Kartta

Lennot Rovaniemelle

Miten löydät halvat lennot Rovaniemelle?

Rovaniemi on mitä upein ympärivuotinen lomakohde, mutta erityisesti joulunalusaika houkuttaa sinne tuhansia turisteja ympäri maailmaa. Tästä syystä kannatta olla hyvissä ajoin liikenteessä, jotta saat lennot Rovaniemelle ajoissa. Skyscanner auttaa sinua tässä ja voit olla varma, että sinulla on lennot Rovaniemelle lahjapaketissa ennen aattoa. Tiedätkö muuten, mikä on parhain tapa taata, että saat lennot Rovaniemelle varmasti edullisimmin ennen joulupyhiä? Tietenkin asentamalla itsellesi Skycannerin Hintavahti, ja perheesi ei tarvitse harmitella joulun viettoa kotona kaupungissa. Hintavahti lähettää sinulle sähköpostiisi suoraan tiedot Rovaniemen lentohinnoista, kun ne ovat alhaisimmillaan. Skyscannerin lentohaku taas on erinomainen kumppani matkasuunnittelussasi, kun etsit lentoja Rovaniemelle tai mihin tahansa muualle maailmassa.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Rovaniemelle

Suomesta suorat lennot Rovaniemelle tarjoaa ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasema. Muilta Suomen lentokentiltä lennot Rovaniemelle operoidaan aina Helsingin kautta. Myös kaikki muualta maailmalta Rovaniemelle matkaavat joutuvat pysähtymään Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomessa suoraan Rovaniemelle?

Suoria lentoja Rovaniemelle tarjoavat suomalaisten suosikkilentoyhtiöt Finnair ja Norwegian.

Rovaniemen lentokentät

Rovaniemen lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta. Lentoasemalta on monipuoliset valikoimat eri bussiyhteyksiä eri puolille Rovaniemeä. Muun muassa Airportbus on matkaajien käytettävissä lentoasemalta. Joulupukin pajakylän ja Santaparkin välillä liikennöi Pikakuljetus Rovaniemi Oy. Myös takseja on odottamassa aina Rovaniemen lentokentän edustalla lentoliikenteen saapumisajankohtien mukaisesti.

Milloin on parhain aika vierailla Rovaniemellä?

Parhain ajankohta vierailla Rovaniemellä riippuu täysin siitä, miten sinulla on aikomus aikasi siellä viettää. Rovaniemi voi nimittäin hyvinkin olla myös ympärivuotinen kohde. Talvisin sinne ryntäävät kansainväliset matkaajat toiveenaan nähdä aito oikea joulupukki, kotimaiset turistit sen sijaan suosivat lyhyen matkan päässä sijaitsevia Pyhä-Luoston laskettelurinteitä. Kesäisin ja syksyisin Rovaniemeä ympäröivät alueet täyttyvät vaeltelijoista ja retkeilijöistä lähiseudun upeissa kansallispuistoissa. Olipa siis ajankohta Rovaniemen matkallesi mikä tahansa, on hyvä olla selvillä alueen sesonkikausista ja hotellivaraustilanteesta.

Mitä nähdä ja tehdä Rovaniemellä?

Kysyipä Rovaniemen mielikohteita joko suomalaiselta tai kansainväliseltä turistilta, on vastaus aina sama: Joulupukin pajakylä ja Santapark. Kaikki joulupukkiin liittyvä kiehtoo matkaajia ympäri maailmaa ja nämä elämyspuistot ovatkin kaupungin viileimmät vierailukohteet erityisesti talvella. Rovaniemi kaupunkina ei tarjoa niinkään suuria shoppailumahdollisuuksia, mutta sen yö- ja ravintolaelämä on vilkasta, mistä pitävät huolen erityisesti alueen ravintola-alan opiskelijat. Kansallispuistot ovat myös Rovaniemen alueen vaikuttavimpia matkailuvaltteja. Urho Kekkosen kansallispuisto on Suomen toiseksi suurin kansallispuisto, joka tarjoaa reittejä sekä aloitteleville että kokeneemmillekin vaeltajille. Pyhä-Luoston alue taas houkuttelee aktiivimatkaajia ympäri vuoden aina laskettelijoista retkeilijöihin. Rovaniemi on kaiken kaikkiaan todellinen ulkoilmamatkailijan unelmakohde! Tutustu myös tarkemmin Skyscannerin matka-artikkeliin talvimatkailusta Lapissa, kun suunnittelet seuraavaa matkaasi Rovaniemelle tai sen lähialueille.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Joulupukin pajakylä, Arktikum, Santapark, Ranuan eläinpuisto, Pyhä-Luoston kansallispuisto.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Rovaniemi lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Rovaniemi on yksi lentokenttä: Rovaniemi.
Israir, SmartLynx, easyJet, Air France, Nordic Regional Airlines, Norwegian Air International, Norwegian Air Sweden sekä Norwegian lentävät suoraan kohteeseen Rovaniemi.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.