Kartta

Lennot Kittilään

Miten löydät halvat lennot Kittilään?

Kittilä on Lapin kauneinta ympäristöä, joten lennot Kittilään kannattaa hankkia minä vuodenaikana tahansa. Anna Skyscannerin lennättää sinut upeisiin ruska- tai laskettelurientoihin Kittilään. Levin matkailukeskus on Suomen suosituin talvikohde, joten erityisesti talvikaudella lennot Kittilään tulee hankkia ajoissa. Jos sinulla on jokin tietty ajankohta jo mielessäsi, voit ottaa avuksesi Skyscannerin Hintavahdin, joka lähettää sinulle sähköpostilla tiedon silloin, kun hinnat liikkuvat edulliseen suuntaan. Voit tutkia halpoja lentoja myös Skyscannerin karttahaun avulla, jonka avulla näet vaikkapa lähilentokenttien tilanteen reittien tiimoilta. Skyscannerin lentohaku pitää sinut aina ajan tasalla lennoista Kittilään ja miten ja milloin sinne pääset matkaamaan.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Kittilään

Helsinki-Vantaan lentokenttä on ainoa lentoasema Suomessa, joka tarjoaa suorat lennot Kittilään. Lapin matkailun jatkuvasti lisääntyessä Suomessa, on hyvin mahdollista, että reittejä lisätään tulevaisuudessa eri lentoasemilta. Kannattaa seurata tilannetta Skyscannerin sivustoilla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Kittilään?

Finnair on ainoa lentoyhtiö Suomessa, joka tarjoaa suorat lennot Kittilään. Kaikki lennot maailmalta kiertävät siis Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta.

Kittilän lentokentät

Kittilän lentoasema palvelee sekä suomalaisia että kansainvälisiä matkaajia ympäri vuoden, vaikka ruuhkaisimmillaan se on talvisesongin aikaan. Kittilän lentoasemalla on erinomainen sijainti, koska se sijaitsee vain viiden kilometrin päässä Kittilän kylästä sekä 15 kilometrin päässä Levin matkailukeskuksesta. Ylläs-järvelle lentoasemalta on 35 kilometriä. Erilaiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset varsinkin talvisesongin aikaan ja eri bussiyhteydet palvelevat turisteja riippuen määränpäästä. Tarjolla on myös takseja lentoliikenteen mukaisesti sekä vuokra-autoja.

Milloin on parhain aika vierailla Kittilässä?

Kittilästä voi saada irti kaiken ympärivuotisesti, joten sinun päätettäväksi jää, mikä sesonki on eniten mieleesi. Syksyisin ja ruska-aikaan sinne saapuvat retkeilijät, marjastajat, sienestäjät ja vaeltajat. Tuolloin hotellit ja lennot Kittilään voivat olla kiven alla. Levin matkailukeskus houkuttaa suomalaisten turistien lisäksi myös kansainvälisiä matkaajia, joten lennot Kittilään on hyvä hankkia jo hyvissä ajoin esimerkiksi ennen laskettelu- tai joulukauden alkua. Joulunalusaika on ruuhkaisinta aikaa juurikin ulkomaisten matkaajien vuoksi, koska monet haluavat tarjota perheelleen autenttisen joulutunnelman joulupukkeineen ja poroineen. Kittilä ei totisesti ole yhtään huonompi vaihtoehto kesälläkään, jolloin kansallispuistot täyttyvät jälleen telttailijoista, mutta myös aktiiviharrastajista, kuten maastopyöräilijöistä. Kesäaikaan lennot Kittilään saa kuitenkin huomattavasti halvemmalla ja helpommin kuin talvisesongin aikaan.

Mitä nähdä ja tehdä Kittilässä?

Kittillä tunnetaan kautta Suomen ja maailman parhaiten sen laskettelukeskus Levistä, joka sijaitsee Sirkan kylässä. Suosittu Levi tarjoaa erilaisia aktiviteetteja ympäri vuoden, mutta parhain aika vierailla siellä on talvi. Siellä voit harrastaa itseksesi tai perheesi kanssa laskettelua, hiihtoa tai jopa husky-ajeluja. Ylläksen laskettelukeskus sijaitsee noin 70 kilometrin päässä Levistä, joten sekin on mainio vaihtoehto kauniille talvipäiville. Kittilä on kansallispuistojen kermaa ja sinne päin matkatessa kannattaa ehdottomasti vierailla Pallas-Yllästunturin ja Lemmenjoen kansallispuistoissa. Pallas-Ylläkseltä löydät Suomen vanhimmat vaellusreitit, jotka ovat upeimmillaan ruskan aikaan. Kittilän kylä itsekin tarjoaa matkailijoille tekemistä, kuten kulttuuritapahtumia ja ohjelmatoimistojen aktiviteetteja.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Levi, Yllästunturi, Pallas-Yllästunturin kansallispuisto, Lemmenjoen kansallispuisto, Aakenustunturi

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Kittilä lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Kittilä on yksi lentokenttä: Kittilä.
SmartLynx, easyJet, Air France, Norwegian Air International, Nordic Regional Airlines, Norwegian Air Sweden, Tuifly.be sekä Norwegian lentävät suoraan kohteeseen Kittilä.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Kittilä on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.