Ivalo

28.7.2019 - 29.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Holiday Club Saariselkä, Kultahippu Hotel & Apartments sekä Lapland Hotels Riekonlinna ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Ivalo perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Ivalo klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Ivalo

alkaen 172 €
alkaen 436 €

UKK

Edullisin kuukausi on heinäkuu, jonka keskiarvohinta on 100 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Ivalossa yöpymiseen on joulukuu, jonka keskiarvohinta 216 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 120 € per yö. Tämä on 19 % edullisempi kuin keskiarvohinta 144 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Ivalo odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 14,1 °C/57,4 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 18,8 °C/65,8 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −16,6 °C/2,1 °F.
Kohteen Ivalo lähin lentokenttä on Ivalo (IVL) (7,37 km).

Suunnittele matka kohteeseen Suomi