Kittilä

19.3.2019 - 20.3.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Hotel Levi Panorama, Break Sokos Hotel Levi sekä Levi Hotel Spa ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Kittilä perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Kittilä klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Kittilä

alkaen 118 €
alkaen 278 €
alkaen 2 582 €

UKK

Edullisin kuukausi on kesäkuu, jonka keskiarvohinta on 89 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Kittilässa yöpymiseen on joulukuu, jonka keskiarvohinta 299 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille maaliskuussa viime vuonna oli 154 € per yö. Tämä on 14 % edullisempi kuin keskiarvohinta 176 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.

Suunnittele matka kohteeseen Suomi