Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Dubrovnik - vertaile Skyscannerin avulla

###Dubrovnik

###Auton vuokraaminen Auton vuokraaminen Dubrovnikissa onnistuu kätevästi suurilta kansainvälisiltä toimijoilta kuten Hertziltä ja Sixtiltä. Laajan valikoiman vuokra-autoja tarjoavat myös Auto Europe, CarDelMar ja Holiday Autos. Auton voi vuokrata helposti Dubrovnikin lentokentältä, mutta suurimmilla autovuokraamoilla on toimipisteitä myös aivan kaupungin keskustassa sekä vanhankaupungin lähistöllä. Tarjolla on kaikenkokoisia autoja: pienistä kaupunkiautoista premium-luokan autoihin ja perheautoihin. Saatavilla on myös minibusseja. Auton vuokraajan pitää olla iältään vähintään 21 vuotias (ikävaatimus saattaa vaihdella hieman auton tyypistä riippuen) ja vähintään kolmen vuoden ajan voimassa ollut ajokortti.

###Ajaminen Dubrovnikissa on oikeanpuoleinen liikenne. Turvavyöt ovat pakollisia ja kännykän käyttö ajaessa on kiellettyä. Dubrovnikin kadut ovat suhteellisen kapeita ja kadunkulmat jyrkkiä – tottumattoman kannattaa ajaa aluksi varovasti ja matalalla nopeudella. Bensa-asemat ovat yleensä auki aamu kuudesta ilta kahdeksaan, mutta moottoriteillä ja suurimmissa kaupungeissa on asemia, jotka ovat vuorokauden ympäri auki. Dubrovnikista ulosjohtavilla E59 ja E70 moottoriteillä on tullimaksut. Kesäkuukausina teillä on ruuhkaa ja tämä pitää ottaa huomioon ajomatkaa suunnitellessa.

###Pysäköinti Parkkipaikan löytyminen Dubrovnikissa voi olla paikoitellen haastavaa. Vanha kaupunki on tarkoitettu vain jalankulkijoille, joten jos saavut vanhaan kaupunkiin autolla, parkkeeraa autosi kadunvarteen. Voit myös jättää autosi yleiselle pysäköintialueelle. Vanhaa kaupunkia lähin on Ilijina Glavican parkkialue. Jos suunnittelet matkaa jollekin Dubrovnikin saarista, Gruž Harbourin satamasta löytyy yleinen pysäköintialue. Katujen parkkipaikat on merkattu liikennemerkein ja merkeistä löytyy tietoja parkkeeraamisesta: sen kestosta ja maksuista. Pysäköintiajat ja –maksut vaihtelevat vyöhykkeiden mukaan. Seuraa liikennemerkkien tietoja. Parkkilippuja saa joko pysäköintimittareista tai lehtikojuista. Myös maksaminen kännykällä on mahdollista.

###Minne mennä Dubrovnik ja sitä ympäröivä alue on tunnettu upeista maisemistaan ja niihin voi tutustua kätevästi omalla autolla. Myös naapurimaat ja erityisesti Borsnia ja Hertzegovina tarjoavat paljon nähtävää. Koko Dubrovnikin rannikko on upea maisemaltaan ja sen pienet kylät ovat idyllisiä pysähtymispaikkoja. Eteläpuolella sijaitsevat Župa Dubrovačkan ja Cavtatin lomakohteet ovat vierailemisen arvoisia. Cavtatissa on mukava ranta. Mount Srd:ltä on upeat maisemat kaupunkiin ja rannikolle. Kroatian eteläpuolella sijaitseva Mljetin kansallispuisto on upea luontokohde. Pelješacin niemimaa on tunnettu viinialueena ja viinitiloille pääsee vierailemaan. Splitin, Trogirin ja Zagrebin kaupunkeihin kannattaa tehdä retkiä. Myös retkeä kauniiseen Sarajevoon kannattaa harkita. Krka-joen ja Plitvice-järven ympäristössä voi ihastella uskomattoman kauniita maisemia. Ston kylä on tunnettu ostereistaan. Trsteno on renessanssi puutarhan ympäröimä kesäasumus 1400-luvulta. Mostarin kaupunki Bosnian puolella on mukava, turkkilaishenkinen kaupunki noin 3 tunnin ajomatkan päässä.

Neumissa Herzegovinassa on hyvät shoppailumahdollisuudet.

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.