autolla Leville

Lapin alueen suurimpia laskettelukeskuksia on Levi ja sinnekin pääsee matkaamaan lähes suoraa tietä Oulusta. Oulusta suunta otetaan kohti Kemiä tielle E75/E8 aina Sodankylään ja Leville. Vuokra-autolla perillä olet noin viidessä tunnissa.

Tärkeää tietoa, kun vuokraat auton Oulusta

Suomessa useat autovuokraamot vaativat kuljettajilta 19 vuoden iän, koska vuokra-autoa varattaessa ajokokemusta tulisi jo olla takana ainakin vuosi. Kuten ulkomaillakin, voivat Suomessa toimivat autovuokraamot vaatia alle 25-vuotiailta kuskeilta nuoren kuljettajan lisämaksun. Kun varaat vuokra-autoa autovuokraamolta, sinulla tulisi olla esittää noutovaiheessa ajokortti, henkilöllisyyspaperi, luottokortti sekä tosite verkossa tekemästäsi varauksesta.

Lennot ja hotelli Oulun matkallesi

Skyscannerin kautta löydät vuokra-auton lisäksi myös aina halvat lennot ja hotellin Oulun matkallesi.

Tiedot on tarkistettu tammikuussa 2019

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.