Kittilä

24.7.2019 - 25.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Break Sokos Hotel Levi, Hotel Levi Panorama sekä Hotel Hullu Poro ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Kittilä perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Kittilä klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Kittilä

alkaen 164 €
alkaen 220 €
alkaen 460 €

UKK

Edullisin kuukausi on heinäkuu, jonka keskiarvohinta on 92 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Kittilässa yöpymiseen on joulukuu, jonka keskiarvohinta 283 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 146 € per yö. Tämä on 16 % edullisempi kuin keskiarvohinta 170 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Kittilä odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 14,7 °C/58,5 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 19,7 °C/67,5 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −17,6 °C/0,3 °F.
Kohteen Kittilä lähin lentokenttä on Kittilä (KTT) (6,78 km).

Suunnittele matka kohteeseen Suomi