Kemi

27.2.2020 - 28.2.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Scandic Kemi, Seaside Glass Villas sekä Wanha Pappila Cottages ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Kemi perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Kemi klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Kemi

alkaen 97 €
alkaen 144 €

UKK

Edullisin kuukausi on heinäkuu, jonka keskiarvohinta on 77 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Kemissa yöpymiseen on joulukuu, jonka keskiarvohinta 130 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille helmikuussa viime vuonna oli 94 € per yö. Tämä on 14 % edullisempi kuin keskiarvohinta 109 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Kemi lähin lentokenttä on Kemi / Tornio (KEM) (4,96 km).

Suunnittele matka kohteeseen Suomi

Paikassa Kemi ja sen lähellä