Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Joensuu

eury
avis
sixt
alam
erac
hert

Autonvuokrauspaikka: Joensuu

Pohjois-Karjalan ja Saimaan kauniissa maisemissa sijaitseva Joensuu on automatkailijan unelma, jota ei kannata jättää välistä. Joensuu ja sen ympäristö on erityisesti kesäkuukausina suosittu vierailukohde, joten autoilevan kannattaa aloittaa loman suunnittelu hyvissä ajoin! Etsi Skyscannerin kautta juuri sinun matkallesi sopiva ajoneuvo. Valittavanasi on maailman suosituimpien autovuokraamoiden valikoima aina parhaine vuokraustarjouksineen!

Nämä yritykset tarjoavat autonvuokrausta Joensuussa

Skyscanner etsii sinulle kaikki autovuokraamot Joensuun seudulta vain sekunneissa. Autovuokraamoita Joensuusta löytyy sekä Joensuun lentoasemalta, joka sijaitsee 11 kilometrin päässä keskustasta, mutta palveluita on tarjolla myös kaupunkialueella. Asiakkaita palvelevat Joensuun alueella tunnetut autonvuokrausbrändit, kuten Scandia Rent, Avis, Hertz, Europcar ja Sixt.

Kun ajat vuokra-autolla Joensuussa

Joensuu sijaitsee Suomen suurimman ja useimpien mielestä kauneimman järven, Saimaan rannalla. Vehreä ympäristö tekee kaupungista ja sen lähialueista erittäin suositun kohteen autonvuokraajien keskuudessa. Joensuun kaupunki itse ei ole kovin suuri kaupunki ja siellä on helppo liikkua vuokra-autolla.

Vuokra-autolla Kolille

Yksi ehdottomasti suosituimmista vierailukohteista Joensuussa on mystinen Kolin kansallispuisto, jonne pääseekin helpoiten autolla. Joensuusta Kolille ajaa noin tunnissa tien 6 kautta.

Vuokra-autolla Petkeljärven kansallispuistoon

Joensuun luontokohteet kutsuvat matkailijoita nauttimaan perinteisistä maisemista, jotka ovat pysyneet samanlaisina jo vuosisadat. Petkeljärven kansallispuisto sijaitsee Ilomantsin kunnassa, jonne Joensuusta pääsee ajamaan hieman päälle tunnissa tien 74 kautta.

Tärkeää tietoa, kun vuokraat auton Joensuusta

Joensuu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä esimerkiksi Etelä-Suomesta liikuttaessa, joten vuokra-auton polttoaineen loppumista on turha pelätä, koska huoltoasemia löytyy matkan varrelta useita.

Autonvuokrausyritykset vuokraavat mielellään vuokra-auton vain 19-vuotta täyttäneille, koska tällöin ajokokemusta on karttunut jo jonkin verran. Jotkin autovuokraamot saattavat vaatia myös nuoren kuljettajan lisämaksun tietyistä vuokra-autoista. Kun olet menossa noutamaan vuokra-autoasi, niin muistathan ottaa mukaasi henkilöllisyyspaperisi ja ajokorttisi sekä luottokortin. Mahdollisesti sinulta voidaan vaatia myös tosite autovuokraamon sivustojen kautta tekemästäsi varauksesta. Yleensä maksu vuokra-autosta toteutetaan vasta autoa noudettaessa.

Lennot ja hotelli Joensuun matkallesi

Sen lisäksi, että saat löydät kauttamme sinulle parhaimman vuokra-auton Joensuun matkallesi, löydät Skyscannerin sivuilta myös lennot ja hotellin.

Tiedot on tarkistettu tammikuussa 2019

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.