Ivalo

23.9.2019 - 24.9.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Kultahippu Hotel & Apartments, Hotel Ivalo sekä 우코니애르벤 홀리데이 빌리지 ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Ivalo perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Ivalo klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Ivalo

alkaen 143 €
alkaen 256 €

UKK

Edullisin kuukausi on lokakuu, jonka keskiarvohinta on 111 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Ivalossa yöpymiseen on joulukuu, jonka keskiarvohinta 219 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille syyskuussa viime vuonna oli 122 € per yö. Tämä on 22 % edullisempi kuin keskiarvohinta 150 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Ivalo odotettu keskilämpötila kuukautena syyskuu on 6,1 °C/43,0 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 18,8 °C/65,8 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −16,6 °C/2,1 °F.
Kohteen Ivalo lähin lentokenttä on Ivalo (IVL) (7,37 km).

Suunnittele matka kohteeseen Suomi