Kittilä

31.1.2020 - 1.2.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Hotel Levi Panorama, Hotel K5 Levi sekä Break Sokos Hotel Levi ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Kittilä perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Kittilä klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Kittilä

alkaen 110 €
alkaen 485 €
alkaen 1 415 €

UKK

Edullisin kuukausi on kesäkuu, jonka keskiarvohinta on 103 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Kittilässa yöpymiseen on helmikuu, jonka keskiarvohinta 271 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta tammikuussa viime vuonna oli 167 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Kittilä odotettu keskilämpötila kuukautena tammikuu on −12,4 °C/9,6 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 19,7 °C/67,5 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −17,6 °C/0,3 °F.
Kohteen Kittilä lähin lentokenttä on Kittilä (KTT) (6,78 km).

Suunnittele matka kohteeseen Suomi