Ivalo

29.1.2020 - 30.1.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Kultahippu Hotel & Apartments, Hotel Ivalo sekä Ivalo River Camping ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Ivalo perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Ivalo klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Ivalo

alkaen 176 €
alkaen 396 €

UKK

Edullisin kuukausi on toukokuu, jonka keskiarvohinta on 116 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Ivalossa yöpymiseen on joulukuu, jonka keskiarvohinta 226 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta tammikuussa viime vuonna oli 145 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Ivalo odotettu keskilämpötila kuukautena tammikuu on −11,9 °C/10,6 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 18,8 °C/65,8 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −16,6 °C/2,1 °F.
Kohteen Ivalo lähin lentokenttä on Ivalo (IVL) (7,37 km).

Suunnittele matka kohteeseen Suomi

Paikassa Ivalo ja sen lähellä