Autonvuokraus lentokentällä: Ivalo - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Ivalon lentokenttä

Autonvuokraus Ivalon lentokentältä on helppoa! Olit sitten menossa Ivalon kaupunkiin tai ajelemassa Saariselälle, vuokra-auto Ivalon lentokentältä löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla. Kun löydät juuri sen itsellesi sopivimman vuokra-auton Ivalon lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi.

Löydät siis aina helposti parhaat autonvuokraustarjoukset!

Nämä autovuokraamot toimivat Ivalon lentokentällä

Ivalon lentokentältä löydät seuraavat autovuokraamot: Avis, Budget, Europcar, Green Motion, Hertz ja Sixt. Autovuokraamot ovat avoinna Ivalon lentokentältä yleensä aamusta iltaan, noin klo 7-23. Voit tarkistaa tarkemmat aukioloajat autovuokraamoiden omilta nettisivuilta.

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Ivalosta Skyscannerin matkahaun avulla, ja nouse auton rattiin Ivalon lentokentällä.

Vuokra-autolla Ivaloon

Ivalon lentokenttä sijaitsee 11 kilometrin päässä Ivalon keskustasta ja 25 kilometrin päässä Saariselältä. Ivalon lentokentältä ajaa kaupunkiin kymmenen minuuttia, matka taittuu helposti E75-tietä pitkin, Ivalojoen vieritse.

Vuokra-autolla Saariselälle ja Urho Kekkosen kansallispuistoon

Ivalon lentokentältä kannattaa suunnata E75-tietä etelään, Saariselälle. Matkan varrella voit pysähtyä Pitkäjärven luonnonsuojelualueelle. Kun jatkat matkaasi vielä Saariselältä 15 km eteenpäin, voit kääntyä Kakslauttasen kohdalta Urho Kekkosen kansallispuistoon.

Vuokra-autolla Inariin

Jos lähdet ajamaan lentokentältä E75-tietä pohjoiseen, noin 50 km ajomatkan jälkeen olet Inarissa. Ajomatka näissä maisemissa kestää suunnilleen 40 minuuttia.

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Ivalon lentokentältä

Yleensä autovuokraamo edellyttää, että palautat auton tankki täynnä. Lentokenttää lähimmät huoltoasemat sijaitsevat Ivalon kaupungin lähellä, joten kun ajat kaupungista kentälle, voit pysähtyä jollakin seuraavista: Neste Oil D, St1 Ivalo Ivalontie tai ABC S-Market Ivalo.

Muistathan, että useat autovuokraamot edellyttävät autonvuokraajalta vähintään yhden vuoden ajokokemusta. Autovuokraamo saattaa myös veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksun alle 25-vuotiaalta kuskilta. Muista myös ilmoittaa ja maksaa etukäteen lisäkuljettajamaksu, jos ratin taakse asettuu useampi kuski.

Lennot ja hotelli matkalle Ivaloon

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Ivalon lentokentältä, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Ivaloon esimerkiksi reitille Helsinki-Ivalo sekä sinulle sopivin majoitus.

*

Tiedot tarkistettu marraskuussa 2018.

*

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.